- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
Някой да е чувал нещо за положението в Бургас ?![]()
Ужас!!! Толкова ли им се свидеха още два дни..![]()
Интересно, че новината, където пише, че в Бургас ще учим от утре е пусната в 10 часа, а заседанието е в 14:00
Не се знае все още, в 14.00 ще има заседание !!Първоначално написано от hipnozaa
![]()
Това е от преди час и половина..
http://news.burgas24.bg/226548.html
Дано да я удължат 2 дена кво са..За 2 дена да ходим да се разболеем.![]()
![]()
Оптимистично съм настроен, но в rioburgas има новина, че от утре сме на училище. Все пак чакам до 2 часа за да разбера какво е окончателното решение, какво пък са 2 дни да ни дадът още.
Дано наистина, и аз чакам![]()
Аз първо са разболяях...1 седмица не съм одила...пуснаха на в грипна...2 седмици...14 дена...Поосле пак щях да ходя и ощее..1,2...абеее не съм ходила около 18 дена вечеЗабравих къде е даскалото,бе хора....и все пак искам още ваканцийка,баш свикнах
![]()
<3 d(ˆˆ)b
Всички искаме![]()
Офффф хора - в Бургас особено където сте, не ви ли писна да се оплаквате??![]()
![]()
Не стига, че вече сума ти време не ходят на даскало ми и не спират да ламтят за още!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Я елате тука да ви видим, дето ни един ден не ни дадоха ваканция, ама си траем и търпим! То бива бива ама вече нагло става ....
![]()
![]()
![]()
![]()
Ее, хората к'во са виновни че имат ваканция? Вие на тяхно място нямаше ли така да правите??? Съжалявам че още не са ви пуснали, но сигурно ще ви пуснат, ако не тази то другата седмица.
А така, завиждаййПървоначално написано от fenche22
![]()
![]()
Добре, защо според вас ако някой ви каже че става малко нахално да продължавате да искате ваканция, след като вече са ви дали, значи непременно завижда? Еми не е така. Не всеки знае само това да прави. Аз нито ги оплювам, нито нищо, а ги карам да се замислят и един вид да `оценят` че все пак имат грипна, понеже други и тва нямат!
Кво всички скачате не виждам ... пък и ако имате достатъчно болни и тия два дни дето `ви излизат през носа` че ги нямате, ще ви ги дадат.
Аз не скачам, казвам просто и вие да се замислите, че и вие бихте "ламтяли" за още ваканция.И ако имате достатъчно болни, няма как да останете без ваканция, така че сигурно и вас ще ви пуснат.
Сигурно бихме, да, но при положение че други и 1 ден не са видяли, е излишно. Ако имат болни и ваканция още ще има.Първоначално написано от Concussion
Иначе не-няма да ни дадат на нас...![]()
Днес ще се решава за Димитровград![]()
Късмет!![]()
![]()
Хасково, Димитровград и Симеоновград са във ваканция до началото на другата седмица![]()
Първоначално написано от NAPAST94
А Добричка област учим нон-стоп... Адски шибана работа. Варна са пуснати без да имат 30% болни, а ние тук сме около 20%, но ваканция няма и тва е...
Все пак честито на всички, които са във ваканция/еми направо за поздрав си е/.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Дград по данните от сайта сме били 308 на 10 000. Някои получиха значително по-голяма ваканция, на значително по-малка заболеваемост, ама няма значение. Нали пак ни дадоха малко, но в понеделник ще има ново събрание, където има вероятност да се удължи колкото е необходимо грипната...
Димитровград във ваканция![]()
В понеделник сигурно ще ни я удалжат
![]()
От утре Бургас сме на училище.И без това не исках повече ваканция..не много де.![]()
Честито.Само дето нещо "събранието" в Бургас се бави...
А срокът ни изобщо свършил ли е?Първоначално написано от RY
Че да знам дали да уча по химия... дори не бях оформена.