- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
То дали изобщо има събрание, като са пуснали съобщението, че ще се учи по-рано?Първоначално написано от hipnozaa
Сигурни ли сте че Бургас сме на даскало ? Реши ли се там от комисията ?
Има съобщение, че ще се учи, но е пуснато в 11.30, а събранието уж щяло да е от 2... Не знам, май ще си учим вече...
http://rioburgas.org/
Да срокът ни е свършил.Поне ние утре ще сме с програмата за втория срок.
И това го прочетох в рио-то + още 5-6 новинарска сайта.![]()
Спокойно и ние не сме имали ваканция-няма и да имамеПървоначално написано от BloomF
![]()
НЕ СТЕ САМИ!!![]()
Да им е честито на онези в Хасково, Димитровград и Симеоновград!
А да попитам в понеделник ще се събират ли пак да решават пак дали да има грипна ваканция във всеки град?
"На 7 февруари щабът за борба с острите респираторни заболявания ще се събере отново в 11.30 часа, за да обсъди бройката на грипно болните през тази седмица. Ако няма намаляване на пациентите, епидемията, респективно ваканцията, ще бъде удължена с още една седмица."
- Може пък да сме късметлии и да получим още една седмица в бонус..
За Русенците става въпрос..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За последно на училище бях на 21 Януарии сега чак на 7
![]()
Аз забравих вече къде се намира училището ми
PS Честито на Силистраhttp://dariknews.bg/view_article.php?article_id=662364
Абе не че нещо, ама кои градове останаха още да не са карали ваканция освен Сливен, Разград и Добрич??Първоначално написано от mecheeeee
Май няма други...
![]()
Ммм немога да ти отговоря , аз съм от Русе![]()
Аз питам и по-принцип, но благодаря все пак.Първоначално написано от mecheeeee
![]()
От днес грипната епидемия е прекратена в областите София-град и Плевен, обявиха здравните власти.
От утре се очаква критичната ситуация да бъде отменена още в Благоевград и Кюстендил.
Очаква се от утре грипна епидемия да се обяви в област Смолян.
Регионите, засегнати от вирусната вълна в момента, са 20.
Според здравните експерти епидемични стойности все още не са достигнати в Добрич, Силистра, Разград.
Източник: Nova tv
Към 4-5 области са останали незасегнати май.
В Сливен сме от тези късметлии.Много сме здрави ей.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Ама много големи, няма що..Първоначално написано от Crazytu
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз до вчера бях отчаян за Димитровград но уви пуснаха нина 10 000 бяхме 304 болни
![]()
За Стара Загора -
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=662502
може да бъде удължена грипната![]()
Някой да знае дали в Пловдив ще я удължават след 7-ми?
Еееееее вие паа .. сега сме 2 февр., а питате за след 7ми ..![]()
Big or small, lies are lies!
Аз за нас съвсем се отчаях..![]()
Явно че нищо няма да ни дадат!..
И аз се отчаях вече... Едва ли ще ни пуснат. Тая година решиха да се правят на интересни и почнаха да делят България на области и стана много кофти. Предишни години си спомням, че ни пускаха всички в национална и всичко беше ОК, а пък сега се правят на интересни.Първоначално написано от fenche22
Първоначално написано от fenche22
никакви надежди няма![]()
![]()
![]()
![]()
При 170 болни на 10 000 каква ваканция искате? Трябва да са поне 300, за да има условия за грипна. А за да се обяви национална положението трябва да е доста сериозно. Една седмица повече сме учили, не е толкова фатално.![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Абе не баш така. Що тряя да се разболеем че да имаме ваканция? Тва е ебати и тъпата логика на министрите ве... А и откъде знаете че сме само 170 на 10 000.. аз днеска дойдох на даскало за първи път от пет дни насам и се оказа че ги няма около 8-9 човека! Плюс това. в по-малките класове от 26 човека в клас влизат 11 - повече от 50% ги няма. Кво се праят на интересни и аз не знам. Бисерка като наша бивша директорка барям може да направи нещо ама не та не брат.... е приятно даскало на всички!Първоначално написано от Crazytu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Толкова като не ти се ходи на даскало отиваш при личния и си вземаш бележка за цяла седмица и готово. Къв ти е проблема?Първоначално написано от fenche22
На кой нормален ученик му се ходи на даскало??Първоначално написано от Foreverbg
![]()
Да и аз искам ваканция толкова ли е неочаквано??
![]()
![]()
![]()
Близо сме тука до ваканцията, но не се знае още. И все пак не виждам и аз къв е проблема (в случая твоя)
![]()
![]()
![]()