- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
На бас, че си минал 12ти клас.Първоначално написано от kukuchev711
![]()
В седми клас съм. Просто гледам на нещата като голям човек. Няма как да ревем за някаква ваканция. Учене му е майката. Макар че в наш’та страна малко трудно може да се реализира човек, дори и да има качества.Първоначално написано от tman
Ся говориш така, 'щот си мислиш, че това ти е най-важната година и не трябва да отсъстваме.Първоначално написано от kukuchev711
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Мисля, че темата е вече за Ключ.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Определено... КРАЙ на грипната ваканция!Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
Не губете надежда бе![]()
Засрамете се, явно наистина сте предали Богу дух и сте изгубили всякаква надежда![]()
В такъв случай, не заслужаваме ваканция![]()
Каква ваканция, като всичко приключи!Първоначално написано от NAPAST94
![]()
![]()
Разберете го, няма да ни дадат почивни дни на нас. Ние в областите Сливен, Добрич и още 1-2 града оставаме ощетени.
Кофти, но факт.
Абе няма отказване бе. Докато не дойде Март месец, аз ще се надявам всеки денПървоначално написано от Fiction7577
![]()
Първоначално написано от NAPAST94
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Към хората от Разград:Вчера госпожата ни по право, каза,че има много болни и сигурно скоро щяло да има ваканция..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Първоначално написано от Fiction7577
Една приятелка гледала по новините/не тея по националните телевизии/ и казали, че в добричка област имало много болни и било възможно да ни пуснат, но мен много не ми се вярва.![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Очаквайте бума на грипа другата седмица. Грипна може да не видим, ама се пазете поне![]()
Няма да има повече грипни. Ония ден мисля че го чух това.
Спират да дават ваканции. Така че, откажете се да се надявате и си гледайте даскалото![]()
![]()
Ще има други почивни дни, айде сега тия дето имаха ваканция да им излезе пропуснатия материал през носа,
пък ние дето сме нямали, ще си караме всичко лекичко ...![]()
![]()
Ахахаха...Айде да не приказвате без да знаете, а?! И аз си мислех, че много трудно ще наваксаме, но дори забравихме че сме имали ваканция и много леко си караме. За никъде не бързаме.
Така че недейте лежа на това, че на нас ще ни е много трудно да наваксаме "пропуснатото" а вие "живот ще си живеете".
Ясно, че ви е яд, че някои са си почивали по седмица-две без да правят нищо а вие и ден ваканция не сте видяли, но никой не ви е виновен!
![]()
Това, че сега е било така не значи че винаги ще е!Първоначално написано от Concussion
![]()
![]()
![]()
И да ни е яд, какво? Да, искахме и ние ваканция, но не ни дадоха! И затова сега вие се нервирате понеже ние сме недоволни?? Ако бяхте на нашето място, едва ли щяха да са само 62 страници изписани по въпроса!
Вместо да си мълчите и да сте доволни че почивахте, почвате да се дразните с нас, кое как било. Еми добре нека не ви натоварват, това нали си е добре за вас!
Както и да е.![]()
![]()
Дано, но вече започнах дълбоко да се съмнявамПървоначално написано от Sisito941
![]()
Защо се карате…? Винаги ще има ощетени, все пак живеем не къде да е.Първоначално написано от Fiction7577
![]()
Всъщност си прав. Няма смисъл в това. Айде край (точно на тая тема) ...Първоначално написано от kukuchev711
Чух, че в Добрич имало 2-3 затворени училища..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
В Русе може да се надяваме като се съберат в понеделник да ни пуснат,ама много се съмнявам...![]()
Дадоха ви ваканция - откажи се!Първоначално написано от ludiqtzubar96
![]()
![]()
Боже още ли има грипни бе?![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.