- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
И аз такаПървоначално написано от slicky
Само седя и натискам рефреш бутона на страницата за Русе :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Много ми е интересно защо само този сайт е публикувал тази информация-по другите сайтове няма такава информация,а и по новините не са го казали.Май някой си измисля,за да има повече посещения в сайта.![]()
Именно. От един летен курс ходихме в редакцията на Дарик и ни обясняваха как като научат нещо първо се побликува веднага на сайта и после го пускат по радиото. Половин час мина от това в русе инфо, нямам как да не са разбрали.
Ами никъде другаде няма нищо, което си е повече от съмнително..
дарик са си най-добрите.
нищо чудно тея само да привличат внимание.
вече колко коментара насъбраха за 36мин.
щом дори и новините нищо не казаха..
нищо не ни пречи 20мин да натискаме рефреш на страницата на дарик.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Майката на моя добра приятелка е била на заседанието за решаването дали да продължи грипната ваканция и малко след 12 приятелката ми ме уведоми,че ваканцията няма да продължава,така че сме на училище от утре.Но все пак някой да не вземе да разчита само на това,което аз имам като информация-предполагам,че съвсем скоро ще кажат и по другите сайтове,радиото или новините решението.
Реших да вляза в сайта на миналото ми даскало-вижте какво намерих: http://www.sou-botev.com/ .Няма да има ваканция!!.
Също сега слушам хоризонт и ако там кажат,просто везните много ще натежат към това,че сме на училище!!![]()
![]()
Да,утре сме на училище,но в понеделник пак се събират и ако пак стигнем 300 пак ще ни пуснат...Голямо шоу![]()
![]()
(Само ще помоля ако някой не е ходил на лекар и е болен да отиде и да си вземе бележка
)
Ей това ще бъде най-голямата простотия правена някога отстрана на РИОКОЗ.Първоначално написано от lachoruse
Просто това ще бъде EPIC FAIL
Е има само 2 добри новини-ваканцията няма да се отучва и втората-тази седмица ще бъде само 4 учебни дни.Обаче гадното е,че утре имам най-гадната програма.
еее кофти се получи, но времето навънка е прекрасно излезте и се насладете на последния ден от грипната![]()
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=664772 .Това е.
finita la commedia=
вие сте касметлии поне карахте 2 седмици а ние само 1![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано да ни пуснат, че ние тук и ден не видяхмеПървоначално написано от Sisito941
![]()
Не и ние карахме 1.Май само Пловдив са карали 2.Първоначално написано от Nemo98
не и Варна и София и в много други градове караха по 2 седмици (освен ако не си от Русе там карахме само 1)Първоначално написано от ludiqtzubar96
Боже…… Погледнете се, за бога. Изписали сте 60 страници и общо взето, всички коментари са:
„Искаме ваканция, искаме ваканция.“
Какво сте седнали тук на седянка и всички мрънкате, че искат ваканция. Да, всички искат ваканция, но ходете се оплаквайте на по-висшите лица в наш’та хубава страна.
Ходете на училище, това са ни най-хубавите години, повярвайте ми. Знам, не всичко е хубаво в училището, но не може всичко в този живот да е перфектно, или пък да си правиш каквото си поискаш.
Мисля, че тази тема е НАПЪЛНО изчерпана.
![]()
Пфф, от Русе пък к'во сте ревнали?! И ние от Стара Загора нямаме повече ваканция, ама не е дошъл края на света, нали?! Да не сте вие точно най-важните...Днес всички бяха на училище, ама никой не е умрял... К'во да кажат тези, които изобщо не са имали ваканция, например от Сливен, Разград, Елхово...