- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Комбинацията тънка талия и пълно дупе
Искам да попитам защото видях една подобна такава тема и ми стана интересно дали мом4ета харесвате моми4ета с слаба талия и малко по пълно дупе и крака ма нямам в предвид дупе и крака като на слоннадявам се да ми отговорите.
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Написано така, ми звучи доста общо. Ако може да покажеш какво имаш предвид.
Welcome to the Jungle...
Какво е това животно бе? Тънка талия, дебели крака и дебел гъз?! WTF
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...3anUYLDSow&t=1
http://picfor.bildero.net/001177C0/m...gine_large.jpg
за такива дами ли говориш![]()
~девойче съм~
тип круша?![]()
what the fuuuuuck ?! тая втората е отвратителнане ме кефят такива
предпочитам от всичко по малко
Първоначално написано от britzy
![]()
Не ме кефят!Що авторке..ти такава ли си?..Тип круша?!
![]()
![]()
![]()
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
като бутилка пиня колада...![]()
иначе 1вия линк...как да е, ама втория братче...![]()
Повечето хора в този форум сте големи комплексари,веднага гледате да критикувате.Не познавате авторката,но веднага я нападате...тя просто иска вашето мнение,няма значение как изглежда.Не сме тук,за да се нападаме,РАЗБЕРЕТЕ ГО!!
Харесват .. стига да е добре поднесеноАз съм момиче , но мисля ,че е даже сладко понякога
![]()
![]()
Аз съм с подобно телосложение - голямо дупе,пълнички бедра и тънка талия,но не съм срещала оплаквания .Е чувала съм и приказки от сорта на "тая има голям пърдялник",но като цяло не съм срещала оплаквания.
Fashion and Styling
\Първоначално написано от dimdim
/ \
/
Като откача, откачам!
Такива котенца по двечки...Защо да не ми харесват. Сладки са.
За секс не ми харесват , но ако мацките в такива тела са готини защо не![]()
Не ми харесват.Първоначално написано от dimdim
Момиче съм.