- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
ОМГ значи първо са я удължили и после са я отменили боже мойПървоначално написано от WaterLilly
![]()
![]()
Първо ви я удължават, после я отменят?? Е не..Първоначално написано от bubkaa93
![]()
Първо ви я удължават, после я отменят?? Е не..Първоначално написано от bubkaa93
![]()
В Пловдив я отмениха !!
ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА ВСИЧКИ УЧИЛИЩА В ГРАД ПЛОВДИВ И ОБЛАСТТА
УДЪЛЖАВАНЕто НА ГРИПНАТА ВАКАНЦИЯ се отменя !
Във връзка с удължаване на грипната ваканция, решението на МОМН е: утре /01.02.2011 г./ всички учебни заведения да провеждат нормални учебни занятия, като до 09.00 часа директорите трябва да подадат информация за броя на отсъстващите ученици, попълвайки таблицата публикувана в техните акаунти.
ДОЦ. Д-Р ПАВЛИНКА КАЦАРОВА
Началник на регионален инспекторат
по образованието-Пловдив
И в София няма да се удължава...
Егати гаврата...
Пловдив - изгавриха се с вас! На ваше място утре не бих отишла...![]()
![]()
Не, не, това наистина си е подигравкаимаме ваканция - нямаме ваканция.... имам тест по химия, не ми се ходи
Не, аз ще ходя само за теста - първия час, не ми пука...
За област Варна почивката продължава........
Удължава се срокът на преустановените учебни занятия за всички училища в гр.Варна и за училищата от останалите общини с преустановен учебен процес поради надвишена обща заболяемост на учащите се над 30 % до 04.02.2011г. включително, съгласно т. 1 от Заповед 056/31.01.2011г. на Регионален център по здравеопазването – гр. Варна.
източник:http://www.rio-varna.com
ОФФФФ АРЕ ВЕ РИО-ТАТА!!! ИЗВАДЕТЕ Я НАЙ-НАКРАЯ ОФИЦИАЛНАТА СИ ИНФОРМАЦИЯ ТА ДА СЕ ЗНАЕ КОЙ Е НА УЧИЛИЩЕ УТРЕ И КОЙ НЕ!!! В ДАСКАЛО НЕ НИ УЧАТ ДА ГАДАЕМ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абсолютно...казаха,че в София е отменена другите могат да хвърлят бобПървоначално написано от fenche22
![]()
Пфф, егати...И докога ще се решава в кои градове да бъде отменена?
Такава лудница е пред кабинетите, хората се редят половин час, за да бъдат прегледани, а тия отменят ваканцията..![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
ДЕЙБА ТЪПИЯ ГАДЕН ДОЛЕН ИЗРОД СМОТАН КАК ТАКА ЩЕ КАЖАТ ИМА ВАКАНЦИЯ И ПО НОВИНИТЕ ЩЕ ГО СЪОБЩЯТ И СЛЕД ДВА ЧАСА ЩЕ КАЖАТ ВАКАНЦИЯТА СЕ ОТМЕНЯ. ДА НЕ ГО БЯХА КАЗВАЛИ ВЕ, НАВСЯКАДЕ ГОВОРЯТ ОТ УТРЕ ВАКАНЦИЯ ОТ УТРЕ СТАРА ЗАГОРА ВЪВ ВАКАНЦИЯ КАЗАХА ГО ПОНЕ НА 10 МЕСТА ПО НОВИНИТЕ И СЯ КУPЕЦ. ТОЯ ОТМЕНЯЛ ВАКАНЦИЯТА. ГНЕВЕЕЕЕЕЕН СЪМ
защо изобщо се оплаквате? Ние дори сме нямали грипна .. все сте недоволни от нещо![]()
много са ни прости управниците![]()
толкова ли е сложно да решат най-накрая
и да сложат някакъв списък с общините и областите и да напишат срещу тях има или няма ваканция и до кога...ей...аман начи![]()
Ние също сме нямали. Откъде си?Първоначално написано от letmetellyou
К'во? В Стара Загора отменя ли се ваканцията, наистина?Първоначално написано от nikeadidaspuma
^^
За съжаление грипните ваканции се определят от РИО-татаа не от МОМН
![]()
там където има над 30 % заболеваемост има ваканции......така,че всичко е в ръцете на началниците на отделните инспекторати!
В Пловдив вече я отмениха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Сигурно ли е вече? Защото в сайта на БТВ пише само за София, разбира се......Първоначално написано от daq96
![]()
Щом до 09:00ч. трябва да са събрали информация директорите,значи ще ни проверяват първия час.Ми дайте утре всички от Пловдив да не влезнем първия час,и да видите как други ден ще сме в грипна пак.Мамка им,тъкмо се зарадвах и отмениха за Пловдив!
![]()