.
Отговор в тема
Страница 31 от 40 ПървиПърви ... 21272829303132333435 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 979
    Цитирай Първоначално написано от hipnozaa
    Честито. Само дето нещо "събранието" в Бургас се бави...
    То дали изобщо има събрание, като са пуснали съобщението, че ще се учи по-рано?

Сигурни ли сте че Бургас сме на даскало ? Реши ли се там от комисията ?

Има съобщение, че ще се учи, но е пуснато в 11.30, а събранието уж щяло да е от 2... Не знам, май ще си учим вече...

http://rioburgas.org/

Да срокът ни е свършил.Поне ние утре ще сме с програмата за втория срок.
    И това го прочетох в рио-то + още 5-6 новинарска сайта.

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от BloomF
    Цитирай Първоначално написано от NAPAST94
    Хасково, Димитровград и Симеоновград са във ваканция до началото на другата седмица

А Добричка област учим нон-стоп... Адски шибана работа. Варна са пуснати без да имат 30% болни, а ние тук сме около 20%, но ваканция няма и тва е...

Все пак честито на всички, които са във ваканция/еми направо за поздрав си е /.
    Спокойно и ние не сме имали ваканция-няма и да имаме
    НЕ СТЕ САМИ!!
    Да им е честито на онези в Хасково, Димитровград и Симеоновград!

Мега фен Аватара на Concussion
    А да попитам в понеделник ще се събират ли пак да решават пак дали да има грипна ваканция във всеки град?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    "На 7 февруари щабът за борба с острите респираторни заболявания ще се събере отново в 11.30 часа, за да обсъди бройката на грипно болните през тази седмица. Ако няма намаляване на пациентите, епидемията, респективно ваканцията, ще бъде удължена с още една седмица."
    - Може пък да сме късметлии и да получим още една седмица в бонус..
    За Русенците става въпрос..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на mecheeeee
    За последно на училище бях на 21 Януари и сега чак на 7
    Аз забравих вече къде се намира училището ми

PS Честито на Силистра http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=662364

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от mecheeeee
    За последно на училище бях на 21 Януари и сега чак на 7
    Аз забравих вече къде се намира училището ми

PS Честито на Силистра http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=662364
    Абе не че нещо, ама кои градове останаха още да не са карали ваканция освен Сливен, Разград и Добрич?? Май няма други...

Голям фен Аватара на mecheeeee
    Ммм немога да ти отговоря , аз съм от Русе

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от mecheeeee
    Ммм немога да ти отговоря , аз съм от Русе
    Аз питам и по-принцип, но благодаря все пак.

Голям фен Аватара на Crazytu
    От днес грипната епидемия е прекратена в областите София-град и Плевен, обявиха здравните власти.
    От утре се очаква критичната ситуация да бъде отменена още в Благоевград и Кюстендил.
    Очаква се от утре грипна епидемия да се обяви в област Смолян.
    Регионите, засегнати от вирусната вълна в момента, са 20.
    Според здравните експерти епидемични стойности все още не са достигнати в Добрич, Силистра, Разград.
    Източник: Nova tv
    Към 4-5 области са останали незасегнати май.
    В Сливен сме от тези късметлии. Много сме здрави ей.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Crazytu
    От днес грипната епидемия е прекратена в областите София-град и Плевен, обявиха здравните власти.
    От утре се очаква критичната ситуация да бъде отменена още в Благоевград и Кюстендил.
    Очаква се от утре грипна епидемия да се обяви в област Смолян.
    Регионите, засегнати от вирусната вълна в момента, са 20.
    Според здравните експерти епидемични стойности все още не са достигнати в Добрич, Силистра, Разград.
    Източник: Nova tv
    Към 4-5 области са останали незасегнати май.
    В Сливен сме от тези късметлии. Много сме здрави ей.
    Ама много големи, няма що..

Град
    Димитровград
    И аз до вчера бях отчаян за Димитровград но уви пуснаха ни на 10 000 бяхме 304 болни

За Стара Загора -
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=662502
    може да бъде удължена грипната

Някой да знае дали в Пловдив ще я удължават след 7-ми?

Мега фен Аватара на vagarious
    Еееееее вие паа .. сега сме 2 февр., а питате за след 7ми ..
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен Аватара на didenceeto
    ...........

Град
    Сливен
    Аз за нас съвсем се отчаях.. Явно че нищо няма да ни дадат!..

Цитирай Първоначално написано от fenche22
    И аз се отчаях вече... Едва ли ще ни пуснат. Тая година решиха да се правят на интересни и почнаха да делят България на области и стана много кофти. Предишни години си спомням, че ни пускаха всички в национална и всичко беше ОК, а пък сега се правят на интересни.

никакви надежди няма

Голям фен Аватара на Crazytu
    При 170 болни на 10 000 каква ваканция искате? Трябва да са поне 300, за да има условия за грипна. А за да се обяви национална положението трябва да е доста сериозно. Една седмица повече сме учили, не е толкова фатално.
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Град
    Сливен
    При 170 болни на 10 000 каква ваканция искате? Трябва да са поне 300, за да има условия за грипна. А за да се обяви национална положението трябва да е доста сериозно. Една седмица повече сме учили, не е толкова фатално.
    Абе не баш така. Що тряя да се разболеем че да имаме ваканция? Тва е ебати и тъпата логика на министрите ве... А и откъде знаете че сме само 170 на 10 000.. аз днеска дойдох на даскало за първи път от пет дни насам и се оказа че ги няма около 8-9 човека! Плюс това. в по-малките класове от 26 човека в клас влизат 11 - повече от 50% ги няма. Кво се праят на интересни и аз не знам. Бисерка като наша бивша директорка барям може да направи нещо ама не та не брат.... е приятно даскало на всички!

Повече от фен
    Абе не баш така. Що тряя да се разболеем че да имаме ваканция? Тва е ебати и тъпата логика на министрите ве... А и откъде знаете че сме само 170 на 10 000.. аз днеска дойдох на даскало за първи път от пет дни насам и се оказа че ги няма около 8-9 човека! Плюс това. в по-малките класове от 26 човека в клас влизат 11 - повече от 50% ги няма. Кво се праят на интересни и аз не знам. Бисерка като наша бивша директорка барям може да направи нещо ама не та не брат.... е приятно даскало на всички!
    Толкова като не ти се ходи на даскало отиваш при личния и си вземаш бележка за цяла седмица и готово. Къв ти е проблема?

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Foreverbg
    Толкова като не ти се ходи на даскало отиваш при личния и си вземаш бележка за цяла седмица и готово. Къв ти е проблема?
    На кой нормален ученик му се ходи на даскало?? Да и аз искам ваканция толкова ли е неочаквано?? Близо сме тука до ваканцията, но не се знае още. И все пак не виждам и аз къв е проблема (в случая твоя)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си