- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ще стане ако изчезнат всички мъже без 1.
Представете си... И той да е хубавец (жребец). Изражението на всички жени ще е толкова яко, че ми се иска да го видя:P
Мисля си, че отначало всички (или по-неиздържалите) ще се редят на опашка... Една голяяяма опашка на която всички ще чакат за да правят секс с него. После ще вземат колективно решение да го убият, защото работата няма как да стане.
П.С. Нямам си приятелка вече но съм все още напълно психически здрав. Просто ми е интересно какво мислите Вие![]()
да слуша
Вибраторите ще са най-продаваната стока в първите няколко месеца. След това ще бъдат заместени от батериите.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Като свършат лиПървоначално написано от TheBeliever
![]()
да слуша
По вероярно е да го затворят в някоя лабораторя и 24/7 да го доят, за разплод, за да може да се възстанови популацията от мъже, вижда ми се по реално.
Баш пък....Първоначално написано от thefreak
![]()
Иначе ми харесва въображението ти![]()
да слуша
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А не не ...![]()
Най-вероятно всички ще се наредим на една опашка и ще си чакаме реда..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще го точите като крава и ще замразявате сперма като шантави
това ще стане![]()
Мъжът ще намаже, това ще стане.![]()
Първоначално написано от mecho8888
![]()
![]()
хахаахах наистина ще е нещо страшно.. всички женски ще луднем първоначално, ще искаме него, после вибратори и после ...света ще стане лесбийски !![]()
Тогава мъжът ще разбера как се умира от секс![]()
Като откача, откачам!
Няма да оцелее повече от два дни. Ако бях на негово място щях да наеба най-красивата мацка, която видя и после да се застрелям.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Никога няма да искам да съм на негово място...![]()
We will strike without warning and
without mercy, fighting as one hand, one heart, one soul.
We will shatter their dreams and haunt
their nightmares, drenching our ancestors' graves with
their blood.
Тога ще разбере какво е да умреш от секс, но това ще е красива смърт.
ТОЧНОПървоначално написано от juveteam
![]()
![]()
![]()
![]()
да слуша
оо 1 мъж няма да се справи с всички жени ..решението е само едно масово ставаме лесбийки и проблемите свършват :P
Hostis Honori Invidia
Само ако на някои от вас им поникнат членове.Първоначално написано от Cucko0
![]()
Welcome to the Jungle...
Ми както предложиха ще го затворим в лабораторията за да го източват и живота на земята да не изчезне а на нас бог ни дал ръце..Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Can't get you outta my mind ♡
хахах ще ни раздаде листчета с номер и на опашка се редимв всички случеи няма да му е лесно..
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Изтрябвал ми е . По-успешно ще е да прибегна до жена, уау.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ти да не си от онези, които не обичат да правят секс?Първоначално написано от NomNomNom
да слуша