- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя ме харесва аз искам Секс.
Ключовото е, че предполагаш!Първоначално написано от Emilen
Коментирате си едно към гьотере и то на изуст.
А ти наясно ли си аз на колко съм? А дали например не съм юрист и наясно със системата от всичките й страни и дали не съм обвързана? А може би влизам от време на време , за да убия времето?Първоначално написано от kartacha
не е нужно да отговаряш, всичко беше риторично.
Издай дълбоката тайна.Първоначално написано от kartacha
Ще ви зарадвам. Позлорадствайте. Нямам 18. Стига ви толкова. За да има малко анонимност.
Първоначално написано от miminko
Добре...
Амнистиран си от мен. Типично пуберско мислене, от по-лошия вид, но имаш време да се поопариш и осъзнаеш.
ТочноПървоначално написано от Emilen
![]()
аз се чудя каот е толкова ербаб, защо си губи времето тук, а не ходи да "дупчи"
Защото имам достатъчното време, не ми пускат достатъчно, за да покрия цялото си време. А и аз сериозната връзка си я търся, докато си правя безразборен секс. Какъв е проблемът?
Абсолютно е.Първоначално написано от miminko
Колко трябва да си зле, че да се налага да подвеждаш 16-годишна, защото ТРЯБВА да си изгубиш девствеността (отвратителна дума) преди 19?
Опа, стратегията ми проработи.Първоначално написано от TheManTheLegend
Нали това за вас е обичайна, нормална ситуация и се възползвате. Защо тогава подскочи като ощипана девица, драги ми TheManTheLegend?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Може би греша, но за мен ситуацията също е нормална. Колкото и да се стараеш да предпазиш детето си от подобна случка, няма да има ефект.
God is an idiot, I have DNA...
Браво сега трябва да се прекръстиш на професор <еди-кой си> и да почнеш да кроиш планове за унищожаването на света.Първоначално написано от kalpazanka
![]()
Реших да споделя какво стана :още ходим и пада яко сексИ мисля скоро да не я оставям
![]()
Първоначално написано от moje
![]()
...
И въпреки мненията на снобите момчето си я хвана за гадже и топи чушката, ха нека ви е яд!Първоначално написано от 6ibanqka
![]()
пс.Само да не стане накрая твойто сърчице да разбият.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Да, и е постъпил като мъж, т.е не я е зарязал след като са се на*бали. Ми успех на автора и половинката му.Първоначално написано от straus
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
Браво бе.......ей това се казва егоизъм......Първоначално написано от kartacha
До автора,това зависи какъв човек си,ако си някой егоист като kartacha ще я наебеш и толкова,а тя ще страда най-вероятно ,дори и да не го покаже....и никъде не пише,че на 19 вече трябва да не си девствен.....наистина аман от мъжка солидарност......
Хах иска ми се да знам с твоето мислене някой ден когато одъртееш и пишлемето ти няма да може да става да те видя тогава какво ще искаш,някоя жена до теб да се грижи за тебе или ще гониш още някои за да им го мушнеш които няма да ти обръщат внимание......Първоначално написано от kartacha
абе вие женската аудитория добре рипате, че това било подло да прави секс с нея щом тя го харесва, а той му се прави просто, но забравяте факта, че 95% от днешните жени е обратното - обикновенното момчето харесва дадена красавица, а тя се мисли за велика и го одрязва. Търси някой с мерцедес и с репутация...![]()
Да не говорим, че на нея ще и хареса, щом го прави с него, независимо от неговите мотиви. Друг е въпроса, че ще се зариби младока и ще продължи...
...
Знаеш ги ти днешните жени какви са. С колко зрели жени си излизал, че си направил статистика?Първоначално написано от 6ibanqka
По темата: Аз не бих си легнал с жена, която не ми харесва. Точка. Няма загорял, няма неебал. По-добре една чекия да си ударя, отколкото да ме преследват, звънене по телефона, разправии, сълзи. Хем съм изпразнен, хем ми е мирна главата.
![]()
Жестоко е да си сред бурените цвете
Хахахах, искам да ти кажа, че е точно обратното! Мацката си харесва пича, а той по някаква негова си странна мъжка причина, я реже.Първоначално написано от 6ibanqka
И не е защото не я харесва, а по някаква (странна, както казах) причина от сорта на - пияна е, прекалено е добра, за да й го "причиня" (все едно ще я коли, баси) и т.н.
Докато има хора с мислене като това на автора, светът няма да се оправи.
Първоначално написано от TheBeliever
Разбрали сме се да има секс викати все едно за кола се пазарите. Вземай я и като ти опъне палатката ще я харесаш
Няма начин
![]()
Разбирам да беше готин тип - само секс, окей .
Ама ти си девствен олигофрен , не знам как момичетата не се крийпват от такива некадърни загорелници .
Идеята е , не , че е лошо да си девствен , лошо е, че не искаш да си , ама си![]()
Виж, ако се къпеш често , може да ти взема аналната девственост, проблеми нямаш.
Тези дни съм малко агресивна , извинете ме .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...