- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- просто нямам думи ,, нямам нямам думи
хахаха..и си мислиш, че ти ги въртиш и сменяш.. не, точно обратното е.. И си доволна.. е, нищо ново.. На повечето момичета (за жалост) ви харесва да сте леки и лесни.. Моят съвет е да си седнеш на дупето, да помислиш с главата си, щото тя не е само за равновесие на тялото.. и да си измислиш по-различно занимание, за да развалиш скуката. Да си намериш ЕДИН СЕРИОЗЕН приятел, с който да спиш.. Миминко, евала ти казвам.. съгласна съм напълно с теб! :P
доядоха ми се пастиПървоначално написано от DarkTemplar
![]()
момиче..нямаш достойнство.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Те въртят теб, не ти тях.
Ами в случая и на двамата си им много удобна и нищо повече![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ти си си виновна, че се даваш толкова лесно. С право се възползват от теб. Колкото искате ги обиждайте ама една жена като се държи като кyрва и води всеки втори у тях, който и е казал 2-3 хубави приказки, си заслужава такова внимание. После ревете ама той ме заряза,а аз го обичам ама ходя с още 93859034503475 мъже...като нямате достойнство и мислите с путките си така ще е.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ИМА ХОРА,КОИТО ЗАЩИТАВАТ ТАКОВА МОМИЧЕ!!!!!! Абе мъже я се замислете дали ще ви харесва ако това момиче е вашата приятелка? На колко години е това момиче.... ? НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО.......МИМИНКО БРАВО ЗА КОМЕНТАРА И ЖАЛКО.... НАИСТИНА ЖАЛКО ЧЕ ИМА ТАКИВА "МОМИЧЕТА" К*РВИ.....
Да така е,удобно им е,но за това нека момичетата се замислят дали с поведение на к*рва,ще намерят момче,което да гледа сериозно на тях или да ги обича????? Аз лично се съмнявам.......Първоначално написано от miminko
хахахахахПървоначално написано от mecho8888
![]()
Сигурно от понеделник до сряда единия топва чушлето, а после другия от сряда до петък а събота и неделя се редуват
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Разкарай ги и си намери трети.
Но ако секса още не ти е писнал - забавлявай се.
Евала на хората, на които сексът им носи такова удоволствие![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
именно, не се занимавай повече с тяхПървоначално написано от Dollystar
![]()
офф нагледала съм се на такива момиченца като теб които се ебат за кеф със всички, а на всичкото отгоре имат и сериозни приятели, отвратих се от такива вече...
Нагледала се! Я ми кажи някое такова парче, че аз почти не намирам!Първоначално написано от ri41
тва не е яко, което го правиш.
Хората правят живота толкова интересен... Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те измислили скуката....
There is no need to complicate