.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

СЕРИОЗНО Е МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ.....

Знам че наскоро беше добавена подобна темичка но авторката не беше написала причината та аз съм в сходна ситуация. 7 клас съм класът ни си дели на групички от по 3-ма 4-ма човека. Аз бях в групичка с още 2 момичета с които преди два дена спрях да си говоря защото издадоха моя тайна когато вечерта им звъннах да питам защо са го направили те ми се нахвърлиха и ми казаха че съм се сърдела за най-малкото нещо,че съм била голяма овца а на една снимка в Фейсбук ми написаха че съм мноого грозна (аз не го отричам и ниога не съм го отричала но ги мислех за приятелки) незнам как но накараха голямата звезда на класа да настрои момичетата от класа срещу мен и никой не ми говори. Казаха ми че съм била исползвачка,кучка,овца и грозница която не заслужавала да живее!!! и НЕ СЕ ШЕГУВАМ наистина може би съм се сърдела за най-малкото нещ не на само те са ми на главата майка ми и баща ми се развеждат и не могат да ме поделят...Нямам никакви приятели тайните ми са наяве майка ми не може да ми помогне защото се разкъсва между работата мен и съдебната зала , не съм говорила с баща ми и ми е много лошо защото в Петък не съм била на училище и незнам как да се явя там в Понеделник...Какво да правя? Надявам се да обявят грипна ваканция но това едва ли ще помогне.... много ви моля да ми помогнете....
    • ТЕ
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Повече от фен
    ми отиди и не им обръштаи внимание ъчи си гледаи си уроците и тва е не се закачаи с тях прави каквото си правлаи преди

Супер фен Аватара на scrooper
    премисли малко нещата. Ако онези не са ти истински приятелки, не се занимавай с тях. Ако са, те ще те потърсят да се сдобрите. Насочи вниманието си към нещо важно, което зависи от усилията ти и от което зависи бъдещето ти, например образованието. Ако имаш такава цел няма да разполагаш с много време, през което да се тормозиш защо някои хора са кучки. Ако проблемът е в теб, работи по въпроса. Само не си губи времето като се чувстваш зле
    always late but worth the wait!

Ами те отдавна доказаха че не са ми истински приятели и отдавна съжелявах че съм им разказвала за проблемите си , но не очаквах това Дали е добра идея да помоля един мой приятел който познава цялото училище да ме запознае с някой???
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Решението е много просто.Трябва просто да работиш върху себе си.Аз можех да ти обясня какво да направиш но много ме мързи и не съм сигурен дали ще ти го разкажа правилно затова влез в http://kolibka.com
    нашиши на търсачката The Secret и търси филм който се казва The Secret и на снимката си има ето тази снимка http://brucewagner.files.wordpress.c...al_on_dark.jpg
    свали и го гледай филма.Имаш предостатъчно време...

AAaaaaaa The Secret е уникален филм!! Гледайте го на всяка цена! Аз мога да кажа, че научих толкова много от този, а и всичко е вярно!
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Личи си от хубавата ти усмивка

Мега фен Аватара на Concussion
    Как може в 7-ми клас да сте такива дечковци? Я по-добре вместо да се занимавате с глупости, си сядайте на задниците и учете за да може да влезете в хубава гимназия, 'щото и за да станеш сервитьорка вече са големи изискванията..

Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Как може в 7-ми клас да сте такива дечковци? Я по-добре вместо да се занимавате с глупости, си сядайте на задниците и учете за да може да влезете в хубава гимназия, 'щото и за да станеш сервитьорка вече са големи изискванията..
    Аз уча имам големи шансове да вляза даже в 1 а за 4 сто процента а това са доста добри гимназии...

Голям фен Аватара на ysmivka
    Не им обръщай внимание. Учи си гледай си живота и това е .. все някога ще си намериш истински приятели
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

А този вид истински приятел съществува ли още?

Супер фен Аватара на Lian4ety
    Всички казвате не им обръщай внимание, но незнаете наистина какво е. До скоро бях в същата ситуация и си нямате на идея колко е гадно всеки да ти шушне зад гърба! До колкото до авторката просто се опитай да ги игнорираш, учи си уроците, ще видиш,че скоро ще им омръзне да се занимават с теб и ще си дойде всичко на мястото
    Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!

Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!

Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от unknown0inlowe
    Разбира се!Стига да имаш късмета да са наоколо.

Не се притеснявай толкова,тая година наблегни на ученето и игнорирай дразнителите около себе си. Постарай се да влезеш в хубава гимназия,където ще ти е интересно да учиш. Дано там си намериш добри приятели.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Голям фен Аватара на ysmivka
    Цитирай Първоначално написано от unknown0inlowe
    ДА 100% съществува!!!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    AAaaaaaa The Secret е уникален филм!! Гледайте го на всяка цена! Аз мога да кажа, че научих толкова много от този, а и всичко е вярно!
    Може ли само да помоля за линк към филма, че както го коментира ми стана интерестно ???
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си