- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- просто нямам думи ,, нямам нямам думи
И двамата знаят дгугият коя чука, а ти в крайна сметка си без гадже...![]()
Само те използват аз съм почти 100% сигурен. Не искам никога да имам гадже като теб...само такава приятелка.. :P
Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..
3ойка с 2мата и ги заебаваш после
Първоначално написано от ellmeneo
Приятели са и незнам до колко си споделят
![]()
биди сигурна дека веке имат график![]()
Правилно! Какъв е смисълът да се стиска момичето!Първоначално написано от DarkTemplar
Първоначално написано от miminko
не мъти мозокот на девойчетата со глупости
![]()
Миминко, въпреки сходството в имената, не си Дева Мария!Първоначално написано от mecho8888
Не се вживявай толкова!
Няма да почнем да уважаваме женския род повече, ако е пълно с еманципирани феминистки като теб!
Първоначално написано от ellmeneo
...
Правилно! ЕбЪн да има!![]()
И аз нямам думи каква к у р в а си.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
![]()
това мислих, че само по филмите го има
![]()
![]()
Филмите пасти да ядат в сравнение с някои случки от реалния живот.Първоначално написано от rtpghhfcz
Welcome to the Jungle...
От малки ги владеете отлично курвенските номера обаче.. а иначе като смяташ,че ще ти е скучно,вземи привлечи още някое момче,та да сте в пълен състав..ужас!
• Обичай,за да те обичат! •
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от mmm_sweet
Найстина много жалко,но то нали знаете всичко се връща така че...Първоначално написано от KrisiNik
Това просто ме разбиПървоначално написано от mecho8888
![]()
![]()
![]()
Само един въпрос : Не изпитваш ли чувство на срам ..?
Не знам просто как не ти е неудобно да ги разправяш наляво надясно тея простотии. То бива бива, ама човек трябва да си постави една граница на поведение, която да не преминава. Не само че нямаш елементарно уважение към самата себе си, ами си тръгнала да обясняваш любовните си подвизи. И какво, да ръкопляскаме ли ? Никoй не е безгрешен, ама това твойто ми се струва прекалено. Ти си знаеш, аз просто изказвам лично мнение.
Късмет !
- Това е невъзможно! - казала Причината.
- Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
- Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
- Опитай... - прошепнала Мечтата.
В момента гледате 23 епизод на "Женското общество в Teenproblem разкъсва малко по-разкрепостеното момиче".
двамата сигурно се събират и си говорят
- днеска я клатих на задна един час напраооОО я сцепих![]()
- на мен пък ми даде анално![]()
- оле брат пък на мен за анално ми се напрай ама поне ми лапа![]()
Ти или си много тъп,или просто си тъп.А да,или не знаеш нищо за момичетатаПървоначално написано от kartacha
"Ужас,с какво е заслужило момичето това отношение?".Всяко нормално момиче би се възмутило,още повече че тая даже няма 16 сигурно.Момичета,СТЕГНЕТЕ СЕ ! То верно,че мъже не останаха,ама от друга страна за такива курвета струва ли си да се напрягаш..накъде отива света бе?
+1Първоначално написано от miminko
Момиче, ти да не си на повикване??
С две думи нямам думи с една ИЧ!Първоначално написано от GLaDOS
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
"големият" пуберски разбирач се обади както винаги неподготвенПървоначално написано от kartacha
![]()
и да слагаме етикети и да не слагаме , извода е ясен - к*рволяк
Ама какво ви пречи?Така си е решила.Макар че ако няма 18-19-20 години ще съм лекоот подобно държание,но по принцип няма лошо.Но по принцип и дефакто са две мнооооооого различни неща.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire