- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
Много мразя когато някой ни в клин - ни в ръкав се обади без да има к'во да каже. Като не ти харесва темата и не ти е интересно тук - просто недей да четеш и пишеш, има още хиляда актуални теми във форума - пиши там!
Не!Първоначално написано от anonimchetou
![]()
сега като сме ваканция и епидемия
нали намалиха посещения в лекарските кабинети,
как знаят колко са болни,
за да я удължават?
(горе-долу за всички градове се отнася..)
born alone, to be alone, to stand alone.
Айде само да не ми се караш. Ще пиша където пожелая!! Приключвам по темата. ; )Първоначално написано от Concussion
Абе аз се надявам в Русе да ни я удължат следващата седмица,защото на Стара Загора я удължиха с 4 дена.
Кога са ни я удължили с 4 дена? Сега тази седмица имахме ваканция за първи път, нищо не са ни удължавали.Първоначално написано от ludiqtzubar96
И аз се надявам да ни я удължът.
За първи път чувам тако'а нещоПървоначално написано от Concussion
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аз друго се чудя. За Хасковска област ще се събират да решават в понеделник, дали да я удължават. Е някой може ли да ми каже, как ще разберат дали болните са намалели или са се увеличили, при положение, че в понеделник няма да сме на училище?
Защо няма да сте на училище?Някой знае ли Старозагорска област дали сме на училище в понеделник и дали ще се решава за удължаване на грипната?
А в Русе в понеделник почиваме ли?Първоначално написано от Concussion
![]()
Извинявам се на старо загорци,в Интернет четох,че са ви удължили ваканцията.Иначе в Русе сме във ваканция до 7ми включително,а на 8ми сме на даскало.Обаче доколкото знам,Ст.З. са във ваканция до 6ти.Следователно вие сте понеделник на даскало.Първоначално написано от Concussion
Чувам, че щяла да се удължи май с една седмица ваканцията..Утре щяло да се разбере..Затова русенците..стискайте палци !Първоначално написано от ludiqtzubar96
![]()
![]()
Последно???Първоначално написано от ludiqtzubar96
Това изречение и мене нещо ме пообъркаПървоначално написано от Martio
![]()
Ама ако си мисля това, което е ....
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Не, бе, момчето е прочело в статиите за ваканциите, че ваканцията в Стара Загора е удължена (а тя не беше удължена, а започната). Иначе някой знае ли нещо за тази седмица? Пфф, много гадно така, броят на болните не се е променил и още си имаме епидемия, да ни удължат ваканцията с още поне един-два дена!
Адски некоординирани действия с тия ваканции. До последно никаква информация за нищо няма, пълна простотия...
Хасково, Дград и Симиеоновград са до Понеделник включително. В понеделник на обяд ще има събрание, ама как ще решат какво да правят, при положение че няма да имат никаква информация за болните. Нали трябва да идем на училище, за да се види аджеба, колко са болните? Въобще не ми е ясно какво ще решават в понеделник, ама силно се надявам да има някакво удължаване. Все пак ако не смятаме почивните дни, грипната ни ваканция беше 3 дни...
За всички градове или само за тези три града?Първоначално написано от NAPAST94
В поста, се разбира че се има предвид само тези 3 града. Иначе на СТЗ дано ви я увеличат.Първоначално написано от Concussion
и аз това се чудя ;д една приятелка ми каза че се удължава до сряда (09.02.11) за Стара Загора .. но едва ли е вярноПървоначално написано от Concussion
![]()
Ама баща или майка й лекар/ка ли е?Първоначално написано от jujifinka
оо незнам ;d когато се впише в скайп ще я питам : )Първоначално написано от Martio
Ако имате вътрешна информация, моля, не я пазете само за себе си![]()
Изписали сте 55 страници ?! Вие НЕ СТЕ ХОРА!
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN