- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
В Габровска област учениците ще са в грипна ваканция до края на тази седмица. Заради растящия брой на заболелите грипна епидемия вече е обявена и в областите Стара Загора, Русе, Ямбол и Монтана << bTV Новините.Първоначално написано от gabri3lla
![]()
^^
Пхахаха егати гаварата с пловдивчани .... хахахаха![]()
НЯМАМ ДУМИ В КАКВА ДЪРЖАВА ЖИВЕЕМ !!!!!!!!!!
![]()
Big or small, lies are lies!
В морето.нет пишеше, че само Варна от отбластта ще е във ваканция, но по някаква щастлива случайност и ние сме с удължена ваканция![]()
Така че, чак на 7ми съм на училище.
Първоначално написано от YSMF
Поне някои от нас ще се позабавляват... Да ви е честита удължената ваканция!!![]()
![]()
![]()
То в Сливен се е видяло че ще се учи![]()
![]()
![]()
Абе половин България е с удължена ваканция...Първоначално написано от YSMF
Естествено... все повече и повече се убеждавам че града ни е егати и пренебрегвания от всички!! Единственото интересно е, че Лечков го разкопа половината и така и го оставиПървоначално написано от dority
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от fenche22
Пак ще си останем най-набутани![]()
![]()
![]()
РазградПървоначално написано от fenche22
Аз съм гледала само за Варна и областта, другите не ме вълнуват толкова.Първоначално написано от Foreverbg
![]()
Хайде честита удължена ваканция на половин България!![]()
За Сливналии - това е едиствената новина за нас, макар и преди 7 дни:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=657416![]()
мерси, мерси!!Първоначално написано от YSMF
![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Хайде де... За 7 дни не можехме ли да се разболеем достатъчно!?Първоначално написано от fenche22
![]()
![]()
![]()
![]()
Ари бе, за какво не ни пуснат всички, какво се правят на интересни само. Аз утре няма да отида на пук! Ще отида да си взема бележка, ако не ни пуснат в Сливен. Супер тъпи са тия "управници". Трябваше миналата седмица да се обяви национална грипна ваканция и всичко щеше да е наред, а ся едни учат други не, а трети пък изобщо не знаят дали ще учат.![]()
![]()
Ееее плевенчани, утре ще се ходи ли, няма ли !?![]()
Не ме бърка да ходя, но да кажат - ей там и там се отменя ваканцията, там и там се удължава.На нищо не прилича.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от 4o4ina
Чудна работа. Защо не пуснат цяла България в грипна ваканция, ами тръгнали да ми обсъждат по кабинети, колко болни имало, колко нямало, к'ва е тая държава не мога да разбера. Нито казват къде ще се учи, къде няма, нищо. Няма да кажат в Плевен ще се учи, в Стара Загора няма, не. Няма да се оправи държавата ни ей..
^^
Абе хора нали живеем в Българска демокрация-народът си избира кой ще го краде...![]()
така,че няма нужда да се оплакваме
![]()
![]()
важно и СПЕШНО !!!
ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА ВСИЧКИ УЧИЛИЩА В ГРАД ПЛОВДИВ И ОБЛАСТТА
ГРИПНАТА ВАКАНЦИЯ се удължава
УВАЖАЕМА/И Г-ЖО/Г-Н ДИРЕКТОР,
УВЕДОМЯВАМЕ ВИ, ЧЕ МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА УВАЖИ РЕШЕНИЕТО НА РИОКОЗ ЗА УДЪЛЖАВАНЕ НА ГРИПНАТА ВАКАНЦИЯ ЗА ВСИЧКИ УЧИЛИЩА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ПЛОВДИВ И ОБЛАСТТА ОТ 01.02.2011 Г. ДО 04.02.2011 Г. ВКЛЮЧИТЕЛНО.
ДОПЪЛНИТЕЛНО ЩЕ БЪДЕ ПУБЛИКУВАНА ЗАПОВЕДТА НА МИНИСТЪРА НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА.
ДОЦ. Д-Р ПАВЛИНКА КАЦАРОВА
Началник на регионален инспекторат
по образованието-Пловдив
Заеби...
Според мен поня още няколко дена трябва да има ваканция.. и то национална!К'во е т'ва тука се учи,там не се учи.
Аз пък с егати късмета понеже съм се разболях ей тия последни 2 дни и сега ще ме карат на училище да ходя..![]()
Тея от РИО са пълни идиоти.
Сега според това в ПЛОВДИВ ще ИМА ВАКАНЦИЯ.
http://news.plovdiv24.bg/226175.html
Последно: Учениците във ваканция от утре до петък, включително
Решението на Министерството на образованието, младежта и науката във връзка с грипната ваканция за Пловдив и областта е да се съобразят със становището на РИОКОЗ - Пловдив, и грипната ваканция да бъде удължена до 4.02.2011, включително.
Това съобщиха от Регионалния инспекторат по образованието, специално за Plovdiv24.bg, където решението е получено малко преди 18.00 часа.
След размотаване цял ден, дали ще има или няма да има ваканция, в крайна сметка в последния момент бе решено от утре до края на седмицата учениците да почиват.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/226175.html#ixzz1CdIgcsp0
В Плевен само 4 училища ще учат .. егатииииииии ... това е най-тъпото нещо на света.. или целия град или никойй .. ооф
тъпанарите от Русе лъгаха,
че била до 7ми вкл.
а сега до 4ти.
простаци.
дано Сливен да ви пуснат.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.