- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Издънвам се пред момчета
Момиче на 15 съм а все още не сам имала истинко гадже. Когато говоря с момче което ми харесва се се издънвам някъде ,немога да бъда себе си . Имам чувството че момчетата не ме приемат по този начин . Незнам какво да правя . Хубава съмприятелите ми казват че сам забавна и умна . Помогнете ми ! Как да оправя нещата .
Кирилицата важи и за заглавието.
kalpazanka
Отпуснисе
Бъди себе си![]()
Порасни![]()
просто се дръж естествено той ако е влюбен в теб ще те харесва такава каквато си -себе си .Момчетата харесват естествени момичета а не лигли които се превземат!![]()
Не му показвай, че си прекалено навита(давай му свобода) Дръж се готино, леко небрежно и не пресилвай нещата. Така ще ти е в кърпа вързан.![]()
+1.Първоначално написано от rand0m
Дори се прави леко на недостъпна, за да пробудиш интереса у момчето.
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
Такива пък са ми любими. Ако не е супер красиво момиче първата ми реакция е "оф тая па...не стига ,че се занимавам с нея ,пък ми се и прави на интересна..."Първоначално написано от kay4yk
Добър съвет...интереса щяла да му пробужда.
като момче мога да го потвърдя.. че като сеп рави на интересна пробужда интерес ,лигави се там знам ли :Д
Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!!![]()
![]()
/Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......
Просто се отпусни и това е..
- Момчетата не са някакви злобни същества,за да се
притесняваш от тях..Спираш да се притесняваш и говориш
на каквито теми се сещаш..
- За недостъпността - Всеки с вкуса си..Някои момчета харесват
момичетата да са недостъпни,други - НЕ..
Auriss - Ти щом се занимаваш с нея,значи я харесваш..
Така,че и ти самият нищо няма да можеш да направиш,ако момичето се направи на недостъпна..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
@Smilez
......освен да не се занимавам ,при положение ,че има и други.![]()