.
Отговор в тема
Страница 11 от 40 ПървиПърви ... 78910111213141521 ... ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 979
    може и по "тази сутрин" в 6:45 да кажат нещо .. тея дето са първа смяна да гледатт

Град
    Стара Загора
    Много гадно ми става, като си представя как тея във ваканция се излежават на топло, гледат часа 12, а още са в леглото, направо се изяждам! Не че аз не ходих на училище 3 месеца (бях със счупен крак) ама още искам . А и аз 1 ден се наспивам като хората в цялата седмица и поне тоя път можеше неделя и понеделник да се наспа, ама заради тея тъпи патки от урока по български дето ме викат и събота и неделя (имало много материал бла бла). Само чакат някаква ваканция и бързат да ни викат допълнително. А пролетната се канят всеки ден да ни викат . Наистина няма смисъл от тея уроци, само пишеш, каквото си писал в училище.

П.П: Миналата година си спомням като обявиха ваканцията аз чух от някой и веднага хукнах да питам класната истина ли е (там имаше друг клас) и тъкмо там влизаше лелката да прочете наредбата и като я прочете целия клас се разпищя като луд за 5-6 минути. И после като свърши часа (беше 6-тия час), ние бяхме навън, защото имаме физическо и излязохме по-рано, чуваме как от стаята на класната се чува лудо скачане .

В моя клас има 1-2 отсъстващи.. И в другите класове е нещо подобно. Няма да получим ваканция и тва е..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Град
    Русе
    Така като гледам май цяла БЪлгария ще е във ваканция само в Русе ще се учи .В моя клас само 2 отсъстват от 31 човека .Незнам дано да ни пуснат другата седмица ама надали

Еее не цяла България. Сливен и Стара Загора също учим, за жалост.

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Днеска 5 човека сме си отишли и всеки ден броиката ни нараства. Утре даже няма да ходя, получила съм някаква грипна инфекция Тей става като тези не ни пуснаха!
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Така е. Бройката ще нараства и болните стават все повече, но защо трябва да се стига до тук?! Много кофти, че си се разболяла. Аз съм болен от 1 седмица и още не мога да се оправя и утре отивам на училище, защото ми свършват дните предписани от доктора за възстановяване, а пък и наш'те ме карат да ходя да не изпускам материал.

Абе тия до кога ще изпитват ??? Вчера карахме 3 часа и си тръгнахме останаха само тия дето трябваше да ги оформят

Цитирай Първоначално написано от Preshlen
    Абе тия до кога ще изпитват ??? Вчера карахме 3 часа и си тръгнахме останаха само тия дето трябваше да ги оформят
    до 26 се изпитва включително

Дано да ни пуснат във ваканция днес или утре.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Оххх,и аз нещо се разболявам..
    Иначе нашия клас си е почти на място - 2 души са болни,сега и аз се разболявам,но ще трябва да отида на училище...
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от saded
    Днес трябва да ни пуснат .. Сряда е единствената ни надежда апък четвъртък или петък не ми се вярва да пускат ,, ей ся 12:00 пускам БТВ новините да гледам

Цитирай Първоначално написано от jujifinka
    Днес трябва да ни пуснат .. Сряда е единствената ни надежда апък четвъртък или петък не ми се вярва да пускат ,, ей ся 12:00 пускам БТВ новините да гледам
    И аз ще ги гледам, айде да ни пускат вече, че ми писна да кисна в даскало.

Засега нищо не казаха за грипна във рекламата по БТВ /тези кратките новини/

Засега нищо не казаха за грипна във рекламата по БТВ /тези кратките новини/
    и аз това се чудя .. айде почва .. късмет на нас !

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Вчера обявиха във Варна
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

нищо не казват за грипнатаа

без ваканция стара загора ..

ето какво намерих за стз
    По всяка вероятност следващата седмица и в Стара Загора ще бъде обявена грипна епидемия.

„Решението все още не е окончателно, тъй като изчакваме данните от следващите два дни. Ако имаме увеличение на заболелите, ще предприемем всички необходими мерки", каза през Дарик д-р Божидара Кайракова от Регионалната здравна инспекция.

На 25 януари броят на регистрираните болни от остри респираторни заболявания е 60, а на 24 януари -70. За седмицата от 17 до 23 януари в Старозагорско са били регистрирани общо 254 болни.

„За да бъде обявена грипна епидемия в нашата област,броят на заболелите трябва да достигне 291 седмично.Разбира се ние няма да чакаме тези високи стойности", увери д-р Кайракова.

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Някай да знае нещо за Русе ??

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Хайде старозагорци разболейте се най-накрая
    Just Siseyy Hater's ...

Град
    Димитровград
    От другата седмица ще се обяви национална грипна ваканция Така каза днес директора в училището

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    Цитирай Първоначално написано от Wafrey
    От другата седмица ще се обяви национална грипна ваканция Така каза днес директора в училището
    Най-накрая .. живот
    Just Siseyy Hater's ...

Град
    Димитровград
    Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    Цитирай Първоначално написано от Wafrey
    Най-накрая .. живот
    Да се надяваме , че не ме излъгала

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Лелее дано ;х

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си