- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Maybelline New York
Интересува ме спиралата Maybelline New York Black Drama Volume Express... Някой има ли я ? Разтича ли се ? Сплъстява ли миглите? Издържа ли под дъжд например... И колко струва?![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
не знам от личен опит,но съм чувала добри отзиви за нея.
Аз я имам. Доволна съм, не ми сплъстява миглите. За дъжда не мога да ти кажа, но тя не е водоустойчива, за това предполагам, че няма да издържа.![]()
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
Много съм доволна.Не сплъстява миглите и ги прави обемни.За дъжда-ако ръми ще издържи,иначе не,все пак не е довоустойчива.
Оффф не мога да ви разбера.Отидете и пробвайте да нямате един и същ тип мигли...
За коя спирала става въпрос? Постни снимка, защото по това, което копвам, излиза Falsies.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
сигурно е тази
Веднъж с една приятелка бяхме на море и беше със страхотна спирала, докато плуваше НЕ СЕ отми и като излязохме беше в почти същото състояние, в което беше на влизане във водата! Не знам обаче каква беше спиралата...
Имам я и съм доста доволна от нея! Не се размазва, водоустойчива е просто е велика .. Препоръчвам ти яНе слепва миглите, обратното разделя ги чудесно. На дъжд не съм я пробвала още ( имам я от скоро ), но един път бях много тъжна и се разплаках и не мръдна .. ! Аз си я купих на 9.90 когато беше на промоция декември месец сега не повече от 12-13лв, но си заслужава
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
http://www.google.com/imgres?imgurl=...w=1366&bih=631 <-------- Това е
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D