- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правих си тест и пак имам притеснения.
Направих втори. Със сутрешната урина. Много ясна една черта,без никакви разсейки и странни цветове ..По-спокойна съм и ще чакам вече да ми дойде тези дни. Цялото това напрежение покрай тестовете, а и отделно съм подложена на стрес тези дни може би е подпомогнало самото закъснение...
![]()
браво и другия път по-внимателноПървоначално написано от KrisiNik
))
спокойно не си бременна ,на мен честичко ми закъснява и не се плаша ,пък и щом си го правила с презерватив и той не е бил скъсън не виждам защо си се паникьосала
love is gone!
[quote=Emilen]Вземи си още един тест. Понякога дават дефекти - машина ги прави, все пак. Възможно е някой от индикаторите да се е разлял встрани от полето. Важно е кой - за контрол на теста или за
Като откача, откачам!
Тук в този форум съм чел и неща от сорта на: "Правихме го с презерватив, не се е късал, дойде ми с 2 дена закъснение има ли възможност за цветна бременност?"
Това го казвам защото, ако се паникюсваш сега въпреки, че е нямало причина, това не значи, че пак няма да се паникюсваш като взимаш протизочатъчни. Това цялото ще приключи когато започнеш да мислиш логично. И недей казва - "ааа ама аз таковата онаковата аз знам че бла бла бла ама все пак...".
Щом има едно все пак и си пуснала темата, това което казваш са глупсоти и явно си несигурна щом се допитваш до други(нищо лошо в това, просто недей да твърдиш, че мислиш иначе въпреки, че очевидно не е така)
целия проблем ти идва от това,че се притесняваш! Спри!
просто отиди на лекар и го питай за противозачатъчни. Аз пия от близо 3 години и нямам проблеми нито притеснения ...
true, true.Първоначално написано от bybz
Welcome to the Jungle...
Да бе, тогава пък да се притеснява от бучки в гърдите и да трепери пред кабинета на мамолога. Мани беги.Първоначално написано от rakiQ
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Щом е било с презерватив и то не скъсан не се паникосвяй!