.
Отговор в тема
Страница 30 от 40 ПървиПърви ... 20262728293031323334 ... ПоследнаПърви
Резултати от 726 до 750 от общо 979
    Някой да е чувал нещо за положението в Бургас ?

Цитирай Първоначално написано от hipnozaa
    Някой да е чувал нещо за положението в Бургас ?
    От утре на даскало

Ужас!!! Толкова ли им се свидеха още два дни..

Интересно, че новината, където пише, че в Бургас ще учим от утре е пусната в 10 часа, а заседанието е в 14:00

Guest
    Цитирай Първоначално написано от hipnozaa
    Ужас!!! Толкова ли им се свидеха още два дни..
    Не се знае все още, в 14.00 ще има заседание !!

Това е от преди час и половина..

http://news.burgas24.bg/226548.html

Дано да я удължат 2 дена кво са..За 2 дена да ходим да се разболеем.

Оптимистично съм настроен, но в rioburgas има новина, че от утре сме на училище. Все пак чакам до 2 часа за да разбера какво е окончателното решение, какво пък са 2 дни да ни дадът още.

Дано наистина, и аз чакам

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Аз първо са разболяях...1 седмица не съм одила...пуснаха на в грипна...2 седмици...14 дена...Поосле пак щях да ходя и ощее..1,2...абеее не съм ходила около 18 дена вече Забравих къде е даскалото,бе хора....и все пак искам още ваканцийка,баш свикнах
    <3 d(ˆˆ)b

Всички искаме

Град
    Сливен
    Офффф хора - в Бургас особено където сте, не ви ли писна да се оплаквате?? Не стига, че вече сума ти време не ходят на даскало ми и не спират да ламтят за още!! Я елате тука да ви видим, дето ни един ден не ни дадоха ваканция, ама си траем и търпим! То бива бива ама вече нагло става ....

Мега фен Аватара на Concussion
    Ее, хората к'во са виновни че имат ваканция? Вие на тяхно място нямаше ли така да правите??? Съжалявам че още не са ви пуснали, но сигурно ще ви пуснат, ако не тази то другата седмица.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fenche22
    Офффф хора - в Бургас особено където сте, не ви ли писна да се оплаквате?? Не стига, че вече сума ти време не ходят на даскало ми и не спират да ламтят за още!! Я елате тука да ви видим, дето ни един ден не ни дадоха ваканция, ама си траем и търпим! То бива бива ама вече нагло става ....
    А така, завиждайй

Град
    Сливен
    Добре, защо според вас ако някой ви каже че става малко нахално да продължавате да искате ваканция, след като вече са ви дали, значи непременно завижда? Еми не е така. Не всеки знае само това да прави. Аз нито ги оплювам, нито нищо, а ги карам да се замислят и един вид да `оценят` че все пак имат грипна, понеже други и тва нямат!
    Кво всички скачате не виждам ... пък и ако имате достатъчно болни и тия два дни дето `ви излизат през носа` че ги нямате, ще ви ги дадат.

Мега фен Аватара на Concussion
    Аз не скачам, казвам просто и вие да се замислите, че и вие бихте "ламтяли" за още ваканция. И ако имате достатъчно болни, няма как да останете без ваканция, така че сигурно и вас ще ви пуснат.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Аз не скачам, казвам просто и вие да се замислите, че и вие бихте "ламтяли" за още ваканция. И ако имате достатъчно болни, няма как да останете без ваканция, така че сигурно и вас ще ви пуснат.
    Сигурно бихме, да, но при положение че други и 1 ден не са видяли, е излишно. Ако имат болни и ваканция още ще има.
    Иначе не-няма да ни дадат на нас...

Град
    Димитровград
    Днес ще се решава за Димитровград

Хасково, Димитровград и Симеоновград са във ваканция до началото на другата седмица

Цитирай Първоначално написано от NAPAST94
    Хасково, Димитровград и Симеоновград са във ваканция до началото на другата седмица

А Добричка област учим нон-стоп... Адски шибана работа. Варна са пуснати без да имат 30% болни, а ние тук сме около 20%, но ваканция няма и тва е...

Все пак честито на всички, които са във ваканция/еми направо за поздрав си е /.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Дград по данните от сайта сме били 308 на 10 000. Някои получиха значително по-голяма ваканция, на значително по-малка заболеваемост, ама няма значение. Нали пак ни дадоха малко, но в понеделник ще има ново събрание, където има вероятност да се удължи колкото е необходимо грипната...

Град
    Димитровград
    Димитровград във ваканция В понеделник сигурно ще ни я удалжат

От утре Бургас сме на училище.И без това не исках повече ваканция..не много де.

Честито. Само дето нещо "събранието" в Бургас се бави...

Цитирай Първоначално написано от RY
    От утре Бургас сме на училище.И без това не исках повече ваканция..не много де.
    А срокът ни изобщо свършил ли е? Че да знам дали да уча по химия... дори не бях оформена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си