.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Maybelline New York

Интересува ме спиралата Maybelline New York Black Drama Volume Express... Някой има ли я ? Разтича ли се ? Сплъстява ли миглите? Издържа ли под дъжд например... И колко струва?
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

не знам от личен опит,но съм чувала добри отзиви за нея.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Аз я имам. Доволна съм, не ми сплъстява миглите. За дъжда не мога да ти кажа, но тя не е водоустойчива, за това предполагам, че няма да издържа.
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Фен Аватара на Coke
    Град
    София
    Много съм доволна.Не сплъстява миглите и ги прави обемни.За дъжда-ако ръми ще издържи,иначе не,все пак не е довоустойчива.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Оффф не мога да ви разбера.Отидете и пробвайте да нямате един и същ тип мигли...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За коя спирала става въпрос? Постни снимка, защото по това, което копвам, излиза Falsies.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

сигурно е тази

Веднъж с една приятелка бяхме на море и беше със страхотна спирала, докато плуваше НЕ СЕ отми и като излязохме беше в почти същото състояние, в което беше на влизане във водата! Не знам обаче каква беше спиралата...

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Имам я и съм доста доволна от нея! Не се размазва, водоустойчива е просто е велика .. Препоръчвам ти я Не слепва миглите, обратното разделя ги чудесно. На дъжд не съм я пробвала още ( имам я от скоро ), но един път бях много тъжна и се разплаках и не мръдна .. ! Аз си я купих на 9.90 когато беше на промоция декември месец сега не повече от 12-13лв, но си заслужава
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си