- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
Предполагам че няма ... няма и да има!Първоначално написано от teenems
![]()
![]()
![]()
То оставаше и да има..аз вече забравих ,че бях в грипна![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
По новините казаха, че със затоплянето на времето може отново да се появи грипна епидемия! Стига сте се правили на интересни с това "няма и да има",аман от многознайковци! Господ да не ви писа във Фейсбук, че сте толкова сигурни?Никой не знае дали след 1-2-3 седмици няма да измислят нещо друго!
Това затапка ли трябваше да бъде или само заяждане? Не виждам какъв ти е проблема и защо пък да се правим на интересни-коментираме си темата...Първоначално написано от Concussion
Иначе може и да измислят пак нещо, кой знае какво им се мъдри в "умните" главици в РИО.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз съвсем забравих за тоя грип, а днес ми сервират че съм в грипна, какво по-хубаво..![]()
Вафла..
То е ясно май, че ваканции повече няма да има, ама да ви попитам в различните градове какво е положението с болните?
По-малко ли сте, повече ли сте?
Тука в Димитровград мога да кажа, че положението се влошава с всеки изминал ден, и ако по време на великата ни 3 ДНЕВНА!!! ваканция в класа ми имаше към 5-6 човека болни, то този брой в момента е 10-11. А от останлите 15 човека, има 3-4 болни които ходят на сила на училище.
Каквото и да си говорим, в София постъпиха най-разумно и при ниска заболеваемост дадоха достатъчно дълга ваканция, за да пресекат епидемията, а тук при огромна заболеваемост дадоха......3дни. Които според мен не дадоха никакъв резултат.
Та с това с този си коментар, нямам за цел да се оплаквам или нещо, а по-скоро ми е интересно по другите градове какво е положението с болните. Ако все пак някой реши да сподели, нека казва града и колко дена е бил във ваканция![]()
Сливен - по последни данни болните са 37 % (изчисления на РИО) и все още нямаме и не сме имали никаква ваканция.
Разболелите се, си изкараха грипа, върнаха се на даскало, отново се заразиха и всичко почва отначало!!
Има градове в които и 25% нямаше болни, но дадоха няколко дни. Всичко е въпрос на политика.
Разберете го, че за по-малките градове никой не го интересува!
Ама аз това не мога да разбера. Те си мислят, че щом веднъж са дали някаква си ваканция, са си свършили работата и това е. Как така при заболеваемост 304 човека май бяхме, ще дадеш 3 дена ваканция(някъде за 200 и няколко дадоха 1седмица и малко) а половин месец по-късно, при още по-висока заболеваемост, няма да направиш нищо по въпроса.
Онзи ден бях при личния си лекар и като го попитах, каза че отчитал значително по-голям брой прегледи със симптоми на грип ,отколкото по време на грипната![]()
Т'ва е пълна подигравка!!!
Не се ядосвай, няма никакъв смисъл.
Много ги грее, аз като гледам от сегашното правителство най-малко за образованието ги е грижа, ама айде това няма да го коментирам.
Ще си ходим на даскало, какво да направим че има грип, никой не го интересува!
Хора преди малко чух че имало Грипна Епидемия във Стара Загора отновно .. хм Дали има шансове за ваканция ?
и аз тва се чудя ..би трябвало и във ваканция да смеПървоначално написано от Shuffel
![]()
Ние сме ваканция :P
Nothing to do, nothing to say... fade away...
????? За к'во????Първоначално написано от TrickyAngel
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ти от къде си?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
ти от къде си?Първоначално написано от TrickyAngel
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Област Монтана...50% от учениците бяха болни и нямаха избор освен да ни пуснат.. голям кеф.. още по-голям, че не съм болна
![]()
Ми то и ние бяхме 50% ама никой не ни пусна
♥ 2PAC ♥
Е, не знам.. При нас действително имаше много болни.. то още има, де.. А всъщност, май и Варна ще ги пускат грипна ..
Нали забелязвате къде има повторна вълна на грипа. Там където спестиха от ваканции![]()
Точно!Първоначално написано от NAPAST94
![]()
Не знам, на нас нищо не са ни спестили.. имахме 1 седмица ваканция в началото на февруари, сега още една седмица.. Класната каза, че ще ни излезе през носа..![]()
Аз бях болна... неска се завърнах на училище. Има доста болни.
Уча в Пловдив
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!