Здравейте всички. Значи аз съм момче на 12 години, искам да пазя диета, защото съм около 55-57 килограма..Ако може да ме съветвате с какво да се храня, колко време да пазя диета..т.н.т.
Благодаря предварително!![]()
Закъснял си. Те вече 10 годишните момченца отдавна почнаха.. Не яж нищо половин година ефекта е гарантиран !
![]()
и сега по темата : Еми намали газирано, сладко, пържено, тестено и започни да правиш упражнения или се запиши да тренираш някакъв спорт. Само с диетата няма да ти се получи.. най - много да увиснеш..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
на 12 и на диета?! малко тъпо ми се струва... колко си висока - ако си по-висока и килограмите не ти личат няма смисъл ... освен това адски ще си навредиш с тези диети - както казаха по-горе - намали мазните, тестените и сладките храни, яж умерено - не се ограничавай , но и не преяждай и се позанимавай със спорт, ако нямаш възможност прави упражнения вкъщи - гимнастика, върти обръч, скачай на въже и т.н. и пий повече вода, но не гладувай!![]()
![]()
![]()
If you can live forever what do you live for?
^ момче е
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
охх да - съжелявамв бързината не видях - но същото се отнася и ако е момче
![]()
If you can live forever what do you live for?
Много благодаря на всички хора които ме посъветваха! @crazyme, 160см съм.
За момче не мисля че е е много ,то зависи и от структурата но вместо диети да пазиш заточни да тренираш и всичко ще е ок!Пък и ти сега ще започнеш да растеж на височина не се притеснявай!![]()
СПОРТУВАЙ!
А иначе..след 1-2-3 години ще се промениш много..всички мои познати, които бяха пълни на твоята възраст, след 2-3 години всичко коренно се промени..ти ще се издължиш на височина и всичко ще си дойде на мястото...ноо за сега,както казаха и преди мен: спри газираното, пърженото, ограничи сладкото и спортувай![]()