- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ВАРНЕНЦИИИ днеска на дскл ходи ли се???
Въпросът е ясенГледам в морето обявили грипна епидемия в 8 сутринта а във вести.бг в 8 и 30 обявяват ваканцияя!Какво правим сегаа?
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Доколкото чух от новините - грипна епидемия е обявена в София (И софийската област),в Плевен..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Епидемия е обявена и във Варна http://www.moreto.net/novini.php?n=118203
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Към момента обаче все още няма решение за обявяване на грипна епидемия в града и разпускане на училищата. Всички ученици са задължени да се явят на училище.Първоначално написано от unknown0inlowe
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
http://www.chernomore.bg/index.php?o...03-18-08-05-37
Няма да има ваканция засегаще треа да ходя на даскало...
![]()
![]()
![]()
>>DjBelev<<
Обявена е грипна епидемия, а за грипна ваканция щели да кажат в 14 часа.. Трябва да направят преброяване и да отсъстват 30% от учениците и тогава ще има ваканция..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Охх значи егати хората дет саа ... Края на срока е много хора отсъстват не могат да бъдат изпитани преподава се нов материа и те НЕ обявяват ваканция....Мен майка ми не ме пуска не искала да се разболявам ама аз пак съм си със запушен нос
![]()
ваканция ще видим на марта в сряда![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Има една тема за грипни ваканции - достатъчна е. Няма за всеки град да се пръква.