- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пълнее ли се от ядки ?
Да, знам, въпроса ми сигурно ви се струва глупав, но пълнее ли се от ядки ?
По - специално от слънчоглед и лешници ?
Мерси предварително![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....
Ами, по принцип съм чела, че се дебелее, но освен това са много полезни и се използват в диетите, но по малко количество. Лешниците са полезни, но слънчогледа не е, така че те съветвам да го ограничиш.![]()
Има разлика между мазнините в ядките и в чипсовете например. Едните са наситени и се натрупват като запаси в организма, тоест дебелееш.. Другите са полезни за организма и от тях доста трудно би напълняла, при положение че са ти нужни.. Също така полезни са суровите ядки, не печени и солени..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ядките са полезни, но в ограничени количества, защото са доста мазничкиМожеш сама да си отговориш на въпроса като имаш предвид, че олиото се прави от слънчоглед
![]()
Висококалорични, но полезни.![]()
I still have feelings...
you are my passion.
Доколкото знам са страшно полезни..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
пълнее се да, аз ги избягвам при режими
Първоначално написано от BaffaLsc
Вече ти отговориха на въпроса , но и аз ще се повторя , че ядките, които е предпочитане да са сурови , защото в противен случай са печени в допълнително мазнина и сол са изключително полезни , богати на протеини , както и на полезни мазнини.
Ще посъветвам всички момичета да не забравят , че тялото им има НУЖДА от мазнини , а смятам , че ядките са доста удачен вариант за набавяне на полезни такива.![]()
Преди време и аз си мислех , че не са толкова нужни , но пък именно заради това си навлякох проблеми с цикъла , така че правете си сметка и хапвайте по 30-40гр. сурови ядки поне веднъж седмично.![]()
To infinity and beyond.
Няма нещо,което да е вредно , ако не злоупотребяваш. Хапвай си , то без това повече от 50-60гр слънчоглед трудно ще изчоплиш за един ден ; )