- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
ДаноПървоначално написано от kukuchev711
Не търпя как София в ваканция ние не
![]()
И мене ме е много яд, но просто…… България винаги ще си остане България.![]()
пффф , Пазарджик са ваканция а в Пловдив още не сме.Има много болни - те сигурно чакат от едно училище по 500 човека да бъдат болни... а ние както в руската сме 1500 човека - нека станат 1200 болни та тогава ни пуснат![]()
![]()
луда работа
Дано утре ни пуснат цяла БългарияТака само половината много гадно
![]()
Значи разбрах,че Варна и Шумен са пред грипна епидемия и следователно пред грипна ваканция.А Русе в момента е с 225 болни на 10000 души.Следователно,за Русе ни трябват още 55 болни на 10 000 души.
Какво грипна в Стара Загора .. в моя клас всички са налице![]()
Just Siseyy Hater's ...
Аз вече съм с двустранна бронхопневмония > след дъжд качулка
Нещо за Враца знае ли се ?
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
не знам к'во чакат.. миналата седмица от всеки клас ги нямаше по 13 човека минимум, всички се изпонарозболяха наведнъж.. ся вече повечето г/д са на даскало, а тепърва се чудят за грипна...Първоначално написано от Fistman
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
След малко почват новините там сигурно ще кажат дали утре ще имаме всички ваканция![]()
![]()
едвали утре ще ни пуснатПървоначално написано от Wafrey
![]()
грипна ваканция в Велико Търново от ътре до 31.01 включително
Абе, хора, (Не съм чела старите простове), вярно ли е, че ако на еди-си-колко кв. км. са болни по 200 човека обявяват грипна в тази област? 'Щот в момента в Стара Загора били точно 180![]()
Само 20 човека още ни трябват!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Аре пускайте ни вече, бееееееЧакате половината народ да се поболее и тогава... и аз почнах да се разболявам, а тъкмо се бях оправила след 3-седмично боледуване. Не е честно в София да си имат ваканция, дълга колкото ни беше Коледната, а ние тука ни живи, ни умрели да се тътрим в студовете и снеговете на училище! Някой знае ли нещо за област Стара Загора?
![]()
Уж чакаме срока да свърши и тогава, ама...Първоначално написано от Concussion
Аз поне така чух![]()
и в Благоевград сме вече ваканция : )
всички училища на теориторията на областта
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ама вие отидохте и ви казаха да се връщате ли или си изкарахте часовете?
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Говорих с един човек от РИОКОЗ и ми каза, че никаква ваканция няма да видим в Стара Загора! Не е честно т’ва!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обахта ли го понеПървоначално написано от kukuchev711
![]()
Не знам, аз съм убеден, че след края на срока ще излезем във ваканция.
Да… Точно когато няма да има никой болен…… Е това е България.Първоначално написано от HoKKurT
![]()
Пфф! И откъде на къде някои ще си почиват една цяла коледна ваканция и няма да се разболеят, а ние... Егати...Първоначално написано от kukuchev711
Видяхте ли преди малко по бтв новините картата на България и там където има ваканция беше оцветено.. Сякаш всичко беше оцветено и точно нашата област я бяха заобиколили!
![]()
Оооо, писна ми вече! Утре нарочно ще се разболея, таман и вали сняг. Поне настинка.
♥ 2PAC ♥
Така е.![]()
Супер тъпо… Ония спат да 12 часа, а ние учим като побъркани… ДАНО ПО ДЯВОЛИТЕ НИ ПУСНАТ ВЪВ ВАКАНЦИЯ!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами изкарахме си деня и мина наредба, че от утре сме ваканция : )
иии според мен до 1-2 дни ще стана национална тъй че не се косете
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор