.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

За стипендиите! Важно!!!

Здравейте! Извинявам се ако се повтарям, но бих искала да попитам как стоят нещата със стипендиите. Аз съм 9 клас и миналата година не взимах стпендия, защото съм в езикова гимназия и годината се водеше нулева. Та искам да попитам абсолютно всички предмети ли влизат в края на годината ( вкл. Физическо, Музика и Изобр.) ?

Благодаря за отговорите!

Да!
    И още нещо. В 10ти клас, първия срок не изкараш ли пак над 5.50, ще го бараш като мене
    Искат ти годишен успех за стипендия, ама после ти гледат и срочните, ама тва е друг въпрос.

На твоя въпрос, отговора още веднъж е - да

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Да! Сбора от годишните оценки по всичко не трябва да е по-малко от 5.50 .
    Ако годишния успех ти е над 5.50 ,следващата година вземаш стипендия от 20+някой друг лев само първия срок . След това 10ти клас ...за да взимаш и втория срок ,трябва успеха ти от първия да не пада под 5.50 ...
    Не знам дали ме разбра ,но това е общо взето .

Издава ти се карта и парите си ги взимаш от банкомат. Точно така е в езиковата гимназия .

Аха, ясно ми стана А аз си мислех, че изобразителното и музиката не влизат! Даже някой ми беше казал, че се гледали само разказвателните

Цитирай Първоначално написано от MayFlower
    Аха, ясно ми стана А аз си мислех, че изобразителното и музиката не влизат! Даже някой ми беше казал, че се гледали само разказвателните
    Ем излъгали са те, случва се
    Поне е бил някой на твоята възраст, на мене класната ми каза, че в 9ти клас оценките да не съм ги взимал на сериозно, за стипендия да съм мислел в 10ти клас
    Едно, че някои оценки влизат в дипломата от 9ти клас и второ, тая стипендия няма как да я взема в 10ти клас ей така от нищото, ама добре че я знам колко е проста и не и се вързах. Сега 1 срок намазах поне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си