- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
Но според мен наистина след тази седмица може да сме във ваканциящом Пловдив Велико Търново са и до нас ще се стигне ..
Днес в моя клас на училище бяхме 10 човека от 26 ... какво да говорими още не сме в грипна
Точно преди Директора да провери кой отсъства избягахме и устанаха 2 човека
От Вторник национална грипна
Почти съм сигурен
от кой град си?Първоначално написано от Kristyyy
born alone, to be alone, to stand alone.
Ние бяхме сигурни и за миналия вторник, ама...Първоначално написано от Wafrey
Дано.![]()
Не проверих коментарите преди мен,ако някой е казал,че във Варна училищата са в грипна до вторник (3ти февруари)В нашия клас имаше последния ден като ходих 5 отсъстващи и още 5 болни в клас (аз бях една от тях)
![]()
Незнам ама поне нащо дскл са супер утре няя учим часове 25 мин имаме 5 часа АЕ класната ни освободи да караме физическо цял ден xD и довечера на кръчма със класа и ей го кефама да ги е*а една ваканция да пуснат кфо им се свиди да останат по 5 човека във училищата пфф ;x
звучи като доста..елитно училище.Първоначално написано от Shuffel
ние бяхме така 2009, зимата в големия сняг.
карахме само по 4 часа,
и то дори не беше задължително.
Да така енеми дреме кфо е ноо не съжелявам че влезнах там хем отначало си бях добре паралелки всичко и купона е винаги на макс
![]()
Къде учиш?Първоначално написано от Shuffel
Еми Иван Вазов
Би трябвало до 1-ви февруари. Доколкото знам всички който са във ваканция са до 1-ви.
Да, но се говори,
че ще има национална грипна епидемия
и ваканция.![]()
п.п
http://ruse-news.com/modules.php?nam...rder=0&thold=0
понеделник ще се решава за Русе.![]()
Първоначално написано от Chemical
Хич не вярвам. Щеше отдавна да е обявена ваканция за цялата страна, няма време вече. София 2-ра седмица не са на училище, градове като нашия пък изобщо не са излизали в грипна. Нищо няма да стане-от първи всички са на даскало и това е!![]()
Днес карах 2 часа и си тръгнах нямаше никого![]()
казали са че може грипната да е до средата на февруари![]()
За сега до 3ти февруари,но май ще я удължават.Първоначално написано от vampire_girl_
![]()
Дано да я удължат, че така си ми e много хубавоПървоначално написано от ch0c0late44
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Мисля че отдавна трябваше да обявят национална грипна ваканция
Всеки ден болните стават все повече и повече! В класа от 3-ма са станали на 7 човека.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Тц, не разбрахте ли че пикът на грипа още не е дошъл! Говори се че ще е идната седмица и грипа ще продължи до средата на Февруари. Нищо чудно да ни пуснат тази седмица.Първоначално написано от fenche22
Да и аз това щях да попитам - дали има вероятност да ни я удължат с още една седмица !? /Плевен/![]()
Искам ви спокойни от вторник ще е НАЦИОНАЛНА ГРИПНА !!![]()