- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
Толкова малко нии остава ... Не могат ли да ни пуснат??![]()
![]()
![]()
Няма да ни пуснат, гответе се за 2 срок, утре почваме!Първоначално написано от dority
Да... Натова отгоре имам контролно по математика утре...![]()
![]()
![]()
Аз по историяПървоначално написано от dority
![]()
![]()
Егати .. аз още програма нямам, вие вече контролни ..![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
ами учете беПървоначално написано от fenche22
и аз имам контролно утре по мат ама сме в грипна
![]()
Нас още вторник ни казаха каква ще е... тя и контролната ни щеше да е петък ама даскалката каза че имало мн болни от др класове ...
Ами като не ни се учи ??? Чакаме трепетно да ни огрее и нас една ваканция .....ама йоккПървоначално написано от bubkaa93
![]()
стискам палци да ви пуснатПървоначално написано от dority
![]()
даноо ... мерсииПървоначално написано от bubkaa93
![]()
Аз утре съм 2 смяна ще имам време да преговоря..![]()
![]()
То съм сигурна че и Сливен дори ако ни пуснат в грипна, нашите в ПМГ-то ще кажат - няма достатъчно болни-на училище!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от fenche22
Аз съм първа... Ама усещам че само ще си оправя раницата без да уча![]()
![]()
![]()
Хахах усещам че няма да си единственаПървоначално написано от dority
![]()
![]()
![]()
Айде бе тия какво мълчат? Като няма да ни пускат във ваканция поне да го напишат като новина, та да ставаме от компютрите. Кво само ни държат в напрежение?![]()
![]()
![]()
Да ти кажа в ПМГ-то имате по-голям шанс, за разлика от езиковата. ;дПървоначално написано от fenche22
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Първоначално написано от fenche22
Тъй мии... Че нии няма да са стреснем сами да сядаме да учим..![]()
![]()
Те няма да ни пуснат целия град, иначе не знам кой има по-голям шанс.Първоначално написано от Crazytu
![]()
Айде, да казват дали ни пускат та да знаем кво да правим - спане или учене
и в двата случая ще спя обаче
![]()
![]()
Да са събират и да решават..Кво мълчат???Мн прост народ има![]()
![]()
В някои общини в Хасковска област е обявена ваканция, но в ХАСКОВО И ДИМИТРОВГРАД НЯМААААА !!! НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !(((
Никъде няма новини за Сливен!! Добре де, не сме толкоз голям град ама барям напишете някъде че не ни давате ваканция ... то бива бива наглост ама...![]()
![]()
![]()
Ами Ямбол същият .. даже по-малък ама обявиха .... викам няколко ямболии да са преместат в Сливен и да на пуснат ;ддПървоначално написано от fenche22
Спокойно, хора, болните не спират да се увеличават а и вмомента се решават нещата, сигурна съм че и вас ще ви пуснат!!!![]()
От село Панагюрище няма ли тука.Да кажете утре на училище ли сме ,че нещо слухове ,че не сме.
![]()
Специално за "СОУ Нешо Бончев" там уча.
ОТМЕНИХА Я!!!Копеленцата ни отмениха ваканцията във Враца. ОМГ.
...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Някой може ли да ми каже какво е това
http://news.plovdiv24.bg/226104.html
Ново 20: Пловдивските ученици по класните стаи от утре
Утре учениците от пловдивските училища и региона трябва да се появят в класните стаи. Това съобщиха специално за Plovdiv24.bg от Регионалния инспекторат по образованието в града. Това се налага заради решение на Министерство на образованието и науката, обясниха още от институцията.
"Утре до 10:00 часа ще очакваме доклади от директорите на училища за броя на отсъстващите ученици", обясниха още от РИО.
Екъпът на Plovdiv24.bg ще продължава да следи за Вас последните новини за грипната ваканция. Останете с нас, за да ги научите първи!
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/226104.html#ixzz1CcfT2SIZ