.

Виж резултатите на анкетата: За или против това?

Гласували
66. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • За

22 33,33%
  • Против

44 66,67%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    На мен ми харесват италианските сандвичи със онези фукачи на фурна.Много е вкусно,няма излишни мазни работи и всичко е прясно.
    Има ли мръвка? Тя идва замразена. Хлебчетата също.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Аз харесвам Мак Доналт'с такъв какъвто си е в момента!!!!Не искам нищо да му се променя,хората,които не го ядат или са на няква диета няма да започнат да го ядат!!!

Видях статията, явно ще бъдат отделни заведения, които са по-различни от нормалния МакДоналдс, успокойте се.

Когато бях в Румъния миналия месец там имаше един МакДоналдс, в който се продаваха само някакви "донът" сандвичи, но това беше, защото беше друг вид МакДоналс.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    Тези новите картофки са уникални )))))) направо толкова вкусни в комбинация с сладко-кисел сос ох майкоооо облизах си пръстите!!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ако щете вярвайте , но храната в МакДоналдс НЕ е вредна. Картофките са им направени с минимално количество мазнина ( ако бяха наистина много мазни, цялото картонче щеше да е мазно ! ) , а в другите неща няма нищо мазно ..
    Всяка храна която се яде в големи количества е вредна.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    На мен ми харесват италианските сандвичи със онези фукачи на фурна.Много е вкусно,няма излишни мазни работи и всичко е прясно.
    Има ли мръвка? Тя идва замразена. Хлебчетата също.
    Ами тези,които съм яла имат.Най-много ми харесва с прошуто,иначе ...слагат и различни сирена и някви интересни работи.Пък и марулята си е маруля А хлебчетата ги видях,че ги извадиха от фурната...Даже имаше и малко брашно по тях и следи,че са се пекли. Не знам точно как се казват тези сандвичи,обаче от няколко дни само тях сънувам

Ох тоя Събуей, каквото и да си поръчам от там все ме боли корема за това не ям, пък при МакДонълдс най много ми харесва Мак Тост и когато го съчетая с ванилов или жасминов чай направо е божествено, опитайте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си