- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пъпчици след епилация
Хора на вас за колко време ви минава зачервяването и малките пъпчици на интимните части и около тях след бръснене и епилация ?Много ми е спешно моля отговорете
Липсва описателно заглавие.
Грешен раздел.
kalpazanka
Ако съм ползвала самобръсначка нямам зачервяване. След епилация може би до час-два изчезва, но си зависи от кожата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
като свикнеш такаш за 10 сек. миеш и излизашПървоначално написано от malkasladkaku4ka
е да ама ми се впиват косъмчетата и после като ги дръпна ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малкасладкакучка, не се притеснявай!
Ем като ти се впиват кола маска или самобръсначка и ако няма да ебеш бръсни по посока на космите.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
кремче и си готова
+1 Със самобръсначка и аз нямам проблемПървоначално написано от TheBeliever
. При теб ако е лошо, защото всеки с кожата си
вземи си крем/балсам (от Аптека)
![]()
Като откача, откачам!
аз пък всеки път искам да е перфектно и ги махам със самобръсначка и то по обратната посокаима пъпчици,но при мен се появяват след 3-4 часа и продължителността им е не повече от час-два максимум
![]()
от години се епилирам обаче се появяват подкожни косъмчета и като ги махна остава белег и сега краката ми са на малки точици белечета и не знам как да ги махнанякой да предложи нещо
• God is a D J •
След епилация ВИНАГИ се мажа с крем, защото иначе става пастет ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Бих казала, че са малки ранички.. винаги се мажа с крем след епилация и г/д за 1-2 часа минава..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Купи си нова по-хубава самобръсначка. При мен от някои се получават такива пъпчици и като ги сменя с нещо по-качествено (на Винъс примерно), всичко се оправя.
И се мажи с бебешко олио, за да ти се успокои кожата.