- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да забавя еякулацията?
аз съм на 14 и ми предстой до няколко дни да си направя сефтето както се казва,обаче не искам да свърша на 1-та минута смисал има ли как поне до 10 мин да го забавя свършването с нещомерси предварително
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
;P
Удари една злобарка преди да се почнете
Втъркай си местна упокйа в хуя![]()
и после ще види секс през крив макарон, защото няма да му стане. Голяма работа като свършиш на 1-вата мин. след 10 мин. ще го направите пак и ще издържиш повече. На 5-тия тек вече ще е задоволена![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
използвай durex performa много помагат да знаеш
Кой каквото си направи си е за главата му
Що само 1?Първоначално написано от babity
Нека да са 4-5
![]()
Като откача, откачам!
Карай го нормално как да го забавя ... 1вия ми път нито съм го мислил нито нищо.. Много ме е*еше квото трябва да стане ще станеTake it easy
![]()
Това беше доброПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
![]()
По темата..Гледай да се отпуснеш и не се притеснявай от нищо...
Притеснението дайства зле на малкият приятел ()ииии може и да не успееш да свършиш.
Първият път и аз се притеснявах , че ще свърша за 1-2мин , но от напрежението вероятно изобщо не стигнах до финала. Накрая отидох и се облекчих в тоалетната ..
Бутай пък да става, каквото ще ; )