.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Диета

Град
    София

Диета

Здравейте всички. Значи аз съм момче на 12 години, искам да пазя диета, защото съм около 55-57 килограма..Ако може да ме съветвате с какво да се храня, колко време да пазя диета..т.н.т.
    Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Закъснял си. Те вече 10 годишните момченца отдавна почнаха.. Не яж нищо половин година ефекта е гарантиран !

и сега по темата : Еми намали газирано, сладко, пържено, тестено и започни да правиш упражнения или се запиши да тренираш някакъв спорт. Само с диетата няма да ти се получи.. най - много да увиснеш..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

на 12 и на диета?! малко тъпо ми се струва... колко си висока - ако си по-висока и килограмите не ти личат няма смисъл ... освен това адски ще си навредиш с тези диети - както казаха по-горе - намали мазните, тестените и сладките храни, яж умерено - не се ограничавай , но и не преяждай и се позанимавай със спорт, ако нямаш възможност прави упражнения вкъщи - гимнастика, върти обръч, скачай на въже и т.н. и пий повече вода, но не гладувай!
    If you can live forever what do you live for?

Мега фен Аватара на mynichka
    ^ момче е
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

охх да - съжелявам в бързината не видях - но същото се отнася и ако е момче
    If you can live forever what do you live for?

Град
    София
    Много благодаря на всички хора които ме посъветваха! @crazyme, 160см съм.

За момче не мисля че е е много ,то зависи и от структурата но вместо диети да пазиш заточни да тренираш и всичко ще е ок!Пък и ти сега ще започнеш да растеж на височина не се притеснявай!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    СПОРТУВАЙ!
    А иначе..след 1-2-3 години ще се промениш много..всички мои познати, които бяха пълни на твоята възраст, след 2-3 години всичко коренно се промени..ти ще се издължиш на височина и всичко ще си дойде на мястото...ноо за сега,както казаха и преди мен: спри газираното, пърженото, ограничи сладкото и спортувай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си