донякъде и аз имам подобен проблем, не съвсем същия но долу-горе... аз разбрах от писаното тука че той само те използв, значи ти го търсиш постоянно, а той си намира мазни оправдания.., а когато е сам, и ми е скучно, когато се сети, че има там едно просто момиче, което винаги му се връзва и му прощава, която може да си я върти.. щото той вече нали знае че го обичаш, когото няма кво да прай и види че не му тичаш след гъзъ вече, зима да те търси, да се видите,да ти пише ,туй онуй,ти пък СТига си го обичала този бе, не заслужава, за кво го търпиш, и му прощаваш, той явно не изпитва кой знай какви чуства към теб, заеби го, знам че няма да стане и няма да го направиш, е сега ще си обещаеш че повече няма да го потърсип, че всичко каквото било е било до тука,, но няма да е така след месец два пак ще го потърсиш, ако наистина го обичаш,, казвам от личен опит, и на мен ми се налага да търпя такъв боклук в живота си, и да му позволявам да ме наранява, по простата причина че го обичам, а той както попринцип се възползва от това че чуствата ми са силни...