- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
ние цяла България си искаме една национална....амаПървоначално написано от radeberger
![]()
РАЗГРАД И СЛИВЕН НАЙ-ПРЕЦАКАНИ .. МАМА ИМ НА ТЕЯ КОПЕЛЕТА, ДЕТО НЕ НИ СЛОЖИХА ЕДНА НАЦИОНАЛНА ..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+++++++++Първоначално написано от LuD_i_SaVaRsHeN
и на вас трябва да пуснат скоро.Първоначално написано от fenche22
![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
То не остана време. Няма за кога да я пускат.... все пак браво на вас - русенци, че ударихте ваканцията, да ви е честита!Първоначално написано от Chemical
![]()
хаха на шопите тъй им се пада.Аз в Русе си вея гюбеците цяла седмица,пък вий учете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P :P
Разград наистина сме прецакани..![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Димитровград също няма...
има, има. щом намериха на не помня кой градПървоначално написано от fenche22
да я удължат, отменят и после отменят отменянето.
грипа ще е дълъг, може да ви пуснат другата седмица,
пък ние да учим.
кръговрата на грипа..
born alone, to be alone, to stand alone.
Ще ви пуснат и Вас, спокойно.Първоначално написано от LuD_i_SaVaRsHeN
^^
+++++1Първоначално написано от Ivan1919
ебаси помярите дге![]()
![]()
кво е тва 4 училища няма да учат пък за другите к*р
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хаха не сте ли се примирили вече .. и мене ме е яд, но това е положението .. нищо не можем да направим
Big or small, lies are lies!
бати тъпите министри сериозно.. за кво трябваше да ни пускат на различни области..в.всмисъл София от 24.01 до 28.01 ... Русе от 01.02 до 07.02..Сливен и Разград пък въобще не ги пуснаха...наистина трябваше всички да сме в национална...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Аз мисля, че нас- Сливен и Разгради и другите градове които не са излизали във ваканция ще ни пуснат утре. Понеже аз съм втора смяна ще гледам новините на обед и ще видим, дано да ни пуснат!
утре ще казвт по новините дали ще пускат в национална...
Що мислиш че точно утре ще ни пуснат?Първоначално написано от iliyanst
Според мен няма изобщо да го направят, все пак и аз съм 2 смяна и ще гледам на обяд новините...
![]()
офф дано да ни пуснат в национална..Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Честно казано и аз не знам, защо така мисля. Просто имам някакво предчувствиедано да се сбъдне. Трябва да ни пуснат в национална, а не само някои области.
Единствения вариант, това да стане, е утре първата смяна в Сливен кажи-речи да ги няма. И пак не вярвам ... за мен ваканция тука няма да видим, за нашия град на никой не му пука!Първоначално написано от iliyanst
![]()
Че дори и на кмета ни
![]()
![]()
Ако може да се нарече такъв
![]()
![]()
![]()
Нищо не можем да направим, ще си ходим на даскало и това е!
Уффф за жалост е така в Сливен. Смотана работа...![]()
Дано утре да има повечко болни първа смяна..ама и аз не вярвам..![]()
Да не ви пука, учете си и това е. Нищо не можем да променим, решили са да не ди дадат ваканция - значи няма да имаме и това е. Примирете се и все едно не е ставало!Първоначално написано от dority
![]()
Ная този етап в Сливен няма основание за обявяване на грипна епидемия. За миналата седмица заболеваемостта беше 172 на 10 000 души. Това обяви пред Sliveninfo директорката на РИОКОЗ д-р Виолета Узунова.
За обявяване на епидемия в града заболеваемостта трябва да достигне над 300 на 10 000 души, обясни тя. Областта пък е една от шестте в страната, в която няма обявена епидемия от грип.
"Редовно правим проверки и следим развитието на вълната. Ако се наложи, ще действаме адекватно", подчерта д-р Узунова, която изтъкна, че вирусът може да се разпространи много бързо.
"Не се успокояваме, а следим обстановката", каза д-р Узунова.
Припомняме, че в Ямбол днес бе обявена грипна епидемия.
...хора няма да ни огрее от днес е ...може би има някви минимални шансове за др седмица![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Остава да се надяваме на национална.
Ще си останеш с надеждите ..Първоначално написано от iliyanst
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...