.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Голям фен Аватара на bet3to
    Цитирай Първоначално написано от LoveHurT
    Абе като ги купувате тея лещи в кабинета не ви ли показват как стават работите?
    Аз като бях ме караха да ги слагам и свалям, докато се науча.
    ЕЕми не

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Цитирай Първоначално написано от bet3to
    Цитирай Първоначално написано от justifysex
    Ами значии аз слагам моите като за дясната леща изполвам десния показалец като водещ пръст( той залепя лещата) , а с десния палец прикрепям окото надолу, пък със другия показалец прикрепям нагоре Не знам по какъв друг начин мога да ти го обясня...Най-важното може би е да не се притесняваш и да не мигаш много много. Мисля, че ще се научиш след време
    Слагането не е чак толкова трудно мен ме е по-страх за свалянето. Дали има възможност лещата да се мушне зад клепача
    Да,имала съм! И няма как да се ''мушне зад клепача'',може би имаш предвид зад очната ябълка,и това е почти невъзможно,то трябва да си адски невнимателен за да стане.
    нали се сещаш, че примерно, ако заспиш веднага ще се качат
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Ами значии аз слагам моите като за дясната леща изполвам десния показалец като водещ пръст( той залепя лещата) , а с десния палец прикрепям окото надолу, пък със другия показалец прикрепям нагоре Не знам по какъв друг начин мога да ти го обясня...Най-важното може би е да не се притесняваш и да не мигаш много много. Мисля, че ще се научиш след време
    Слагането не е чак толкова трудно мен ме е по-страх за свалянето. Дали има възможност лещата да се мушне зад клепача
    Да,имала съм! И няма как да се ''мушне зад клепача'',може би имаш предвид зад очната ябълка,и това е почти невъзможно,то трябва да си адски невнимателен за да стане.

Кое ще се качи?Толкова пъти съм спала с тях..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeMonster
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa

Кое ще се качи?Толкова пъти съм спала с тях..
    Нищо няма да стане ако заспиш някой път с лещи които не са за денонощно носене, стига да не го правиш системно...Така, че не знам кое къде ще се качи .
    Аз си ползвам лещи които се носят денонощно и си спя с тях, те и за това са пригодени .

^ О,аз се интересувам от тях.Тъй като когато нося тези обикновените при повече носене почват да ме дразнят и почвам да ги усещам,ще ми кажеш ли дали при теб има такова нещо със тези зза спането.. ?

Град
    Благоевград
    http://www.youtube.com/watch?v=hxwJ7jbiuK4&feature=player_embedded#! Тук е обяснено как се слагат лещи не е на английски на български език е обяснено

Добре де ... днес сложих и двете лещи едната не я усещам, другата я махам и слагам 4 пъти и ме дразнии??? Трябва ли да я махна

Цитирай Първоначално написано от LadyV
    На мен ми е влизала и съм я махала с пинсети!Винаги може да се случи!

И как може да не знаеш как се слагат,след като имаш лещи За да вземеш такива първо се ходи на очен лекар,а да не говорим,че когато си ги купуваш те обучават. много мърляво
    хаххахаха и при мене е ставало така... един ден тръгвам да си махам лещите и гледам,че едната я няма викам си "супер загубих я" ии после може би 3-4 дни не намерих време да отида и да си взема нови...та една сутрин след около 3-4 дни ставам и си я гледам в окото уж "загубената" леща а за другото,като си си купувала лещите,повечето питат дали си взимаш за първи път, а и да не питат,ти не се ли сети да питаш как се слагат? сигурно първото нещо дет ти е хрумнало е да създадеш такава тема вместо да питаш някой или да си поровиш в google

Цитирай Първоначално написано от soni4kuu

И как може да не знаеш как се слагат,след като имаш лещи За да вземеш такива първо се ходи на очен лекар,а да не говорим,че когато си ги купуваш те обучават. много мърляво
    хаххахаха и при мене е ставало така... един ден тръгвам да си махам лещите и гледам,че едната я няма викам си "супер загубих я" ии после може би 3-4 дни не намерих време да отида и да си взема нови...та една сутрин след около 3-4 дни ставам и си я гледам в окото уж "загубената" леща а за другото,като си си купувала лещите,повечето питат дали си взимаш за първи път, а и да не питат,ти не се ли сети да питаш как се слагат? сигурно първото нещо дет ти е хрумнало е да създадеш такава тема вместо да питаш някой или да си поровиш в google
    Ха ха ...
    ... от къде знаеш че не съм питала, ама продавачката знаеше колкото мен и няма начин без да се заядем нали! Не съм проверила в гугъл, защото така си искам ... никои неможе да ми каже кво да правя

Цитирай Първоначално написано от soni4kuu

Ха ха ...
    ... от къде знаеш че не съм питала, ама продавачката знаеше колкото мен и няма начин без да се заядем нали! Не съм проверила в гугъл, защото така си искам ... никои неможе да ми каже кво да правя
    хаха ти на колко си? на 5 ? "Не съм проверила в гугъл, защото така си искам ... никои неможе да ми каже кво да правя " хах няма значение
    и продавачката надали не е знаела това й е работата,най-малкото,че хората си купуват и цветни лещи и тя е обучена да им ги слага...хах

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Добре де ... днес сложих и двете лещи едната не я усещам, другата я махам и слагам 4 пъти и ме дразнии??? Трябва ли да я махна
    нали знаеш,че лявата и дясната леща трябва да не се бъркат. има вероятност да я слагаш наобратно и затова да те дразни

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си