- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
В Бяла(Русенско) обявиха грипна.Това го знам от приятели.А аз помня от миналата година,че първо обявяват в Бяла,а след това в Русе.Така че се надявам да ни пуснат във ваканция следващата седмица.
Днес приключи първият срок! Аз честно казано се отказах от надеждата, че ще има национална грипна. Тия министри просто не могат да се справят с образованието когато нахлува грип. Какво толкова щеше да стане ако бяха пуснали 1 седмица почивка още щом се чу за заразата и отдавна всичко да беше забравено и отминало! Но в момента какво стана - вирусът се разпространява и чакат всички в даден град да го прихванат, че да се обяви грипна епидемия!?! - Мнооогоо зряло и умно, няма що..![]()
![]()
![]()
Казаха ми, че от понеделник сме във ваканция СТЗ.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Цялата област ли??? Кой ти каза?Първоначално написано от BlackEyedPeas
ЛЕЛЕЕ...
![]()
По новините казаха че Стара Загора е в грипна но не казват до кога ..
йеееПървоначално написано от vagarious
![]()
![]()
![]()
Добре де, защо никъде не намирам никакви материали за Ст. ЗагораПървоначално написано от jujifinka
ПЛС, дайте линк.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=660324 - пише само за Стара Загора, в цялата област ли ще има грипна ваканция?
Само Русе ли остана.![]()
тея чакат да се разболеят всички.
born alone, to be alone, to stand alone.
Ами аз снощи по новините го чух - че тези, които от вторник излизат ваканция, ще са до 6 февруари.
А за тези, които до сега бяха ваканция - нищо не казаха.Навсякъде се говори различно.![]()
Айдиде,дайте и в Русе бе!Цяла България ще излезе във ваканция,а ние ще си учим........![]()
Ама я обявиха, нали?!Първоначално написано от someonerandom
![]()
По темата; при нас я обявиха ии вчера беше последния ден от нея![]()
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
А това което е за Стара Загора важи ли и за Сливен?
винаги е било така.Първоначално написано от ludiqtzubar96
иначе аз, понеделник като ще решават,
ще ходя пак на лекар за бележка,
и ще е върха, ако същия ден обявят грипна.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Не, ние не сме старозагорска област.Първоначално написано от iliyanst
В Сливен все още се учи и не вярвам да ни дадат грипна на нас. Ще си останем само с чакането!![]()
Няма да имаме ваканция, приемете го и да не ви пука!![]()
Е стига де, в понеделник ще решават, пък и нищо чудно да обявят национална грипна. Аз искам да попитам, цялата Старозагорска област ли е във ваканция или само град Стара Загора? Много ми е странно, защото друг път като обявят някъде грипна ваканция има хиляда статии в нет-а и по новините казват, а сега има само една статия в Дарик и нищо друго...Първоначално написано от fenche22
Не знам за другите градове, но във Варна болните са 190 на 10 000 или 200 на 10 000 и най-вероятно ще ни я удължат![]()
http://www.tvstz.com/index.php?optio...9-47&Itemid=58
със сигурност ще има национална грипна ваканция
Дано, защото така си ми е много готПървоначално написано от Pa3yMeH
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
^Дано, щото имам още 180 задачи по математика !!!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Concussion
По-принцип щом в Стара Загора обявят грипна, това важи за цялата област, така че да - включително и Казанлък!
Аз както казах не вярвям да има национална грипна, все пак ще видим.![]()
При нас едната ни госпожа каза,че тук няма да има след като една моя приятелка каза,че училището в което учи сестра и .. били ваканция и госпожата ни каза,че не е честно и можело и нас да пуснат щом е така , но ..едва ли
/Русе/![]()
Даноо!!..
ще има ли удължаване на грипната? или поне за Бургас ?
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.