- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нормално ли е момиче / момче да маструбира на 14-15
кажете ми нормално ли е
Да, нормално е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не ти си изрод самоубий се.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от Macallan
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Давай смело.
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Първоначално написано от BlackEyedPeas
![]()
![]()
![]()
Като откача, откачам!
Въх ... чак на 14 ли почваш ... баси изостаналия/изостаналата си ;Д
Първоначално написано от Macallan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕхеПървоначално написано от n3zabrawiimaa
Явно друг прави разни работи с теб, и ти отбива това желание
Или си монахиня...ам на снимката си много неща, но не и монахня. :P
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Нея я блъскат като животно, закво й е да мастурбира.
нормално е ! ако ти не знаеш какво ти харесва, как ще покажеш на партньора си след време коя ти е ерогенната зона и кое те възбужда
love is gone!
Нормално е разбира се.
Ами момиче ние какво да направим че са те отворили на 11-12?Първоначално написано от n3zabrawiimaa
По темата: Да нормално. Даже е късно.
нормално е
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
[color=indigo]Аз съм момиче и съм започнала да маструбирам някъде на 13-14ops[/color]:
Първоначално написано от AllEyesInMe
![]()
Иначе тъп въпрос, да.
да слуша
10хххх!!!!!!!!!!! Така е съжелявам.....ЩО ЗА ПРОСТИ ВЪПРОСИ?! Имам теория че всички който се казват Данчо са по някакъв начин назад с матеряла...ти Данчо ли се казваш?!Първоначално написано от Macallan