- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
Ок. Аз мога да си взема бележка ама ела да видиш нашия класен какъв е. Иска родител да се обади иначе не извинява отсъствията.Толкова като не ти се ходи на даскало отиваш при личния и си вземаш бележка за цяла седмица и готово. Къв ти е проблема?
В Русе някой знае ли дали има вероятност да я удължат на 7ми?
Една седмица отсъствах, сега една ваканция
и честно казано ми се ходи вече на училище,
преди да съм забравила как се държи химикал.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Уж казаха, че ще я удължават, но има време :ДПървоначално написано от Chemical
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
А за Стара Загора някой знае ли? Честно казано и на мен въобщее не ми се ходи, ако от мен зависеше цяла България щеше да е в грипна до края на годината - БЕЗ ОТУЧВАНЕ!![]()
Днес зам. директора имаше час със нас и ни каза, че от тази сутрин вече има заповед отново да почват да ни броят. Което може би значи, че качим ли болните с още 4% ще имаме ваканция (в момента сме 21%).Първоначално написано от iliyanst
![]()
Хаха..той грипа ще мине кога ще ви пускат във ваканцияПървоначално написано от fenche22
![]()
Нямаш си и идея.... колко си прав!Първоначално написано от Relentless
![]()
![]()
![]()
Дааа .. те се сетиха кога да ни броят.![]()
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Ее, нали искахте ваканция? Пак сте недоволни... Ако наистина имате толкова болни, ще ви пуснат...
Как няма да сме недоволни ве, от другата седмица край на грипните!Първоначално написано от Concussion
Имаме болни и пак няма да ни пуснат, днеска са били 23% и пак нищо
нямя да стане, пълна ШИТНЯ!!!![]()
![]()
Първоначално написано от fenche22
Да бе и на нас ни казаха, че от днес почват да ни броят...нямам думи ...
![]()
чак госпожите ни се възмощават
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от dority
Аз имам чувството, че нарочно не искат да ни дадат. Ако до сега ни брояха щяхме да вземем ваканция. Сега обаче щом и вас ви броят може и да учулим 25%, днес примерно бяха 23%, още 2 - езиковата ще даде 1% някъде пък и с помощта на 5-то и 3-то може би ... все трябва да стане!![]()
Кой ти каза, че от другата седмица слагат грай на грипната епидемия?!Първоначално написано от fenche22
Някъде едва сега започва, а и казват, че се разпространява от запад на изток грипа. От самото начало казваш как няма да ви пуснат, че това е абсолютна глупост и нищо няма да стане, е, какво очакваш?
Не, че начина на мислене е особено значим в случая, но с такава нагласа НИКОГА нищо хубаво недей да очакваш.
Е, споко, не винаги мисля по този начин![]()
Просто тук в града ни дори СПРЯХА да ни броят докато другите ги пускаха във ваканция, така как да очаквам че ще ни пуснат, та те дори не знаят дали ги има тия 25% отсъстващи ...
![]()
![]()
Иначе днес по физика г-жата ни каза че от другата седмица спират да дават ваканции - колко е вярно не мога да кажа вече.![]()
Някъде казаха, че грипа вече започнал да отшумява. Някой знае ли нещо за другата седмица?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ае, не ви ли стигна тая ваканция бе, баси колко сте нагли половината о.О Дадоха почти на всички ваканция, а тия къде са имали - искат още![]()
Напрао що не спрете да ходите на училище о.О То пък баси, толкова ли ви е неприятно там - приятели нямате ли си там, кво ?
Са ревете за ваканциите, а после ше станете некви прости пръчки .. пф :Д![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Ние искаме точно щото само Сливен, Разград и Добрич са били без ваканция. Не ламтим за още, просто няма да откажем и ние 5 дни както всички други области в страната (не че някой нямат по 10 дни)Първоначално написано от smiirnoff
![]()
smiirnoff, извинявай много, но знаеш ли, че състоянието ми се влоши повече? Питам, за да мога да си направя сметка! Не съм искала да обидя никого!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
А и на мен ваканцията ми е вече предостатъчна, защото не съм ходила от 2-3 седмици!
♥ 2PAC ♥
Отивате на лекар и се лекувате, няма нищо сложно в т'ва. И аз бях болна и 2 седмици не ходих на даскало + 1 седмица и от ваканцията... Ама е супер зле хора, които са имали ваканция вече да мрънкат за още о.О
То на 'секи нормален човек би му омръзнало.. За тия области знам, че не са имали ваканция, те могат да мрънкат, ама да квичат другите, дето са имали ваканция, тва е супер наглото просто.
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Да нали и аз затова говорих в началото, обаче не се съгласиха с менПървоначално написано от smiirnoff
![]()
Ще видим какво ще стане, все пак се надявам другите без ваканция и Сливен да вземем поне едни 3-4 дни
![]()
![]()
Не са само тези градове - има още, от братовчедка ми в Елхово знам, че не са имали и ден ваканция. Както казах, грипа се разпространява от запад на изток, на всякъде по различно време започва и свършва, така че може да ви пуснат, нали са почнали да ви броят!
Не ви ли омръзна да се занимвате с тази ваканция?
А ти защо изобщо се обаждаш, като нямаш какво да кажеш? Или важното е да си почешеш езика само?
А ти защо не спреш да ми държиш сметка защо се обаждам или не ?
За мен е безмислено да се обсъжда още тази тема. Каквото беше -беше. Супер много я проточихте , ако искате до лятото пишете за грипната ваканция.
И ти ли си от тези , които като видят мнение различно или несъвпадащо с тяхното, веднага нападат по най-просташкия начин?