.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    хахаха ..и си мислиш, че ти ги въртиш и сменяш.. не, точно обратното е.. И си доволна.. е, нищо ново.. На повечето момичета (за жалост) ви харесва да сте леки и лесни.. Моят съвет е да си седнеш на дупето, да помислиш с главата си, щото тя не е само за равновесие на тялото.. и да си измислиш по-различно занимание, за да развалиш скуката. Да си намериш ЕДИН СЕРИОЗЕН приятел, с който да спиш.. Миминко, евала ти казвам.. съгласна съм напълно с теб! :P

I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    това мислих, че само по филмите го има
    Филмите пасти да ядат в сравнение с някои случки от реалния живот.
    доядоха ми се пасти

момиче..нямаш достойнство.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Те въртят теб, не ти тях.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Ами в случая и на двамата си им много удобна и нищо повече
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    Пловдив
    Ти си си виновна, че се даваш толкова лесно. С право се възползват от теб. Колкото искате ги обиждайте ама една жена като се държи като кyрва и води всеки втори у тях, който и е казал 2-3 хубави приказки, си заслужава такова внимание. После ревете ама той ме заряза,а аз го обичам ама ходя с още 93859034503475 мъже...като нямате достойнство и мислите с путките си така ще е.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Господи кажи ми че темата е ебавка . .
    Bon Jovi - Always

НЕМОГА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ ИМА ХОРА,КОИТО ЗАЩИТАВАТ ТАКОВА МОМИЧЕ!!!!!! Абе мъже я се замислете дали ще ви харесва ако това момиче е вашата приятелка? На колко години е това момиче.... ? НЯМАМ ДУМИ ПРОСТО.......МИМИНКО БРАВО ЗА КОМЕНТАРА И ЖАЛКО.... НАИСТИНА ЖАЛКО ЧЕ ИМА ТАКИВА "МОМИЧЕТА" К*РВИ.....

Най-добре им изясни и на двамата,че сте само friends with benefits и т.н. ...
    Ох,абе...не знам докато всички се чувстват добре - нещата са наред.Ако почнеш дори леко да се чувстваш кофти - време е да сложиш край
    Иначе,да не ти пука за чуждото мнение.Винаги ще се намери кой да ти държи сметка.

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Да,наистина момчета, замислете се щяхте ли да одобрите такова поведение ако ставаше въпрос за сестра ви,приятелката ви,братовчедка ви.. дори най-добрата ви приятелка? Винаги ще има мъже,които ще защитават леките момичета,защото им е угодно да има такива,но това говори колкото лошо за момичетата,толкова и за въпросните "мъже".
    Да така е,удобно им е,но за това нека момичетата се замислят дали с поведение на к*рва,ще намерят момче,което да гледа сериозно на тях или да ги обича????? Аз лично се съмнявам.......

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Re: просто нямам думи ,, нямам нямам думи

Цитирай Първоначално написано от mecho8888
    Цитирай Първоначално написано от ellmeneo
    харесвах едно момче близо година , но той искаше смао секс и аз с времето го забравих ,, появи се друго момче ( негов приятел) и аз силно казано се влюбих в него .. станаха някой събития и чустватата ми към него постепенно взеха да изстиват . Докато един ден не дойде у нас и ме отвори . Оттгова стана по внимателен , звънеше ми и продължава да ми звъни почти всеки ден. Но това другото момченце което бях харесвала дълго време изведнъж ми прописа и решихме "да се видим" у нас . Дойде и се "видяхме" (под видяхме имам предвид нещо съвсем друго ).И оттогова насам един ден у нас единия , друг ден - другия . Приятели са и незнам до колко си споделят , но докато на единия не му пука , другия става леко ревнив . А аз не мисля че ВЕЧЕ имам някакви чувства и към двамата . Всичко е просто за секса и забавлението . Но почвам да се чувствам тъпо за това ,че ги въртя така гадно .. Какво да правя ?

Приятели са и незнам до колко си споделят

биди сигурна дека веке имат график
    хахахахах Сигурно от понеделник до сряда единия топва чушлето, а после другия от сряда до петък а събота и неделя се редуват
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Разкарай ги и си намери трети.
    Но ако секса още не ти е писнал - забавлявай се.

Евала на хората, на които сексът им носи такова удоволствие
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Ами в случая и на двамата си им много удобна и нищо повече
    именно, не се занимавай повече с тях

офф нагледала съм се на такива момиченца като теб които се ебат за кеф със всички, а на всичкото отгоре имат и сериозни приятели, отвратих се от такива вече...

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    ебаси курвата бас ловя,че не си над 16

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    офф нагледала съм се на такива момиченца като теб които се ебат за кеф със всички, а на всичкото отгоре имат и сериозни приятели, отвратих се от такива вече...
    Нагледала се! Я ми кажи някое такова парче, че аз почти не намирам!

Град
    Кърджали
    тва не е яко, което го правиш.
    Хората правят живота толкова интересен... Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те измислили скуката....
    There is no need to complicate

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си