- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
Така като гледам и на Стара Загора ще им дадат грипна, на Русе също, може би и на Велико Търново. Дефакто, в цялата страна ще се обяви епидемия, само ние горките Сливналий ще си ходим на даскало, та да не изпуснем "купона" !!![]()
![]()
![]()
Няма как да стане такова нещо. Пуснат ли толкова много градове, ще пуснат и Сливен. Освен това пикът на грипа ще е следващата седмица и по всяка вероятност ще обявят национална епидемия.Първоначално написано от fenche22
една приятелка е от Велико Търново и е в грипнаПървоначално написано от fenche22
Нещо се бъркате. Велико Търново отдавна са в грипна. Останаха само Стара Загора, Габрово, Русе, Сливен и др.
Ехх... В момента ми се иска и аз да съм болен, че да не ходя.![]()
В класа ми да сме най-много трима-четирима отсъстващите. Интересното е, че и при личната ми едва около 20 души са отишли на преглед, което си е мизерна бройка, при положение, че кабинетът й е доста посещаван.
Пък другото, което ми е супер странно е, че в училище не минават по стаите да проверят отсъстващите, както примерно правеха след коледната ваканция.
Горещо се моля да пуснат грипна, въпреки че не ми се вярва. Дори и да не пуснат - аз няколко дни съм командирована да си стоя в нас, така че ще си отпочина на спокойствие.![]()
Аз чух, че пък тая дето определя дали да има ваканция или не за Сливен била много проклета и чакала да се достигне бройката до край. Дано всички излезем във ваканция най-късно другата седмица.
Абе квото да си говорим в Стара Загора сме най-прецакани
Къде забравяш Русе, Габрово, Сливен и т.н. Ние също сме прецакани !Първоначално написано от Preshlen
![]()
София са си най-добре![]()
![]()
За седмицата от 17 до 23 януари в Старозагорско са били регистрирани общо 254 болни.
„За да бъде обявена грипна епидемия в нашата област,броят на заболелите трябва да достигне 291 седмично.Разбира се ние няма да чакаме тези високи стойности", увери д-р Кайракова.
А какво ще чакате, д-р Кайракова ?
291-254 = 37
още 37 болнии ако чакат да станат 291![]()
Баси и малоумието... точно пък 291!!! Айде уеееееееее!![]()
Абе тая седмица може би няма да ни пуснатАма другата вече ако не ни пуснат .... те другите дето им обявиха ваканция още в началото на седмицата 2 седмици ще са ваканция апък ние 1.Яка държава
![]()
аа ако другата седмица не ни пуснат напрао стачка ще почва ;хх
Абе странно някой каза че се изпитва до 26(сряда) ама мен днес ще ме изпитват по физика![]()
Бе вярно ли е, че позволили на директорите на училищата в грипна ваканция, да решат колко да съкратят пролетната !?![]()
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Хм много се изнервих вече изгледах новините ей ся и даже неказаха нищо за Епидемия пфф ... явно пак Стара Загора ще си мрем тука на тъпото дскл FUCK IT
аа незнамм ,, на мене госпожата по математика ми каза че за 1вия срок се изпитва до 26Първоначално написано от Preshlen
а иначе днес ще изпитват за 2рия срок наще госпожии .. добре че се разболях че май искаха да ме изпитват
![]()
Късметлийка си!![]()
Тея дето имат грипна ще учат събота и неделя (( така ми казаха ;д )) .. зависи колко име била грипнатаПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
пфф и някои се оплакват, че нямат грипнаПървоначално написано от jujifinka
![]()
хахаха нека имто е ясно че няма да ни пуснат в Стара Загора ама поне да не изпитват до края на седмицата
Ха аз гледах пък казаха че няма да се отучва грипната ама незнам ай дано ни пуснат и в Стз че вече става мн зле ;x
Пълни глупости, недейте да вярвате на всичко което ви се каже. Министърът на образованието е казал, че грипната ваканция няма да се отучва. И какво се кефите, нали толкова искате да ни пуснат и нас?!
Казаха още в Понеделик, че на този етап не се предвижда отучване. Просто преструктуриране на учебния материал, затова по-добре не пускайте непотвърдени слухове, а само информация със сигурен източникПървоначално написано от jujifinka
![]()
е аз само питах
Е Незнам дали ще се отучва или не важното е сега данени мъчат с безмислици щом даже нищо неказаха преди малко по новините за Грипа немисля че ще се промени нещо .. . .