.
Отговор в тема
Страница 39 от 40 ПървиПърви ... 29353637383940 ПоследнаПърви
Резултати от 951 до 975 от общо 979
    Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Говори се, че от утре Стара Загора пак сме във ваканция -_-''
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    ама утре ще си караме ли ?

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Hush
    ама утре ще си караме ли ?
    Да
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    За обявят ваканция където и да е, трябва да заседават, утре да решат, да го обявят, и в сряда да сме във ваканция, а не мисля, че някой е за 1 ден ваканция...

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Цитирай Първоначално написано от NAPAST94
    Нали забелязвате къде има повторна вълна на грипа. Там където спестиха от ваканции
    Глупости.. Аз съм от София и мен за втори път ме хвана грипа, а и от класа ми има болни хора, които преди това боледуваха. Почти винаги си има втора вълна грип. Не знам с каква тъпа логика свързвате повторното разпространение на грипа с градовете, в които не е имало ваканция о.О?!
    И, айде стига с тия ваканции вече - останаха 20 дена и ще сте пролетна ваканция о.О
    ПФу

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Нали забелязвате къде има повторна вълна на грипа. Там където спестиха от ваканции
    Глупости.. Аз съм от София и мен за втори път ме хвана грипа, а и от класа ми има болни хора, които преди това боледуваха. Почти винаги си има втора вълна грип. Не знам с каква тъпа логика свързвате повторното разпространение на грипа с градовете, в които не е имало ваканция о.О?!
    И, айде стига с тия ваканции вече - останаха 20 дена и ще сте пролетна ваканция о.О
    ПФу
    Само недей се звери излишно, става ли

Тва че има болнави хора, не 2 седмици, 1 месец грипна им дай, те цяла зима боледуват. Тва не е мой проблем. Нито пък ми е проблем, тва че сме нямали грипна, защото аз по съвсем други здравословни проблеми в този период отсъствах 32дена. Проблема ми е че сега се връщам и заварвам значително по-малко ученици от колкото по времето на грипа, а от тези които са на училище, 1/3та и те са болни. И това е масово.
    А от това къде е повторната вълна, съдя от графиката която показаха по БТВ новините. Най-червена беше старозагорска и варненска област.

Не се "зверя", ама логиката ти беше покъртителна и за т'ва напрайх коментар
    На грипа не му пука дали в Каспичан или София са обявявали грипна :Д
    Мен не ме интересува колко хора са болни или къде ще има или къде е нямало грипна ваканция. Просто филмите ви по тия ваканции вече са напълно излишни.. Споко, казах идва пролетната, потърпете малко, ще си починете достатъчно след около 20 дена (((;

Град
    Stara Zagora
    Ами аз да ви кажа ние сме без 4 човека а съседния клас 18
    Da jivota kratuk e zatova izjivei go kato za svetovno

Мен не ме интересува колко хора са болни или къде ще има или къде е нямало грипна ваканция. Просто филмите ви по тия ваканции вече са напълно излишни.. Споко, казах идва пролетната, потърпете малко, ще си починете достатъчно след около 20 дена (((;
    Логиката ми е съвсем правилна. Върни се назад в темата, виж кой колко е бил в грипна и виж сега къде е повторната вълна. В София повторна вълна няма, няма и да има сигурно. Тва че ти и още 50 човека в училището ти са болни, на 1 милион човека нищо не значи. Докато 400-500 ученика на 40хил. човека е нещо съвсем различно.
    И не, никой не се е филмирал. Иначе си права че на грипа не му пука дали е в Каспичан или София, ама не грипа определя къде ще има ваканция, а едни други умници от ХЕИ, които обаче за разлика от грипа ИМ ПУКА къде точно се намира. И поради точно тая причина вие почивахте 2 седмици, а ние 3 дена

И пак ще ти кажа, че моя конкретен проблем не е в тва че не съм почивал, по простата причина че вчера бях на училище за първи път от 1 месец. Проблема ми е, че навсякъде около мен има болни. И за тва не е виновен грипа, не си виновна ти, виновни са тия от ХЕИ които не можаха или не искаха да реагират както трябва, за да прекъснат епидемията.

Иначе хубаво че каза да се успокоя и че идва пролетната. Само че така се изказваш, все едно ти цяла пролетна ще отучваш грипната си, а аз ще си почивам. Не мислиш ли, че е малко нахално от твоя страна, първо да се оплакваш че си болна при положение че в София постъпиха адекватно и ви дадоха огромна грипна, в същото време казваш на болните ае стига сте са филмирали и накрая вече казах че идва пролетната. Давай го по-полека

Логиката ми е съвсем правилна. Върни се назад в темата, виж кой колко е бил в грипна и виж сега къде е повторната вълна. В София повторна вълна няма, няма и да има сигурно. Тва че ти и още 50 човека в училището ти са болни, на 1 милион човека нищо не значи. Докато 400-500 ученика на 40хил. човека е нещо съвсем различно.
    И не, никой не се е филмирал. Иначе си права че на грипа не му пука дали е в Каспичан или София, ама не грипа определя къде ще има ваканция, а едни други умници от ХЕИ, които обаче за разлика от грипа ИМ ПУКА къде точно се намира. И поради точно тая причина вие почивахте 2 седмици, а ние 3 дена

И пак ще ти кажа, че моя конкретен проблем не е в тва че не съм почивал, по простата причина че вчера бях на училище за първи път от 1 месец. Проблема ми е, че навсякъде около мен има болни. И за тва не е виновен грипа, не си виновна ти, виновни са тия от ХЕИ които не можаха или не искаха да реагират както трябва, за да прекъснат епидемията.

