.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от ellmeneo
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Още 1 приятел с привилегии приемаш ли?
    Не,стигат ми толкова.
    Много жалко.

И двамата знаят дгугият коя чука, а ти в крайна сметка си без гадже...
    Само те използват аз съм почти 100% сигурен. Не искам никога да имам гадже като теб. ..само такава приятелка.. :P
    Има хора, които не можеш да спреш. Появяват се в живота ти обречени да го напуснат. Прегръщаш ги много силно, но най-доброто, на което можеш да се надяваш е да ги забавиш малко..

Re: просто нямам думи ,, нямам нямам думи

харесвах едно момче близо година , но той искаше смао секс и аз с времето го забравих ,, появи се друго момче ( негов приятел) и аз силно казано се влюбих в него .. станаха някой събития и чустватата ми към него постепенно взеха да изстиват . Докато един ден не дойде у нас и ме отвори . Оттгова стана по внимателен , звънеше ми и продължава да ми звъни почти всеки ден. Но това другото момченце което бях харесвала дълго време изведнъж ми прописа и решихме "да се видим" у нас . Дойде и се "видяхме" (под видяхме имам предвид нещо съвсем друго ).И оттогова насам един ден у нас единия , друг ден - другия . Приятели са и незнам до колко си споделят , но докато на единия не му пука , другия става леко ревнив . А аз не мисля че ВЕЧЕ имам някакви чувства и към двамата . Всичко е просто за секса и забавлението . Но почвам да се чувствам тъпо за това ,че ги въртя така гадно .. Какво да правя ?

Приятели са и незнам до колко си споделят

биди сигурна дека веке имат график

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Eй заради такива момиченца момчетата си мислят,че могат да имат всяка... Ти нещо подобно на самоуважение имаш ли?
    За самоуважение не знам, но определено си ползва вагината по предназначение. И то често.
    Правилно! Какъв е смисълът да се стиска момичето!

ззз

Eй заради такива момиченца момчетата си мислят,че могат да имат всяка... Ти нещо подобно на самоуважение имаш ли?

не мъти мозокот на девойчетата со глупости

anonymous768631
    Guest

Re: ззз

Цитирай Първоначално написано от mecho8888

не мъти мозокот на девойчетата со глупости
    Миминко, въпреки сходството в имената, не си Дева Мария!
    Не се вживявай толкова!
    Няма да почнем да уважаваме женския род повече, ако е пълно с еманципирани феминистки като теб!

Да е ,, че после кво да прая .. Ще си умра от скука .

...

anonymous768631
    Guest
    Правилно! ЕбЪн да има!

И аз нямам думи каква к у р в а си.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

това мислих, че само по филмите го има

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    това мислих, че само по филмите го има
    Филмите пасти да ядат в сравнение с някои случки от реалния живот.
    Welcome to the Jungle...

Голям фен Аватара на xSANYAx
    От малки ги владеете отлично курвенските номера обаче.. а иначе като смяташ,че ще ти е скучно,вземи привлечи още някое момче,та да сте в пълен състав..ужас!
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet

Това не трябва да ти прави впечатление,почти всички станаха такива днешно време. Жалко,но факт.
    Напълно съм съгласна.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от KrisiNik
    Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet

Това не трябва да ти прави впечатление,почти всички станаха такива днешно време. Жалко,но факт.
    Напълно съм съгласна.
    Найстина много жалко,но то нали знаете всичко се връща така че...

Град
    Димитровград

Re: просто нямам думи ,, нямам нямам думи

Цитирай Първоначално написано от mecho8888
    харесвах едно момче близо година , но той искаше смао секс и аз с времето го забравих ,, появи се друго момче ( негов приятел) и аз силно казано се влюбих в него .. станаха някой събития и чустватата ми към него постепенно взеха да изстиват . Докато един ден не дойде у нас и ме отвори . Оттгова стана по внимателен , звънеше ми и продължава да ми звъни почти всеки ден. Но това другото момченце което бях харесвала дълго време изведнъж ми прописа и решихме "да се видим" у нас . Дойде и се "видяхме" (под видяхме имам предвид нещо съвсем друго ).И оттогова насам един ден у нас единия , друг ден - другия . Приятели са и незнам до колко си споделят , но докато на единия не му пука , другия става леко ревнив . А аз не мисля че ВЕЧЕ имам някакви чувства и към двамата . Всичко е просто за секса и забавлението . Но почвам да се чувствам тъпо за това ,че ги въртя така гадно .. Какво да правя ?

Приятели са и незнам до колко си споделят

биди сигурна дека веке имат график
    Това просто ме разби

Само един въпрос : Не изпитваш ли чувство на срам ..?
    Не знам просто как не ти е неудобно да ги разправяш наляво надясно тея простотии. То бива бива, ама човек трябва да си постави една граница на поведение, която да не преминава. Не само че нямаш елементарно уважение към самата себе си, ами си тръгнала да обясняваш любовните си подвизи. И какво, да ръкопляскаме ли ? Никoй не е безгрешен, ама това твойто ми се струва прекалено. Ти си знаеш, аз просто изказвам лично мнение.
    Късмет !
    - Това е невъзможно! - казала Причината.
    - Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
    - Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
    - Опитай... - прошепнала Мечтата.

anonymous768631
    Guest
    В момента гледате 23 епизод на "Женското общество в Teenproblem разкъсва малко по-разкрепостеното момиче".

Голям фен
    двамата сигурно се събират и си говорят
    - днеска я клатих на задна един час напраооОО я сцепих
    - на мен пък ми даде анално
    - оле брат пък на мен за анално ми се напрай ама поне ми лапа

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от kartacha
    В момента гледате 23 епизод на "Женското общество в Teenproblem разкъсва малко по-разкрепостеното момиче".
    Ти или си много тъп,или просто си тъп.А да,или не знаеш нищо за момичетата

"Ужас,с какво е заслужило момичето това отношение?" .Всяко нормално момиче би се възмутило,още повече че тая даже няма 16 сигурно.Момичета,СТЕГНЕТЕ СЕ ! То верно,че мъже не останаха,ама от друга страна за такива курвета струва ли си да се напрягаш..накъде отива света бе?

+1

Момиче, ти да не си на повикване??

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от GLaDOS
    След тая тема съм на мнение :
    " просто нямам думи ,, нямам нямам думи "
    С две думи нямам думи с една ИЧ!
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Цитирай Първоначално написано от kartacha
    "големият" пуберски разбирач се обади както винаги неподготвен

и да слагаме етикети и да не слагаме , извода е ясен - к*рволяк

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ама какво ви пречи?Така си е решила.Макар че ако няма 18-19-20 години ще съм леко от подобно държание,но по принцип няма лошо.Но по принцип и дефакто са две мнооооооого различни неща.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си