- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
Първоначално написано от tman
Във Варна също![]()
ЗА РУСЕ 99,9 % имам информация, че ще я удължат + това ми казаха, че са казали по русенския канал север ли беше там кво :Д
И на една приятелка леля й (която е учителка) и казала че е почти 100% сигурно, че ше я удължават.Първоначално написано от vampireee
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Еми кво да прайм.Тва е .Някой чул ли е нещо за удължаване, което ме съмнява?Първоначално написано от tman
![]()
Аз имам противоречиви данни-бащата на мой приятел е журналист във вестник "Труд"(ако искате купете един и вижте Николай Каламов) и той каза,че в Русе няма да я удължават.Обаче личната ми лекарка ми каза,че има голям шанс да я удължат.Първоначално написано от DesireToFire
![]()
моя роднина работи в земеделския колеж и са й казали, че ще сме ваканция 100 % .. дано е така
Еееееее стига де, не ставате ли нагли вече??Първоначално написано от Remixa92
![]()
Колко пъти искате да ви я удължават в Пловдив?![]()
![]()
![]()
НЯМАМ ДУМИ!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За Стара Загора някой чул ли е нещо? И тук има много болни, защо само на Русе ще удължават ваканцията?![]()
Чакай да се уверя,че в Русе ще почиваме и тогава ще ти съчувствамПървоначално написано от Concussion
.
На нас(в Русе) не се знае дали ще ни я удължат...Утре се събират да решават...
Ех че много русенци се събрахме о.О Както и да е доста е вероятно да почиваме още седмица. Сега остава само да чакаме;Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Аз само искам да разбера - Утре в СТЗ ще се почива ли или не? За да знам ся да сядам ли да си уча по математика, че тази ужасна математика е в главата ми от 2 седмици и не ме оставя намира![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Абе ще трябва да седнеш по математика,защото от данните в нета разбирам,че вие в СТЗ сте до 6 и утре сте на даскало.Първоначално написано от BlackEyedPeas
Ето една статия да видиш: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=660324 .
вие пък какво удължаване искате,
някои хора и ден не са видели.![]()
иначе аз съм от Русе и малко ми се иска вече да съм на училище.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
За да се спре с "утре на училище ли сме в еди-кой-си град":
http://www.minedu.government.bg/news...02-04_grip.pdf
нененене това е от 4 днеска сме 6 ,, надеждата умира последна !! пък и вярвам на източниците си, че ще я удължат !Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Не, бе, на мен ми е все едно дали ще я одължат, а и мисля, че на старозагорците ни беше предостатъчна, просто искам да знам утре ще се учи или не, за да знам ся к'во да правя. Най-тъпото от цялата работа е, че не си знам новата програма и утре не знам какви предмети имаме![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Линкът беше за потребители като BlackEyedPeas, които се чудят дали утре са на училище, или не са.
Аз не натяквам за повече ваканция, а исках само да знам утре дали ще се ходи. Защото, както знаете, някои градове утре няма да ходят, а за Стара Загора нямаше никаква информация. Благодаря за линка (:
♥ 2PAC ♥
Ей ся ми казаха програмата, общо взето единствения гаден предмет за утре е математика. Една хубава новина да има.![]()
♥ 2PAC ♥
Някой да ти е искал мнението?Първоначално написано от fenche22
![]()
За кво трябва да ми го искаш, че да го напиша при положение че тва е форум? Желязна логика вадите.Първоначално написано от tman
![]()
![]()
А иначе ти за какво се заяждаш? Или и ти да си почешиш езика![]()
Пфффф и да ви я удължат, през носа ще ви излезе
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-сетне си научих, ся остава само някой да ми каже, че утре не сме и направоооо![]()
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