- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трябва да уча а ми се спи адски много- какво да правя?
Тряабва да уча, а като отворя учебника ми се приспива веднага и ми е некфо мн тегаво![]()
пий кафе![]()
И аз съм така от известно време..изморявам се прекалено много в училище,защото почти всеки ден изпитване,контролно и направо откачам..
Следобед се прибирам от училище,гледам ТВ,лягам да спя и към 17-18 часа се събуждам,разсънвам се и сядам да уча..пробвай,ако искаш..на мене ми помага следобедният сън..:P
Ee късно е вече да спя, попрингип го правя, но днес пропуснахИзпих една енергийна напитка и като че ли от нея още повече ми се доспа. А трябва да уча, че съм супер зле с оценките и утре ще ме изпитват и тряа да изкарам 5тица или 6ца а немога да седна и да се концентрирам
![]()
Наспи се. Майната им на оценките.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
E няма как, защото имам 2,3,2 и ако не искарам 5 или 6 утре ще имам двойка за срока по ВТОРИ предмет.. досега такова чудо не е било и наще са болудели ..
Така да беше казалкой е предмета?
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
срежи си вените с черпак.. ако не стане се разкарай от компа и сядай да учиш
Физика е предмета .. нищо не разбирам а и ми се доспива ..
Оооо аз съм така поне от 5ти клас![]()
Помоли някой от съучениците ти, който разбират физиката да ти помогне и да ти обесни по-просто за какво иде реч. Или учи в даскало в часовете, по които си оформен.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
по физика ми е заместник-директорката.. а като помоля някой ще започне да ме храни що не съм си научил вкъщи .. а са и корема ме боли,а мислех да уча през ноща![]()
Емии значи имаш кофти съученици.. Какво като ти е заместник-директорката, тя не яде хора бе. Учи в даскало като не можеш у вас. Аз винаги на даскало съм учила. Даже есета съм писалаПросто вкъщи винаги много ме е мързяло..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Еми най-добре утре не ходи. Кажи, че ти е лошо, боли те глава. Та да можеш поне утре да си научиш. Знам, че това не е добър пример, но все пак е по-добре, отколкото да имаш 2![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Нарича се мързел, лекува се с дисциплина която в днешно време липсва у българският ученик.
Едно патенце мислило мислило и т.н. Сядай и учи! Хората ти казаха. И за втория срок да знаеш, че каквото си посееш, тва ще жънеш. Личи си от 100 метра, че не си учил до сега. Ако беше учил, щеше да ти е ясно, щот те са свързани един след друг уроците по физика. Нямаш спасение. Подсказки или зубрене. Няма друг изход.Първоначално написано от Ermic
![]()
Аман от такива всезнайковци като теб. Като не знаеш какво ни е хич не се обаждай.Първоначално написано от Fatique
А по темата: Аз лично си пускам тихо радиото. Малко расейващо е, ама не знам друг начин. А и после не се чувствам толкова изморен.(ама и пищовите помагат
)
Вземи си енергийна напитка COCAINE.Равнява се на 3 кафета.
~Tiesto. <3
Бях изпил 2 Monster-a 500 mlПървоначално написано от DuMbErRr
![]()
Иначе избягах .. дано следващия път госпожата да се смили и да ме изпита тогава, и да не ми е писала 2ка за срокаНо имаше и доста болни, сигурно и тях следващия път (Дай Боже)
еми не ходи...аз като ми омръзне в клас бягам от училище![]()
Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Изплакни си лицето със ледена вода,препиши си нещата които трябва да знаеш от уроците и после с някой твой приятел се изпитайте![]()
не си единствен!!! и на мен напоследък много ми се спи, ама няма как-трябва!!! аз ти препоръчвам да изпиеш нещо газирано! на мен ми помага![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
Хора, учете сутрин след като сте се наспали добре...
Аз си прочитам урока междучасието + това, което съм запомнил в час...
След училище се чувствам толкова уморен, че въобще не ми е до учене !![]()