- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- момичета правите ли
коремни преси,по колко и имате ли позната,приятелка,дето са й помогнали и са й стегнали корема и за колко време може д астегнем корема с преси,моля ви кажете трябва да отслабнааа![]()
![]()
![]()
![]()
Последно да отслабнеш ли искаш или да се стегнеш. Ако е за отслабване само с коремни преси няма да стане..трябва ти и кардио и вероятно диета![]()
На корема проличава най-бавно отслабването, не го ли разбрахте, МИЛИОНИ постове се изписаха. Иначе в момента за корема съм на такава програма:
Сутрин - 50 коремни - почивка - 50 сега не знам дали ще ме разбереш, значи лягаш на земята, прибираш ръцете на шията (като престъпник) или на кръста, както ти е по-удобно и се опитваш колкото се може повече да издигнеш торса. И вечер пак го повтарям. Днес си изтеглих 2 видеота, специално за бедра и корем обаче не съм ги пробвала, ако ти е любопитно ще ти ги кажа.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
аз съм висока 175-6 и последно се теглих бях 69 кг,сега нз колко съм от мн време не съм се телила,страх ме е
колко трябва да съм ,![]()
алиии .. аз съм 166 ииии 40 кг![]()
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]
[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]
на мен пък корема ми първо отслабва ,после вече крака и гъз
Като за начало прави по 20 коремни преси-всеки ден и само след месец ще видиш ефектГаранция давам
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
Аз всеки ден правя коремни преси и упражнения за талията. Вече бройката зависи от това колко съм изморена.
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
а според е лошо, даПървоначално написано от bloodyF
прекалееено слаба е май май
коремни преси не правя ама се занимава с пилатес мисля че върши по добра работа :P
• God is a D J •
^^ Хех и аз се занимавам с пилатесЧудесен избор за стягане и правилно дишане.Иначе си правя на ден 3Х75 преси
![]()
освен стандартните коремни преси
http://vbox7.com/play:564398be
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
Да правя.И познатата съм аз-коремните преси ми помогнаха да си стегна корема, даже като се стегна малко се отличават и плочки,но много леко.От около 3 години си правя коремни и вече съм свикнала с тях.Започни да правиш малко бройки и постепенно увеличавай.След време(но не очаквай само след 1 месец) ще се сдобиеш със стегнат корем.Моят корем например е твърд като камък...Но ако си и малко пълничка само с коремни няма да стане-ще ти трябва и диета и бягане или нещо подобно, за да махнеш тлъстинките.