- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
Не бе.. просто ми казаха,че по новините са казали нещо.. и питамПървоначално написано от Teenprblem
![]()
Първоначално написано от webmast3rche
Аа добре,извинявайй .. :P
Не от 1-ви февруари на даскало!!!Първоначално написано от DuMbErRr
![]()
Абе ми за Плевен нищо не казвате !?![]()
Някой нещо да е чул ?)
Big or small, lies are lies!
Първоначално написано от Infection
![]()
съжалявам,
но толкова време в Русе без ваканция,
нямаше как да не злорадствам.![]()
стискаме палци утре онея идиоти
да решат да ни пуснат.
born alone, to be alone, to stand alone.
Утре се събират в комисията,за да определят дали ще имаме ваканция или нямаме да имаме.Затова се молете![]()
П.П.Ако онези не дадат ваканция,обмислям да им причиня това,дето се случва в аватара ми.
Ехеее по-спокойно!Ние не сме виновни,че нямате ваканцияПървоначално написано от Teenprblem
!Пък и вие в момента да бяхте във ваканция с удоволствие щяхте да ламтите за ощее
,всички сме така ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не сте виновни, но трябва да се замислите, че някой дори и 1 ден грипна са нямали. За това се радвайте на това което сега имате, удължението на почивните дни само ще дойде. Стига сте се оплаквали, на нас да не би да ни е приятно да учим - единствени - Сливен, Русе и Ямбол (за последното не съм сигурна)! Но не плюем другите които не ходят на училище..Първоначално написано от teenems
![]()
Някой знае ли ,дали в Понеделник, ще се решава дали ще има национална грипна?Или ще се решава само за Стара Загора?
Триста дяволи,само аз ли съм тоз,който не ще ваканцияЩе е голяма скука...
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
неска в Русе видях хора с маски против грипа.Май тва значи,че ще сме почивка.
Първоначално написано от slicky
Боже,дано,дано,дано,дано ...![]()
Преди малко чух за Старозагорците че ще са ваканция .. но не съм сигурна до кога сигурно 6-ти Февруари.
Радвайте се..
Аййде и насс да ни пуснатт уее [Русенции]
Хора, има ли някакъв шанс да обявят национална грипна епидемия утре? Щото нали уж утре щяло да има някакво събрание, но по новините нищо не се говори...
Иии кво като носят маски.Това незначи, че ще имате ваканцияПървоначално написано от slicky
![]()
![]()
![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Пич,ти си болен от нещо,ама не е грип.Първоначално написано от teo96
П.П.Искам ваканция в Русе и удължаване на всички други!
Добър вечер, тея министри ли де да ги знам к'ви са, сетиха се да ни пуснат Стара Загора във ваканция. София от две седмици стоят на "компите" по цял ден, чаткат, гледат п*рно, кефят се, пичагите. Сега те ще учат, а ние ще си правим кефа, но не на "компите" , а навън с приятелчета. Нека сега те да зубрят, а ние да си правим кефа, да завиждат.
Поздрави.
^^
Момче, я се осъзнай бе мухльо... Ти пък откъде си толкова запознат какво става в София. Стига злобей, и се осъзнай малко. Какви 2 седмици бълнуваш, какви 5 лева.Първоначално написано от yourproblemLOL
А по темата - Има ли вероятност наистина да обяват национална грипна ваканция, и това значи ли че и тези които до сега са били в ваканция ще им се удължи?
Хахх, пич, новините за какво са - за информиране. Много добре знам, че София не учат от две седимици, а какви са тези 5 лева, наистина?Първоначално написано от fullclip94
^^
От 1 седмица не учим в София. Иначе явно утре ще се реши всичко, дано обявят национална грипна ваканция.
Една седмица и малко повечко, но както и да е. Няма ли да ви стане много още една седмица, е да Ви дават ваканция като искат, но нека и другите градове не оставаме по-назад. ;}Първоначално написано от haker_115
^^
В СОФИЯ НЕ сме учили последната седмица, айде стига сте преувеличавали...
Не преувеличаваме,Първоначално написано от wasser
но ако погледнеш статистики (има ги в интернет)
В Русе и (май) Стара Загора,
сме доста повече болните от вас.. и то преди да ви пуснат грипна още.
а сега като котета трябва да чакаме да пуснат по интернет
решението дали сме ваканция.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Е вие поне чакате, някъде дори не се и надяваме, просто защото са казали, че няма да го бъдеПървоначално написано от Chemical
За Димитровград става въпрос...