Знам какво ще кажете 'ето я и поредната тема ..за това как да разберем дали едно момче ни харесва' ..
Ето я и моята история .. така да се нарече:
Имах си приятел разликата ни е 4 години аз съм на 13 той на 17 ..оставал е няколко пъти в 7 клас а ние сега сме в един клас бяхме гаджета той вендъж скъса с мен каза че все още ме харесва .. но скъса с мен после станахме гаджета отново и ..предди поне седмица скъса отново с мен казах си 'дали отново ще ме попита дали искам да сме гаджета', но постоянно си мисля дали все още ме харесва тъй като в един лексикон които тои е попълвал има въпрос 'Имаш ли си гадже' тои е отговорил 'Да' следващия въпрос беше 'Как се казва' и той написал името 'Габриела' , а тази Габриела я познавам защото тя ме заплашваше че ще ме бие заради него .. защото и тя го харесвала тя е на 18 тя ми беше казала веднъж че ако аз съм го била зарязала той веднага щял да отиде при нея .. аз не и повярвах казах и че няма да скъсам с него .. така и така този лексикон в които и тои е попълвал НАРОЧНО някой го беше оставил на чинът ми в даскало ... и се чудех дали е истина или тои го е написал само и само за да ревнувам вчера най добрата ми приятелка ме попита дали все още го харесвам отговорих и 'НЕ' попитах я и дали тя го е попитала дали тои ме харесва тя ми каза 'НЕ' аз след това и казах че съм я излъгала че все още го харесвам.Най - добрата ми приятелка днес ми пише .. че той ходел с едно момиче но не ми казваше коя е тя помислих си че е тази моята най - добра приятелка после помислих че тази Габриела и приятелката ми ми каза че така и било .. ходел с нея но после ми казва че ме е излъгала приятелката ми казва ми че той щял да ми каже кое е това момиче но .. толкова бързо ли ме забрави? ..... Незнам на него ли да вярвам .. или ...
Виее как мислите??!
Повечето хора просто преминават темата...
Съжалявам ако има правописни грешки.
Благодаря на тези който отделиха време да прочетат темата !