.
Отговор в тема
Страница 21 от 40 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 979
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ееееееееееее товара сееееееееееееееееееее........ ....
    Не казаха нищо за Плевен - нито, че е приключила ваканцията, нито че е удължена !?!?! Кво ставаа .. Поне да кажат е*аси ..........
    Щом не са казали нищо, значи може би ще учите ^^
    ^^

Офф тия са изключително зле. Винаги когато има някаква ваканция винаги настъпва такъв хаус. Просто да кажат, че цяла България е в грипна и няма да има такива бъркотии! Сега някой знае ли за Сливен дали е в грипна, защото видях за Ямбол, но за Сливен нищо!

Мега фен Аватара на vagarious
    Добре за София как казаха 6598375987 пъти, че ваканцията приключва, а за останалите, които досега бяхме ваканция - нищо не казват !?
    Тъпи са бее, тъпи саааа .....
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от yourproblemLOL
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Ееееееееееее товара сееееееееееееееееееее........ ....
    Не казаха нищо за Плевен - нито, че е приключила ваканцията, нито че е удължена !?!?! Кво ставаа .. Поне да кажат е*аси ..........
    Щом не са казали нищо, значи може би ще учите ^^
    Недей злорадства тъй бе яя виж го .. хаха

За тези които все още не са разбрали ! Русе е във ваканция до 7 включително ! http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=660934 "Въз основа на тези данни Регионалната здравна инспекция обявява едноседмична грипна ваканция на територията на областта. Учебните занятия се прекратяват до 7 февруари, включително, информираха от Инспектората по образование." ! Е това е

Супер фен Аватара на kindergarden
    не ама наистина е много тъпо за София всичко го казват...добре де кажете за всички,които са били ваканцията е приключила....защо е това уточняване,че е специално за София....да кажат за всички градове бе...еди кои си няма да учат еди кои си ще учат...такъв ли голям проблем е...

Цитирай Първоначално написано от webmast3rche
    К'во да не злорадствам, не сте ли малко нагли за още ваканция, ние които до сега не бяхме във ваканция к'во да кажем? Не бъдете толкова нагли, моля Ви.
    ^^

К'во да не злорадствам, не сте ли малко нагли за още ваканция, ние които до сега не бяхме във ваканция к'во да кажем? Не бъдете толкова нагли, моля Ви.
    Казах го на базик

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Прочетох за ваканцията за Русенската област,ама сигурно ли е..Да не стане така,че да получа куп неизвинени отсъствия
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    не ама наистина е много тъпо за София всичко го казват...добре де кажете за всички,които са били ваканцията е приключила....защо е това уточняване,че е специално за София....да кажат за всички градове бе...еди кои си няма да учат еди кои си ще учат...такъв ли голям проблем е...
    Не си ли разбрал, че София е България? Те 20 пъти казаха за София, че са във ваканция, когато я обявиха, но за другите градове нищо. Мислят ни за някви селяци, к'во да ти говоря..
    ^^

Голям фен Аватара на LeDa
    Оф, много си зле. Нагли сме били. Нали не живееш в София, кво те бърка дали ще сме във ваканция. Гледай си твоя град, ние не сме злорадствали, когато вашият град не е бил във ваканция!!! Ставаш смешничък вече. (и не, няма да ме впечатлиш като почнеш да ме нареждаш )

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Прочетох за ваканцията за Русенската област,ама сигурно ли е..Да не стане така,че да получа куп неизвинени отсъствия
    Няма как да не е сигурно, навсякъде го казват. ;}
    ^^

Мега фен Аватара на vagarious
    И тук в Плевен има епидемия, но дай да мрем всички, за да не сме нагли - да може и другите да имат 1 седмица ваканция, така ли !? хаха все едно някой точно това гледа - кой е бил и кой не е бил във ваканция, а не истинските проблеми ..
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Спокойно ... Всички вече знаят че сме в грипна ваканция ... тъй че не само ти няма да си на даскало

ето още 1 сайт http://www.ruse.eu/index.php/ro/ruse...01-31-10-13-45

Цитирай Първоначално написано от LeDa
    Оф, много си зле. Нагли сме били. Нали не живееш в София, кво те бърка дали ще сме във ваканция. Гледай си твоя град, ние не сме злорадствали, когато вашият град не е бил във ваканция!!! Ставаш смешничък вече. (и не, няма да ме впечатлиш като почнеш да ме нареждаш )
    Хахаха, к'во да не злорадствам бе. София, я гледат като цяла България, винаги ги пускат по-рано и им удължават ваканцията. Хайде, трай си там, гледай си ти твоя град.
    ^^

айде русенци и ние вече сме ваканция
    http://www.rusenews.eu/news/33511/ до 7 включително

Хахаха, к'во да не злорадствам бе. София, я гледат като цяла България, винаги ги пускат по-рано и им удължават ваканцията. Хайде, трай си там, гледай си ти твоя град.
    Аз си го гледам. Обаче ти не го правиш. Аз даже пропускам мненията, които не са за София, ни най-малко не съм заинтересувана от това кой някъде си е във ваканция. Ти във ВСЕКИ свой пост саркастично изказваше мнения за София и нейната ваканция, че даже си позволяваше да обиждаш нас, учениците. Извинявай, ние не определяме кога да ни е ваканцията.

Цитирай Първоначално написано от Garganka
    айде русенци и ние вече сме ваканция
    http://www.rusenews.eu/news/33511/ до 7 включително
    линка не работи

Град
    Русе
    основно да знаете това:
    Русе
    Въз основа на тези данни Регионалната здравна инспекция обявява едноседмична грипна ваканция на територията на областта. Учебните занятия се прекратяват до 7 февруари, включително, информираха от Инспектората по образование.

айде честито ни появяване на училище чак на 8ми
    born alone, to be alone, to stand alone.

Аз си го гледам. Обаче ти не го правиш. Аз даже пропускам мненията, които не са за София, ни най-малко не съм заинтересувана от това кой някъде си е във ваканция. Ти във ВСЕКИ свой пост саркастично изказваше мнения за София и нейната ваканция, че даже си позволяваше да обиждаш нас, учениците. Извинявай, ние не определяме кога да ни е ваканцията.
    Как искаш да не коментирам София? Питаш ли ги другите градове, които имат много повече болни от София и до сега не са били във ваканция? Не ги ли е яд, че гледат София като мамино синче?
    ^^

Само дето на Бургас я удължиха с 2 дена..
    трябваше да сме вторник на училище, сега трябва да сме четвъртак..

пак бива

Как искаш да не коментирам София? Питаш ли ги другите градове, които имат много повече болни от София и до сега не са били във ваканция? Не ги ли е яд, че гледат София като мамино синче?
    Освен твоя милост, не виждам друг да се злоби толкова.

УРААААААААААААААААААААААА АААА!Ваканция сме в Русе!Гадно,че не обявиха в цяла България де,ама какво да се прави.За всички почиващи:дано изкарате хубава ваканция!
    За всички,които са почивали миналата седмица и ще учат тази:когато сте на даскало си спомняйте как почивахте.
    За всички,които още не са изпитали благоденствието на ваканцията:а дано и при вас дойде.
    П.П.ВАКАНЦИЯ!ВАКАНЦИЯ

Освен твоя милост, не виждам друг да се злоби толкова.
    Хахах, защо си мислиш така?
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си