- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Устните ми...
Здравейте... Имам много гаден проблем с устните ми... Сега през зимата винаги са напукани, но и да не е зима пак са така.. Най-мразя когато се зачервят... дори са ме питали, дали имам червено червило... Смятайте... за какво червено става въпрос... Толкова е гадно, слагам - телесни червила, дори реших и фдт да си сложа на устните... и все много си личи червеното... Как да ги оправя... в момента съм с мед на устните... но то не е точно за такова, а за омекване... Моля ви за помощ...![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
eee нищо тва е нормално za през зимата. и мен понякога ми с е случва ама аз слагам гланц :P
Имаше едно клипче в youtube за напукани устни..но нещо не го намирам![]()
Помня че тряваше да махнеш напуканата кожа с четка за зъби и след това вече да полагаш грижи за устните си.Някакъв скраб за устни се правеше с мед,захар и вазелин.Слагай постоянно гланцове..дано да се оправиш.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
^ Според мен няма да е удачно да си маха кожичките с четка за зъби, няма ли да се разранят и кървят устните...
Слагай им мед сутрин и вечер можеш да смесваш и меда със захар, както вече споменаха, мажи си устните с предпазен гланц или с витамини има такива на Нивеа, Ейвън...
Humans need fantasy to be human.
И моите бяха така, но ми се оправиха като постоянно бях с гланц на устните през половин час се мажех дори вечер си слагам преди да си легна. Пробвай и тидано да не си толкова тежък случай, че дори и така да не се оправиш
Постоянно дръж балсамче в джоба.
all day... all night... what the fuck?!
^Динята и пъпешаПървоначално написано от Sisito941
![]()
Когато са ти напукани устните, мини през тях с памуче натопено в гореща вода(става и с топла вода от чешмата, естествено не трябва да е прекалено гореща, за да не изгори устните). По този начин ще паднат мъртвите клетки. Преди всяко излизане слагай балсамче, както и вечер преди лягане. Мисля, че имаше и една маска с мед, потърси я из интернет.![]()
Не се облизвай толко често , като за начало , защото точно от този гаден навик много хора се издокарват с напукани устни.Ползвай по ефикасно балсамче за устни и се мажи с кремче преди лягане![]()
На влажни устни се намажи със захар - ама повечко и с четката за зъби търкаш мноого бавно и без да натискаш.То се усеща какво се маха и къде какво има още.После се намажи с мед, а и е доста хубаво преди лягане стабилно да се мажеш с някое балсамче.На Нивеа са много хубави, тези, които дадоха по-нагоре също са много добри.Просто не оставай без гланц, балсам или каквото и да е.![]()
И моите са така :Д Просто вече свикнах да си нося балсам за устни, кактоси взимам телефон или ключове :Д:Д През 30 мин си слагам. На Леокрема много ми харесват, Нивеа също.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
http://www.youtube.com/watch?v=eajIxcf0ZZA
ето го клипа.
Ако наистина са много напукани и червени сигурно имаш и друг проблем. Сигурна ли си че пиеш достатъчно вода? Кожата ти суха ли е?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Първоначално написано от Sisito941
И аз съм много доволна, защото също съм с вечно напукани устни...тези балсамчета хем са евтини, хем са мазни и много ми помагат на мен! Само дето напоследък никъде не мога да ги открия![]()
Мила, ето ти истината - мокриш си четката за зъби и си изтриваш устните, след това нанасяш тоя балсам.
Устните ти ще са абсолютно същите както през другите сезони. Откакто я открих тая комбинация, съм на 7 небе, защото по принцип зимата устата ми е като ръфана от куче.
ако наистина постоянно ти е напукана устата то недей да я мажеш с каквото ти падне, най-малкото с фдт. повярвай ми, това не е никак добре. на мен ми е страшно чувствителна кожата там и като духне малко по силен вятър и температурата стане по-ниска от 5 градуса и устните ми се напукват, стават червени, дори и около самите устни. най-доброто което мога да ти препоръчам е да се мажеш с най-просто безцветно балсамче постоянно, особено докато си навън. и се мажи на богатосъщо можеш да правиш това от клипчето, няма да навреди. а колкото до цвета не се притеснявай, може да изглежда супер готино, а ти да си въобразяваш, според мен не е толкова страшно.
и на мен страшно много ми помагат тези бабините кремове, нали се сещаш? с вазелин и пчелно- или медно-нещо-си. питай баба ти със сигурност знае. и нещото с четката за зъби не ти го препоръчвам, ако наистина са ти чувствителни устните, няма да е най-приятното преживяване
)
п.с. съжалявам че никъде нямам главни букви, но нещо шифта ми отказва![]()
леле това е много гадно, но се оправя - чела съм,че това с четката за зъби помага, но на мен не ми помогна особено (може би трябва с по-твърда четка) , мед от много време не съм ползвала, но мисля, че от части помага - ако не се лъжа малко щипе
аз ползвам от тези шоколадовото и съм много доволна
мажи се с по-мазен балсам, по-често и ще се оправиш! успех
![]()
![]()
If you can live forever what do you live for?
Че какво по-хубаво от червени устни.Въпреки,че е малко неприятно,защото те болятИначе и аз съм така сега.Просто слагай някакви балсами и кремчета.И не слагай фдт!
Брях,брях
Ами потърси в близкия хранителен магазин..При нас ги има..Първоначално написано от Mi6inka
Имам същия проблемпреди имах лошия навик да ги чопля до кръв
но се осъзнах и спрях.. сега вече година не съм ги бутала и са много добре
![]()
Моят съвет..
пий много вода
аз си слагах на устните един път седмично маска с мед и извара..много помага![]()
винаги си носи балсам за устни или гланц (аз съм супер доволна от Eucerin..не е никак скъп..като Nivea) вече три опаковки заминаха..не мисля да го сменям
и не ги чопли..най-важното![]()
Аз преди 2-3 години имах ужастни устни,даже на лекар ходих.От тогава правя следното:Първо със памуче с топла вода минавам устните,после слагам Благ вазелин (не е обикновен,използва се точно за напукана кожа) и след това това балсамче на Eucerin.Малко е скъпичко-9 лева е,ама си струва.
http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1024&bih=675
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall