- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Грипна Ваканция През Януари 2011
'Бах му мамата, днеска нарочно ходих в най-големия студ с къси ракави и ей ся ходя при лекарката и не ми даде бележка![]()
![]()
МАМКА МУ! Утре пак ще ходя на даскало, да му се невиди! Пак ще ходя с къс ракава, няма пък, докато не ми даде бележка аз няма да се отдръпна назад!
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
и аз съм от 6-тоПървоначално написано от kukuchev711
![]()
![]()
7 клас
![]()
Аз пък вече си карам втори ден перфектна ваканцийка !![]()
Остави ми САМО още седмица.![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
и азПървоначално написано от Infinity
но защото съм болна
![]()
Да. Егати... Майка й на химичката...Първоначално написано от Remixa92
Айде бее.. в Димитровград няма ли да ни пускат вече..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Айде, уеее!!!Цяла България е във ваканция, мама ви! Пускайте ни и нас... Не стига че има хиляда болни (повечето от които ходят за да не изпускат материала, обаче не могат да си вдигнат главата от чина, щото имат температура и им е лошо), не стига, че навън е -20 градуса....... КВО ЧАКАТЕ!?!?!?!
![]()
И аз това казвам ама кой ме слушаПървоначално написано от Concussion
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Вие как мислите, дали от утре в Старозагорска област ще има грипна? Вече в толкова общини до нас обявиха, би трябвало и нас да ни пускат вече.![]()
щом в пловдив пуснаха .. абе старозагорците можем да се молим само на бог ..Първоначално написано от Concussion
ако утре не дадат .. то значи изобщо няма да дадат .. ;д
искам ваканцияПървоначално написано от jujifinka
![]()
![]()
![]()
Just Siseyy Hater's ...
Чухте ли преди малко в анонса на БТВ новините к'во казаха?"Ще има ли обявена национална грипна ваканция или минусовите температури ще попречат на грипа?"
![]()
![]()
НЕ Е ЧЕСТНООО!!!!
![]()
ДаноПървоначално написано от Concussion
![]()
побърквам се с мисълта, че половин държава спи апък аз трябва да ставам в 7:00 сутринта ЕДВАМ, ЕДВАМ.. от нашия клас отсъстват 7-8човека и около още 5 болни, които са отличници и болни, здрави винаги идват за да не изпускат
![]()
ГРр ще се побъркам вечееее ДАЙТЕ НАЦИОНАЛНА ВАКАНЦИЯ, ЗА БОГААА!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сега съм си пуснала новините и чакам... да видим какво ще кажат за ваканциите![]()
Незнам какво да кажа...в Русе дали ще ни пуснат![]()
Моля ви молете се и вие ..да има [ за тези който са от Русе най - вече ]
Мога само да се надявам !![]()
Дано обяват в цяла България, а не само в някой области! И аз искам ваканция!![]()
Абе аз вече се отказах да вярвам, че някой точно нас ще ни пусне. То е ясно, че ще си ходим на даскало. На никой не му пука особенно кой ходи и кой не![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
По новините казаха, че до края на седмицата се очаква в цяла БГ да има грипна... ДАНО
Лелеее супер. Дано наистина да се обяви! Стискам палци!
Казаха, че грипът ще се разпространи, а не че цяла България ще има ваканция! С тези минусови температури не знам как ще се разпространи... А и да ни пуснат, ще почиваме само един ден, докато в София и др. градове са по цяла седмица.Първоначално написано от zlatit0o
![]()
Няма да е няма да имаме ваканцияПървоначално написано от zlatit0o
ти иначе къде учиш в ПМГ-то ли :P
тъкмо си взех бележка
до края на седмицата,
а те ще обявяват грипна.![]()
а за момичето,
в Русе са казали,
че до края на тази седмица ще има грипна епидемия.
За ваканция не съм сигурна,
възможно е началото на срока.![]()
born alone, to be alone, to stand alone.
Честито ни на нас, Пловдивчани![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Старозагорци, надявам се и вас де ви пуснат.![]()