- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се слагат и махат контактно лещи?
нали се сещаш, че примерно, ако заспиш веднага ще се качатПървоначално написано от xSANYAx
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Първоначално написано от Pamaa
Кое ще се качи?Толкова пъти съм спала с тях..
^ О,аз се интересувам от тях.Тъй като когато нося тези обикновените при повече носене почват да ме дразнят и почвам да ги усещам,ще ми кажеш ли дали при теб има такова нещо със тези зза спането.. ?
• God is a D J •
http://www.youtube.com/watch?v=hxwJ7jbiuK4&feature=player_embedded#! Тук е обяснено как се слагат лещи не е на английски на български език е обяснено
Добре де ... днес сложих и двете лещи едната не я усещам, другата я махам и слагам 4 пъти и ме дразнии??? Трябва ли да я махна
хаххахаха и при мене е ставало така... един ден тръгвам да си махам лещите и гледам,че едната я няма викам си "супер загубих я" ии после може би 3-4 дни не намерих време да отида и да си взема нови...та една сутрин след около 3-4 дни ставам и си я гледам в окото уж "загубената" лещаПървоначално написано от LadyV
![]()
а за другото,като си си купувала лещите,повечето питат дали си взимаш за първи път, а и да не питат,ти не се ли сети да питаш как се слагат? сигурно първото нещо дет ти е хрумнало е да създадеш такава тема вместо да питаш някой или да си поровиш в google
![]()
![]()
Ха ха ...Първоначално написано от soni4kuu
... от къде знаеш че не съм питала, ама продавачката знаеше колкото мен и няма начин без да се заядем нали! Не съм проверила в гугъл, защото така си искам ... никои неможе да ми каже кво да правя
![]()
хаха ти на колко си? на 5 ? "Не съм проверила в гугъл, защото така си искам ... никои неможе да ми каже кво да правя " хах няма значениеПървоначално написано от bet3to
и продавачката надали не е знаелатова й е работата,най-малкото,че хората си купуват и цветни лещи и тя е обучена да им ги слага...хах
нали знаеш,че лявата и дясната леща трябва да не се бъркат. има вероятност да я слагаш наобратно и затова да те дразниПървоначално написано от bet3to
In the future everyone will be famous for 15 minutes...