- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- В McDonald`s вече без мазни пържени картофки и хамбургери
Има ли мръвка? Тя идва замразена. Хлебчетата също.Първоначално написано от SuNsEt
![]()
Аз харесвам Мак Доналт'с такъв какъвто си е в момента!!!!Не искам нищо да му се променя,хората,които не го ядат или са на няква диета няма да започнат да го ядат!!!
Видях статията, явно ще бъдат отделни заведения, които са по-различни от нормалния МакДоналдс, успокойте се.
Когато бях в Румъния миналия месец там имаше един МакДоналдс, в който се продаваха само някакви "донът" сандвичи, но това беше, защото беше друг вид МакДоналс.
Тези новите картофки са уникални)))))) направо толкова вкусни в комбинация с сладко-кисел сос ох майкоооо облизах си пръстите!!
![]()
Ако щете вярвайте , но храната в МакДоналдс НЕ е вредна. Картофките са им направени с минимално количество мазнина ( ако бяха наистина много мазни, цялото картонче щеше да е мазно ! ) , а в другите неща няма нищо мазно ..
Всяка храна която се яде в големи количества е вредна.
Ами тези,които съм яла имат.Най-много ми харесва с прошуто,иначе ...слагат и различни сирена и някви интересни работи.Пък и марулята си е маруляПървоначално написано от PinkPan7her
А хлебчетата ги видях,че ги извадиха от фурната...Даже имаше и малко брашно по тях и следи,че са се пекли.
Не знам точно как се казват тези сандвичи,обаче от няколко дни само тях сънувам
![]()
Ох тоя Събуей, каквото и да си поръчам от там все ме боли корема за това не ям, пък при МакДонълдс най много ми харесва Мак Тост и когато го съчетая с ванилов или жасминов чай направо е божествено, опитайте.