- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
може и по "тази сутрин" в 6:45 да кажат нещо .. тея дето са първа смяна да гледатт![]()
Много гадно ми става, като си представя как тея във ваканция се излежават на топло, гледат часа 12, а още са в леглото, направо се изяждам! Не че аз не ходих на училище 3 месеца (бях със счупен крак) ама още искам. А и аз 1 ден се наспивам като хората в цялата седмица и поне тоя път можеше неделя и понеделник да се наспа, ама заради тея тъпи патки от урока по български дето ме викат и събота и неделя (имало много материал бла бла). Само чакат някаква ваканция и бързат да ни викат допълнително. А пролетната се канят всеки ден да ни викат
. Наистина няма смисъл от тея уроци, само пишеш, каквото си писал в училище.
П.П: Миналата година си спомням като обявиха ваканцията аз чух от някой и веднага хукнах да питам класната истина ли е (там имаше друг клас) и тъкмо там влизаше лелката да прочете наредбата и като я прочете целия клас се разпищя като луд за 5-6 минути. И после като свърши часа (беше 6-тия час), ние бяхме навън, защото имаме физическо и излязохме по-рано, чуваме как от стаята на класната се чува лудо скачане![]()
.
В моя клас има 1-2 отсъстващи.. И в другите класове е нещо подобно. Няма да получим ваканция и тва е..![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Така като гледам май цяла БЪлгария ще е във ваканция само в Русе ще се учи .В моя клас само 2 отсъстват от 31 човека .Незнам дано да ни пуснат другата седмица ама надали
Еее не цяла България. Сливен и Стара Загора също учим, за жалост.![]()
Днеска 5 човека сме си отишли и всеки ден броиката ни нараства. Утре даже няма да ходя, получила съм някаква грипна инфекция![]()
Тей става като тези не ни пуснаха!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Така е. Бройката ще нараства и болните стават все повече, но защо трябва да се стига до тук?! Много кофти, че си се разболяла. Аз съм болен от 1 седмица и още не мога да се оправя и утре отивам на училище, защото ми свършват дните предписани от доктора за възстановяване, а пък и наш'те ме карат да ходя да не изпускам материал.
Абе тия до кога ще изпитват ??? Вчера карахме 3 часа и си тръгнахме останаха само тия дето трябваше да ги оформят
до 26 се изпитва включителноПървоначално написано от Preshlen
Оххх,и аз нещо се разболявам..![]()
Иначе нашия клас си е почти на място - 2 души са болни,сега и аз се разболявам,но ще трябва да отида на училище...
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Днес трябва да ни пуснат .. Сряда е единствената ни надеждаПървоначално написано от saded
апък четвъртък или петък не ми се вярва да пускат ,, ей ся 12:00 пускам БТВ новините да гледам
![]()
И аз ще ги гледам, айде да ни пускат вече, че ми писна да кисна в даскало.Първоначално написано от jujifinka
Засега нищо не казаха за грипна във рекламата по БТВ /тези кратките новини/
и аз това се чудя ..Първоначално написано от saded
айде почва .. късмет на нас !
![]()
Вчера обявиха във Варна![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
нищо не казват за грипнатаа![]()
![]()
![]()
![]()
без ваканция стара загора ..![]()
![]()
![]()
ето какво намерих за стз
По всяка вероятност следващата седмица и в Стара Загора ще бъде обявена грипна епидемия.
„Решението все още не е окончателно, тъй като изчакваме данните от следващите два дни. Ако имаме увеличение на заболелите, ще предприемем всички необходими мерки", каза през Дарик д-р Божидара Кайракова от Регионалната здравна инспекция.
На 25 януари броят на регистрираните болни от остри респираторни заболявания е 60, а на 24 януари -70. За седмицата от 17 до 23 януари в Старозагорско са били регистрирани общо 254 болни.
„За да бъде обявена грипна епидемия в нашата област,броят на заболелите трябва да достигне 291 седмично.Разбира се ние няма да чакаме тези високи стойности", увери д-р Кайракова.
Някай да знае нещо за Русе ??
Хайде старозагорци разболейте се най-накрая![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
От другата седмица ще се обяви национална грипна ваканцияТака каза днес директора в училището
![]()
Най-накраяПървоначално написано от Wafrey
![]()
![]()
![]()
.. живот
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Да се надяваме , че не ме излъгалаПървоначално написано от SiSi7yYy
![]()