- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
само не мога да разбера защо чакат да се разболеем за да ни пуснат грипна ваканцияняма ли по-голяма логика да ни пуснат една седмица ваканция по време на епидемията,за да не се разболеем
п.п. не че толкова рева за ваканция
но тоя грип си е бая тежък
толкова много хора са в болница с пневмония![]()
НЕ МОЖЕШ ДА МИ ВЛЕЗЕШ В ПОЛОЖЕНИЕТО!!! НЕ МЕ СЪДИ!! не ми се вярва да си учил до 2:30 часа сутринта, да ставаш в 6:30 и да спиш само 4 часа!!! в правото съм си да искам малко почивка, не мислиш ли? и междудругото аз съм момиче. мисля, че си личи.Първоначално написано от someonerandom
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Дам, вече ни пуснаха.Първоначално написано от bet3to
![]()
Айде ле.Няма ли да пускат и Пловдив в грипна ваканция.Пуснаха Пазарджик днеска.
Пп:Аз съм болен и без тва.
Ваканцията ще продължи от понеделник (24 януари) до петък (28 януари) включително. Заради скорошното приключване на първия учебен срок, директорите трябва да осигурят преструктуриране на учебния материал, така че да бъде усвоен.
"I like my beer cold, my TV loud and my homosexuals flaming." by Homer Simpson. http://www.vbox7.com/play:7a6b9157 Най-добрите !!!!!!!
Софииияя- ваканция смее!!
Някой чул ли е нещо за Пловдив?Само той остана.
Бях чула, че срокът ще продължи до 4 февруари. Това вярно ли е?
Всеки ден ни броят. Минахме 30% вече, директора е подал някакви документи и вече чакаме да видим какво ще стане![]()
Иначе ние от 28 бяхме 14.
За съжаление в моя град няма никакви изгледи да ни пуснат грипна.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Вие добре ли сте? И като ни пуснат грипна ваканция всичко ще се забие в кафетата! И ако ни пуснат (което категорично НЕ искам) ще ни одрежат и пролетната и великденската ваканция и тогава пак ще мърморите защо са ни толкова кратки ваканцийте!!!
IN YOUR FACE !!!!ВАКАНЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Много важно за няква ваканция.Предпочитам да си ходя отколото да стоя вкъщи и да се чудя къде да се дяна..Много по-забавно ми е на училище,а това че при вас е гадно и не ви се ходи е друг проблем.
![]()
повечето сте супер смешни![]()
искали ваканция да си "починат"
първо не сте се преуморили толкоз
и второ тази ваканция е заради грипа-да си седиш у дома като те пуснат ваканция, да не разнасяш бацили наляво и надясно.
според мен ваканция ТРЯБВА да има, но да е с цел да не се разболеем.защото този грип е страшен (има починали хора вече)![]()
Еми може и тея дето ходят на училище само да пушат и да се праят на интересни да не са се преуморили, но за тези, които учат в осми подготвителен в езикова гимназия мога да кажа със сигурност че СА! На училище сме по 10 часа на ден, от мрак до мрак, и в тея 10 часа не си "търкаме задника на стола, докато си топираме косите" и да чакаме времето да мине, а УЧИМ ЗДРАВО! Не ми се навлиза в подробности какво напрежение е, колко точно учим, но аз на такова напрежение не съм била подлагана. Обаче ни третират наравно с останалите ученици, които са на училище по пет часа само колкото да изпушат по 10 цигари и после - по кафетата... и имаме толкова домашни и странични задължения колкото тях, въпреки че имаме по 8 часа английски на ден . Разберете, че все още има места, където не се ходи на училище за забавление, а за учене!
нещо за Бургас?Искам понеделник да отида да ме изпитат и да направя една контролна и тогава може
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
В мойто даскало в повечето класове отсъстват повече от половината клас ама никой не ни е казвал нищо за грипна..![]()
![]()
![]()
И аз съм в тва положение - първа езикова, варна, осми клас. Ужасно е, искаме малко почивка.Първоначално написано от Concussion
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Голяма радост наистина....
Някаква идея обаче какво става със края на срока...? И последно ваканцията за София до неделя ли е... или срокът вече е свършил и понеделник ще почиваме, заради междусрочната ваканция...
Дебилски въпроси, ама не бях на училище миналата седмица, пък никой не можа да ми обясни от класа...
Getting ready to rock
Getting ready to roll
I'm gonna turn up the heat
I'm gonna fire up the coal
I gotta keep that motor turning
I gotta keep that engine clean
I gotta keep those tires burning
I've got the best you've ever seen
Няма нужда от драматизации. Не сте нито първите, нито последните.Първоначално написано от Concussion
С риск въпроса ми да стане банално тъп, но някой има ли информация за Петрич или Благоевград ? Понеже се заговори вчера, че където има епидемия, ще има и ваканция, но нищо по-конкретно...