- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Една МОЖЕ БИ невъзможна любов..
Аз тук съм отдавна, но просто пиша от друга регистрация защото не искам да ме знаят коя съм..
Запознах се преди 2 месеца с едно момче от друг град. Той идва много често в моя. Дори вчера беше тук… Писа ми чрез телефона му -фейсбук, че е тук и ми каза ела, в еди си кое кафене съм, аз не приех на сериозно защото 1 път така се избъзика и каза, че е в същото кафене… но сега аз не отвърнах нищо, след малко вече не беше на линия. След това разбрах, че наистина е бил тук от мои приятелки. Съдба. Но това е нищо. Също така вчера - имам моя роднина (няма да спомена точно кой) е нещо като врачка и гледа ми по един начин, задаваш въпрос и то ти отговаря с да или не.Та най-важното и гадното което разбрах е, че няма да се видим скоро чак Лятото след това, че няма да станем нищо повече от приятели. Тогава се сринах.. мислех, че вече просто по-зле няма как да стане, а и аз като вас не повярвах и казах да бе да, глупости, и тя за да ми докаже пита батко ми пътува ли каза да… Обадих му се питах го каде е отговори , че пътува… И как стана така… и тогава повярвах. Явно нямам късмет, явно съдбата ми е против мене.. Но сега се сетих, че ПРЕДИ когато ми гледаше на карти, беше казала – този човек много е влюбен в теб, ще станете много повече от приятели, той ще ти остане много дълго в живота като една дълга и хубава любов. Да ама не…
Може да ви се стори глупаво, но много хора вярват и май вече и аз съм от тези…
Просто съм такъв човек, че когато повярвам в дадено нещо, си втълпявам в главата, че точно така ще стане, затварям се в себе си. А сега искам просто да спра всякакви контакти с него, а друга моя страна ми казва недей може да не е вярно, но надали… Може би с ума си предизвиквам всичко да се случи така както е в главата ми. Искам просто някак да забравя за това, да започна да съм повече с приятели, да ходя по заведения по купони, да не обръщам внимание точно на това, но замисля ли се за него веднага ми изплуват тези мисли.. как поредния човек който обикнах и влезе по-надълбоко в сърцето ми ще бъде едно пропиляно запознанство. Вярно е, че приятелството е по-дълго, Но с любовта се изпитват повече тръпки и се запомня за цял живот…
Просто исках този път да е различно. С толкова щастие започнах контакта. Станахме толкова близки всеки ден си говорим, толкова мили думи, казваме си Обичам те дори и да не сме гаджета,, но това ще ми е съдбата, не мога да направя нищо ще седя и ще чакам. Надявам се… че това няма да е вярно, но уви…
Аз не успях да разбера. Врачката първо ти е казала едно, а след това съвсем друго. И ти сега седиш и размишляваш над това, че съдбата ти е такава и си се примирила с нея.
И само да ти кажа, че никой човек на света не може да знае каква ще ти е съдбата и какво ще се случи през целия ти живот, кога и какви ще са ти върховете и паденията.
Трябва винаги да си наясно какво искаш, иначе и по нататък в живота си постоянно ще се колебаеш. Замисли се, изпитваш ли някакви чувства към този човек или не. Просто е, и отговориш ли си над този въпрос мисля че всичко ще ти се изясни.
Представи си и друго нещо, далече ли са градовете които ви разделят. По колко пъти ще можете да се виждате, защото ако не е много често според мен ще си изгубиш само времето и нервите.
А едно време в училище учехме, че текстът е съставен от граматически и логически правилно свързани изречения . . .
Престанте да я съдите....
Мила,знам много добре как се чувстваш.
Просто гледай да не мислиш за това,забравиго.
То каквото е писано,ще стане.
Начина е да излизаш повече с приятли и да се разсейваш.
Градовете са близки и то много, всяка седмица идва, но някак той няма време точно сега защото следващия петък има концерт. Забравих да спомена, че той идва, за да пее в нашия град. Предполагам, че този петък ще се видим, но както ми гледаха - чак лятото, но аз се надявам нарочно да променя всичко каквото ще стане - Което ми казаха аз ходя на танци и слизахме на тази сцена където той пя преди. И в този момент нещо ми стана - представях си, че е там, че го виждам как пее, чувах му гласа - откачих.. не виждах никой, не чувах никой, и в един момент приятелка ме пита какво ми стана, че тогава спрях да мисля за него, но точно в този момент искам да му се обадя, искам да го чуя...
Ще продължа да се надявам, че все някой ден ще стане нещо между нас и това няма да е вярно..
Studnokruwnaa,топката е в твоите ръце.
Щом всяка седмица идва в градът ти.
Ти поеми инияцитивата.
Звънни му ,когато е в градът ти,предложи му да се видите.
То всичко щ си тръгне от само себеси.
Бъди смела.
Добре де, аз нищо не можах да схвана от твоята история. Ти харесваш ли го това момче? Ако да, тогава защо вместо да потърсиш някакъв контакт с него, си седнала да се занимаваш с врачки и простотии? Човек сам си кове съдбата и никой не може да ти каже какво ще стане утре,вдругиден, камо ли след месеци и години... Като дойде в Петък, или там когато ще идва, отиди и се вижте. Не е толкова трудно нали?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ще ти отговоря, когато ликвидираш пристрастяването си към многоточието.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Махнах повечето, щом толкова ви пречат, но знам, че не това е било причината, но нищо.Първоначално написано от Ssummerjam
Мм.. Да, много обичам този човек. Не се ли разбира от всичко това което написах?
Ще се опитам да успея, ако той има време в петък да го видя. И ще си избия всичко това от главата. Вярвам, че няма да стане.Благодаря ви, все пак!!
![]()