- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
да ама не,никаква ваканция във Варна нямаПървоначално написано от Wafrey
отгоре на всичкото с твърдост ни казаха,че и утре няма да обявят...
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
И аз мисля да взема да се разболея , че вече се дразня кой във ваканция , кой неПървоначално написано от Chemical
![]()
![]()
Аз съм от Сливен и изобщо не знам дали ще ни пуснат. Дано! Пожелавам го и на тези които също са без ваканция! Наистина не е честно някой да учат, а други да почиват.![]()
-.- ... глупави хора, честно е значи навсякъде да го има грипа ли? ...Първоначално написано от iliyanst
Еми то е болест, няма как да го няма, но защо трябва някой да почиват при положение, че и в Сливен също има много болни. Не би трябвало да чакат болните да достигат до някаква бройка. Нали затова излизаме във така наречената "грипна ваканция" уж, за да предотвратим грипа. То така става, че се разболяват и след това излизаме. Не би трябвало да е така.Първоначално написано от SilverRain
и какво като е болест? ... нужно ли е грипа да е разпространен в цяла Б-я .. почиват тези градове в които го има, останалите не защото евеееентуално нали по пътя на логиката грипа не се е разпространил .. и аз искам да почиваме и да сме във ваканция ... но ако това стане, не означава ли, че има грип, има болни, заразно е, може да се разболееш .. и е по-зле? ..Първоначално написано от iliyanst
То и в нашия клас отсъстваха точно 3ма човека и неска ни пуснаха грипна
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Аз и без друго съм болен от миналата седмица, но то грипът го има, но въпроса е, че няма достатъчно болни. Това не мога да разбера. Защо трябва да има 300 човека на не знам си колко хиляди. Защо трябва да се разболяват толкова хора, за да има грипна епидемия? Това не мога да проумея!?Първоначално написано от SilverRain
и аз см болна от незнам си колко време ... ще обявят грипна ваканция навсякъде ама и те незнаят кога ... ( пък и толкова да се интересуват от здравето ни, че какво да ти кажа ... като ги гледам сън не спът )Първоначално написано от iliyanst
За жалост е така. Мислят само за г*за си, за съжаление. Остава да чакаме да обяват грипна ваканция, но дано да е по-скоро.Първоначално написано от SilverRain
Усещам как Старозагорците останахме най-преебани![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
поне като ще си отговаряте,
не цитирайте,
защото само забавяте зареждането
и удължавате страницата.![]()
а иначе четох и ми беше казано,
че до края на седмицата се надяват да има
в още няколко града,
включително Русе.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Ммм да, май само наш'та област останахме "здрави". Дано до сряда да ни пуснат във ваканция. Силно се надявам.
ПС: Извинявам се за цитирането! Моля да бъде извинен![]()
Стига сте ревали за ваканция.Никаква грипна ваканция не трябва да има,защото сега свършва срока и трябва да има оценки.Възможно е да те оставят на изпит затова,че не е имало време да те изпитат.Така че живи,умряли-ще се ходи на училище.
Ми то нас вече ни оформиха. В момента само ходя да кисна там и нищо не правя. А и то за сряда даскала по химия каза, че със сигурност и нас тогава ш'а ни пуснат. А точно тогава имахме химия, може би там щях да пойскам да ме изпитат.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Абе от Варна съм днеска от 27 човека бяхме 10!!! 17 отсъстващи и никаква ваканцияя!!!![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Област враца както винаги го духаме .. : ) Козлодуй нищо нас ни пускат последни за по един ден .. ебати едните учат другите не ..
Ся аз като лудите ще ходя, няма да се наспя ами ей ся тря'а да тръгвам![]()
♥ 2PAC ♥
Хахаха,по-тъпо мнение не съм чувала.Първоначално написано от zviar7539
П.Т.-Аз съм Бургас-НЕГ.Нас ни пуснаха,нито Бургас,нито Поморие учат.Това,че не сме уформени по нищо,явно и нищо не означава....![]()
![]()
![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
днес Вторник на дскл ли сме ? ;д ( Стара Загора )[/i]
Дааа,в национална грипна епидемия сме,а Езикова гимназия "Йоан Екзарх" учиии,и няма изгледи да имаме ваканция скоро,въпреки че днес бяхме 10 човека в клас ..![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
И какъв е смисъла от ваканцията при положение, че нас пак си ни викат за изпитване!![]()
вече и в пловдив ги пуснаха в грипна .. ами стара загора .. бахти ;хх