.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Направих втори. Със сутрешната урина. Много ясна една черта,без никакви разсейки и странни цветове .. По-спокойна съм и ще чакам вече да ми дойде тези дни. Цялото това напрежение покрай тестовете, а и отделно съм подложена на стрес тези дни може би е подпомогнало самото закъснение...

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от KrisiNik
    Направих втори. Със сутрешната урина. Много ясна една черта,без никакви разсейки и странни цветове .. По-спокойна съм и ще чакам вече да ми дойде тези дни. Цялото това напрежение покрай тестовете, а и отделно съм подложена на стрес тези дни може би е подпомогнало самото закъснение...
    браво и другия път по-внимателно))

Голям фен
    спокойно не си бременна ,на мен честичко ми закъснява и не се плаша ,пък и щом си го правила с презерватив и той не е бил скъсън не виждам защо си се паникьосала
    love is gone!

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    [quote=Emilen]Вземи си още един тест. Понякога дават дефекти - машина ги прави, все пак. Възможно е някой от индикаторите да се е разлял встрани от полето. Важно е кой - за контрол на теста или за
    Като откача, откачам!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Тук в този форум съм чел и неща от сорта на: "Правихме го с презерватив, не се е късал, дойде ми с 2 дена закъснение има ли възможност за цветна бременност?"

Това го казвам защото, ако се паникюсваш сега въпреки, че е нямало причина, това не значи, че пак няма да се паникюсваш като взимаш протизочатъчни. Това цялото ще приключи когато започнеш да мислиш логично. И недей казва - "ааа ама аз таковата онаковата аз знам че бла бла бла ама все пак...".
    Щом има едно все пак и си пуснала темата, това което казваш са глупсоти и явно си несигурна щом се допитваш до други(нищо лошо в това, просто недей да твърдиш, че мислиш иначе въпреки, че очевидно не е така)

Град
    Пловдив
    Зимата от студеното, напрегнатите ситуации, стрес, нерви - всичко това толкова пъти ме е карало да полудявам от ужас, че ми закъснява, че чак не ми се мисли! Спокойно, т'ва жените сме страшна работа!

Супер фен Аватара на rakiQ
    целия проблем ти идва от това,че се притесняваш! Спри!
    просто отиди на лекар и го питай за противозачатъчни. Аз пия от близо 3 години и нямам проблеми нито притеснения ...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от bybz
    т'ва жените сме страшна работа!
    true, true.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от rakiQ
    целия проблем ти идва от това,че се притесняваш! Спри!
    просто отиди на лекар и го питай за противозачатъчни. Аз пия от близо 3 години и нямам проблеми нито притеснения ...
    Да бе, тогава пък да се притеснява от бучки в гърдите и да трепери пред кабинета на мамолога. Мани беги.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на rakiQ
    ахахаххаха

Щом е било с презерватив и то не скъсан не се паникосвяй!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си