.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Какво мога да направя....

Знам какво ще кажете 'ето я и поредната тема ..за това как да разберем дали едно момче ни харесва' ..
    Ето я и моята история .. така да се нарече:
    Имах си приятел разликата ни е 4 години аз съм на 13 той на 17 ..оставал е няколко пъти в 7 клас а ние сега сме в един клас бяхме гаджета той вендъж скъса с мен каза че все още ме харесва .. но скъса с мен после станахме гаджета отново и ..предди поне седмица скъса отново с мен казах си 'дали отново ще ме попита дали искам да сме гаджета', но постоянно си мисля дали все още ме харесва тъй като в един лексикон които тои е попълвал има въпрос 'Имаш ли си гадже' тои е отговорил 'Да' следващия въпрос беше 'Как се казва' и той написал името 'Габриела' , а тази Габриела я познавам защото тя ме заплашваше че ще ме бие заради него .. защото и тя го харесвала тя е на 18 тя ми беше казала веднъж че ако аз съм го била зарязала той веднага щял да отиде при нея .. аз не и повярвах казах и че няма да скъсам с него .. така и така този лексикон в които и тои е попълвал НАРОЧНО някой го беше оставил на чинът ми в даскало ... и се чудех дали е истина или тои го е написал само и само за да ревнувам вчера най добрата ми приятелка ме попита дали все още го харесвам отговорих и 'НЕ' попитах я и дали тя го е попитала дали тои ме харесва тя ми каза 'НЕ' аз след това и казах че съм я излъгала че все още го харесвам.Най - добрата ми приятелка днес ми пише .. че той ходел с едно момиче но не ми казваше коя е тя помислих си че е тази моята най - добра приятелка после помислих че тази Габриела и приятелката ми ми каза че така и било .. ходел с нея но после ми казва че ме е излъгала приятелката ми казва ми че той щял да ми каже кое е това момиче но .. толкова бързо ли ме забрави? ..... Незнам на него ли да вярвам .. или ...
    Виее как мислите??!
    Повечето хора просто преминават темата...
    Съжалявам ако има правописни грешки.
    Благодаря на тези който отделиха време да прочетат темата !

Мега фен Аватара на FuckedUp

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ама нищо не разбрах... той ходел с някаква която приятелката ти знае, ама ти не знаеш, ама и той не ти казвал...

Оффф... обърках се...

Ааа... той ходел с тая Габриела... Е какво можеш да направиш ти... Толкова пъти сте късали, и толкова сте се сдобрявали ... Писнала си му... остави го намира... апък и се гледа колко е стока на 17 години вече, а е повтарял няколко пъти 7ми клас По-добре го забрави и го остави да си живее с оная... да не стане по-зле за теб...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен
    Общо взето,се заформя любовен четириъгълник.....
    Моето мнение,колкото и да е банално,че трябва да говориш открито с момчето,на 4-очи.

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Лелеее,вЕрно ли?

Намери си друг,тоя го забрави!

да вярно е аз я познавам сичко е както го разправя 1:1 може да вярвате на всичко написано по горе не си измисля
    Пиках на химна!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Забрави го. Щом сте късали толкова много пъти и щом вече е с друга - очевадно е, че не те харесва
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Еми не разбрах почти абсолютно нищо .... но от малкото което се разбра мога да ти кажа само: опитай се да го забравиш...?
    Save the earth! Its the only planet with chocolate.
    момиче

Голям фен Аватара на notlike
    Ебати якия трол, майна... 17-годишен да е в един клас със седмокласничка. На тоя сигурно топките са му повече от мозъчните клетки Евала за якия трол, а ако не е трол, лошо за тебе, щото аз досега не вярвах, че такъв идиот може да се е родил в България..
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от notlike
    Ебати якия трол, майна... 17-годишен да е в един клас със седмокласничка. На тоя сигурно топките са му повече от мозъчните клетки Евала за якия трол, а ако не е трол, лошо за тебе, щото аз досега не вярвах, че такъв идиот може да се е родил в България..

8 Клас

Аби направо не му обръщай внимание ти сама го казваи че няколко пъти сте скъсали и сте се здобрили кв`о очакваш от тъкъв прост .. ако не си чула тая поговорка чуй я от мене ...Дълго, надменно и с презрение се гледаха един друг презерватива и балончето... ако ме разбираш кв`о искам да ти кажа ...

Цитирай Първоначално написано от MuRocLaW
    да вярно е аз я познавам сичко е както го разправя 1:1 може да вярвате на всичко написано по горе не си измисля
    кои/коя си ти ??

Супер фен
    пхахахахха
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Тази тема ми вдигна настроението ..
    *сън*

Голям фен Аватара на notlike
    Е, ко не, то трябва да си много куха лейка, че да се захванеш с такъв умствено изостанал. Teenproblm, всъщност след по-малко от седмица ставам на 16, но това не ми пречи да съм доста над поне като мислене...
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

И кво толко му хареса на тоя?
    Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..

Супер фен Аватара на kindergarden
    ебати....нямам думи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си