Иначе хубаво че каза да се успокоя и че идва пролетната. Само че така се изказваш, все едно ти цяла пролетна ще отучваш грипната си, а аз ще си почивам. Не мислиш ли, че е малко нахално от твоя страна, първо да се оплакваш че си болна при положение че в София постъпиха адекватно и ви дадоха огромна грипна, в същото време казваш на болните ае стига сте са филмирали и накрая вече казах че идва пролетната. Давай го по-полека, без излишно напрягане
    КОх, аз не се оплаквам, че съм болна. Не съм на легло, че да се оплаквам А за другите болни - никой не ги вини, че са болни и т'ва, което казах, че тука повече много се филмират не е към болните, ами към тия, които постоянно мърморят за ваканция.
    Като пораснат дали ще мрънкат така ? Щото в темата имаше и едни, които въпреки, че имаха ваканция продължаваха като черни станции да слухтят дали пак ще има.. Просто е супер жалкото така.
    На мен лично ми се ходи на училище - миналия месец бях болна 2 седмици, след това ни обявиха грипна ваканция 1 седмица и на мен ми се доходи вече. Въобще не ми е проблем да ходя на училище, ама се дразня, че има некви охлюви, дето се молят преди да заспят за ваканции. Т'ва си е техен проблем, ама са супер жалки просто..
    За т'ва "повиших тон" ..

Добре, изяснихме се, доста цивилизовано при това

Е, дано хората се учат от нас

Така, отново повдигам темата, защото днеска чух нещо адски странно и искам да питам дали е вярно?

Вярно ли е , че за да се съберат от ХЕИ да обсъдят дали има нужда от ваканция, трябвало да има достатъчно сигнали от родители на болни деца? Аз доколкото знам личните лекари трябва да подават подобна информация...

Тва ако е вярно, просто ще е връхТа на простотията.

Мега фен Аватара на Concussion
    Аз доколкото знам тази седмица в Стара Загора (град) имаше грипна ваканция, а на нас започнаха да ни броят отсъстващите... Според мен, обаче, няма голяма полза, защото болните така или иначе някак си идват на училище и имаме само един отсъстващ, който не идва защото е много зле.

Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Аз доколкото знам тази седмица в Стара Загора (град) имаше грипна ваканция, а на нас започнаха да ни броят отсъстващите... Според мен, обаче, няма голяма полза, защото болните така или иначе някак си идват на училище и имаме само един отсъстващ, който не идва защото е много зле.
    нее нямахме грипна сега цялото училище отсъства по 10 човека в клас сме и се надяват на грипна тази седмица че нали сме имали епидемия

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Във Варна заседават ли днес?Някой ако знае да казва
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Голям фен Аватара на stelit0
    ^И аз това се чудя!!!

Град
    Somewhere On East =]]
    Мислех, че се свърши вече с тези ваканции. Днеска при нас липсваше 1 момиче, а всички болни от миналата седмица са си тука, но аз си тръгнах след 1-ия час, 'щот не ми беше много добре.
    ♥ 2PAC ♥

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Мислех, че се свърши вече с тези ваканции. Днеска при нас липсваше 1 момиче, а всички болни от миналата седмица са си тука, но аз си тръгнах след 1-ия час, 'щот не ми беше много добре.
    Същото.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    уоу как има толкова много страници тая тема ;д
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Paramour
    уоу как има толкова много страници тая тема ;д
    Като каза ме накара да погледна o_O WTF? И това "уж" беше само за миналия месец и то за 1 седмица.
    ♥ 2PAC ♥

Град
    София
    Ние в София изкарахме грипната още Януари месец

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    всичките много се навиват за грипна.. въпреки, че при нас беше.. колко 2 седмици?
    ако ни дадат още една ии после има да отучваме.. :Х:Х:Х
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Я архивите са живи!!!
    Хора,едва ли ще ни огрее за втори път,защото няма толкова много болни а и един път дадоха.
    П.П.Е то края на месеца почва пролетната,така че устискайте до тогава!!!

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Цитирай Първоначално написано от ludiqtzubar96
    П.П.Е то края на месеца почва пролетната,така че устискайте до тогава!!!
    Вземат да ни дадат грипна по Великден

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си