- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
Къде го прочете това, понеже аз никъде не намерих подобни материяли из медиите?Първоначално написано от Wafrey
И аз не съм чула такова нещо. Но ще е супер още 1 седмица![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
по радиото казаха че от вторник стара загора са в грипна![]()
не .. учим .. за нещастие ;хПървоначално написано от vagarious
![]()
Аз доколкото знам във понеделник ще има някакво събрание там на РИО във всеки град да се реши.Така, че не ми се вярва да ви пусналиПървоначално написано от jujifinka
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
КАКВООО СЕРИОЗНО ЛИ?!??Първоначално написано от jujifinka
Област Стара Загора???? Аз не намирам никакви статии или новини за това. Божее, дано да ни пуснат.
![]()
![]()
сериоэноПървоначално написано от Concussion
![]()
![]()
YES
![]()
Най-накрая
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Лелеее дано и Сливен да ни пуснат!
http://news.ibox.bg/news/id_347224611 Стара Загора е пред грипна епидемия.
Днес отсъстваха 10 човека![]()
![]()
В Пловдив нали е до 31 включително и за сега не смятат да я удължават?
Ся ..
1. искам да има грипна ваканция в Русе
2. за ваша информация грипът умира много бързо при миносови температури като -5, -10 затова е малко трудно да ни пуснат грипна в Русе ..
3. нали знаете ... винаги ние сме най-прецаканите шот нашия град е толко тъп![]()
чак с последната час на 3 не съм съгласна.Първоначално написано от Ppav4o
откъм такива решения за дървени и грипни ваканции, да.
но все пак сме си в доста красив град.
не някой пренаселен като Варна или София.
(лично мнение)
иначе би трябвало понеделник да ни пуснат.
само още няколко(хиляди) да си вземат бележка..![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Бреей, ти направо откри топлата вода с това за минусовите температури... : )) А за твоя информация, вашият "яко тъп град" е наричан "Българската Виена" и е срамота да говориш така за него, само защото не ви пускат в грипна...Първоначално написано от Ppav4o
От къде ти е информацията?Първоначално написано от Wafrey
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Директора на училището в което уча днес каза , че най-вероятно ще има национална грипнаПървоначално написано от BloomF
Всичко това ще се решава в понеделник
![]()
Ем значи не е сигурно ощеПървоначално написано от Wafrey
Ноо дано стане така. че нас допоследно ни държат..
![]()
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Почти сигурно ще дадат Национална Грипна Ваканция..Всичко ще се реши в понеделник ;]
Айди да ни пускат , че като гледам само Русе и Стара Загора сме на даскало
добре де може би прекалих с 3. .. но се ядосвам на министерството на образованието и си го изкарвам на нашия град, който наистина е много красив и не е пренаселен като повечето други градовеПървоначално написано от Concussion
щото са талко тъпи тея министри .. цяла България се разболява все поече секи ден и тея не праят нищо "за да не изпускаме материал в училище..." . добре .. дай да учим и постепенно да умираме и да се разболяваме отколкото да ни пуснат грипна ваканция, да оздравеем за 1 седмица и пак да си ходим на даскало без никви проблеми
сру за тъпото мнение ама нз как по точно да се изразя ...
![]()
надяям се да се "вразумеят" в понеделник и да ни пуснат малко ваканция мисля че сички сте с мен![]()
а колкото до 2. тва с температурите е вярно![]()
И според мен ще има национална грипна от вторник.. все пак броят на болните постоянно нараства, а и някъде четох, че ниските температури нямало да попречат на този тип грип. Иначе ми е кофти за старозагорци и сички, които не са в грипна. То като се замисли човек тия няколко дни не сте научили кой знае колко, а само са се разболели стотици деца.. трябваше да ви пуснат и вас, изобщо не им пука на министрите за нас обаче![]()
![]()
Ох, какви надежди ми вдъхнахте с последните коментари.Дано наистина има национална грипна - много е шибано някои да учат, а други вкъщи на топло.
Над равноширнатия път
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Ваканция е хубаво да се пусне, заради сибирският студ и поледица навън. Друг смисъл няма. То е хубаво грипна да се пуска преди нещата да станат сериозни, а не когато вече надлъж и нашир върлува епидемия.